Utgång på ingång

Och så var det dags igen! Första glaset är intaget. Tröttheten har försvunnit och ersatts av massa energi. Taggad!! Hoppas på en grym lördagskväll!


Lördag

Är helt slut! Dagen på jobbet gick bra men det var ganska segt. Nu sligger jag i sängen och äter lösgodis. Ska snart sova en stund så jag blir pigg till senare. Vi ska nämligen köra en utgång till! varför inte liksom?!Hoppas verkligen att det blir mer folk ikväll.

Igår var det jag, Hanna, Jesper och Mikkel som gick ut. Vi började här hemma med dicka och kortspel. Vid 11 tiden tog vi en taxi ner till Lillehammer. Vi gick till Brenneriet som förra gången. Vi trodde att det skulle komma mer folk lite senare men det blev snarare färre och färre.. Men vi dansade och hade skoj ändå. Var seriöst bara skumma typer där haha


En spindelmannen tandborste rikare

Haha kvällens roligaste grej. Träffade en norrlänning som gav mig en spindelmannen tandborste och han tyckte verkligen att jag skulle använda den. Varför jag fick den minns jag inte riktigt. Sen ville han att jag skulle följa med på "efterfest" men nja tackade för tandborsten och åkte hem istället. Rolig grej ändå :)


Död

D.ö.d! Jag är sjukt trött, inte bakis men död. Gick och la mig vid 4 tiden men måste upp nu och börja jobba. Kvällen igår var okej men tyvärr inte grym. Tydligen går inte folk ut på fredagar här i lillehammer. Var seriöst nästan inga där och vi var själva på dansgolvet nästan hela kvällen. Så ägde dansgolvet gjorde vi ju iaf! Vi pratade om att gå ut ikväll igen, får se om de blir så. Så sjukt dyrt med taxi. Nej nu måste jag upp!!


Ikväll gör vi lillehammer!

Partykläderna är på, musiken dunkar och spriten står på bordet. Jobb imorn tidigt men det har ju aldrig hindrat mig. Nu kör vi! Hoppas på en riktigt grym kväll!


Kycklingfärsbiffar

Sitter med ansiktsmask och har precis noppat ögonbrynen. Här ska fräschas upp!

Lagade precis kycklinfärsbiffarna som tog sin lilla tid. Vet inte riktigt hur de smakar men gott hoppas jag! Jag gjorde med lök, riven morot, viktlök och salt, peppar och chili som smaksättning. Egentligen skulle jag haft fetaost i men den var slut så det fick bli utan..




Nej färdigpratat om mat!! Duschen nästa!


Thank god it´s Friday!!

Det blev 20 min styrka i ben, rumpa och lite mage och 30 minuters promenad. Det känns bättre nu när jag går, spänner inte lika mycket men helt bra är det ju inte än. Men dansa hela natten idag ska jag i alla fall klara av!!

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan titta på ett till avsnitt av The vampire diaries, så bra! Senare ska jag laga kycklingfärsbiffar som jag ska frysa in och ha som matlåda, perfekt! Efter det börjar uppladdningen inför kvällen med en lång dusch!


Träning

Godmorgon! Kan som vanligt inte sova längre än till halv 9, va har hänt med mig?! Jag som alltid har kunnat sova till 12. Jaja nu blir ju dagen längre iaf :)

Ligger fortfarande kvar i sängen men tänkte gå upp snart och träna lite styrka och sen ta en promenad. På bilden nedan ser ni hur en normal träningsvecka såg ut för mig innan jag blev skadad, vadå skillnad liksom?! Buhu, aja jag kommer tillbaka!!


Boyfriend

Kvällen idag var riktigt mysig. Det blev grillad kyckling och kyckling och kalkon korvar, sallad och grillad majskolv. Mums! Sen åkte de andra pulka men kände att jag nog inte skulle utsätta mitt ben för fler skador så jag stannade hemma.

Imorgon är det FEST, är supertaggad!!


Diggar Justin Biebers nya låt, Boyfriend. Är jag helt väck? Nej men det låter ju knappt som honom, helt nytt sound! :)


Dagens


Kofta: Vero Moda, Linne: Zara, Halsduk: Ginatricot, Väska: Zara, Solbrillor: Ray Ban fake, Örhängen: Tally Weijl, Ringar: Bikbok och studentpresent

Såhär chillade jag runt på stan idag. Eftersom jag inte har någon vårjacka här(tänkte inte på att det skulle bli såhär varmt innan jag åkte hem) och solen sken så körde jag på en varm kofta. Funkade utmärkt!


Lite shopping!

Nu är jag hemma igen efter några timmar i stan. Var på ett köpcentrum och tittade och köpte linnet på bilden under för 49 kr, kap! Snygg rygg har den också, det gillas!

Köpte även massa mat och en del lösgodis som jag ska ha till min bakisdag(haha planerar) och till påsk.

Nu ska vi äta middag, idag blir det grillat!


Lillehammer

Nu åker jag ner till stan. Förhoppningsvis hittar jag något snyggt som inte är allt för dyrt. Ha en fin dag!


29 mars - 2012

Klockan är halv 12 och jag har redan hunnit träna 35 min styrka, tagit en promenad i 35 min, duschat och klätt på mig. Inte vanligt för att vara mig. Vaknade redan vid klockan 8 och kunde inte somna om så då var det lika bra att gå upp.

Idag ska jag åka ner till Lillehammer och titta i affärer och handla mat. Mys! Solen skiner men det blåser storm..


Make me come alive, come on and turn me on. Touch me, save my life, come on and turn me on. I'm too young to die, come on and turn me on


Promenad

Slutade jobbet klockan 1 och gav mig då ut på en promenad för fösta gången sen skadan, alltså två veckor sen. Det gick ganska sakta och gick endast i en halvtimme men det är alltid något. Sedan testade jag på lite styrka i benen när jag kom hem, det gick ok.

Längtar tills jag kan springa igen. Blir frustrerad av detta, och jag går verkligen aldrig sakta så när jag var ute och gick ville jag bara börja gå fort men de gick inte. Men snart så borde jag kunna börja powerwalka iaf. Kanske nästa vecka, wiho :)


Idag blåste det storm och var ganska kallt så mössan fick åka på! :)


27 mars - 2012

Gick och la mig och sov redan vid klockan 9 igårkväll och sov sedan riktigt gott hela natten tills jag skulle upp och jobba vid halv 9 tiden i morse. Dagen på jobbet var sjukt seg, inte mycket att göra.

Slutade vid fem tiden och tränade då styrka i en halvtimme och sedan bjöd Jesper på middag till hela gänget. Med fruktsallad till efterrätt och allt. Tror han ville visa sin tacksamhet till att jag städade hela lägenheten igår!

Imorgon jobbar jag endast 4 timmar och sedan är jag ledig torsdag och fredag! På fredag blir det även vår andra utgång här!!! Nu är mitt ben tillräckligt återställt så jag ska kunna dansa hela kvällen! Wiho, som jag har längtat!

Pratade nyss i telefon med denna mupp, som jag inte har träffat på ÖVER ETT ÅR!! Det är helt stört. Men så fort jag kommer hem ska jag kasta mig på henne haha!!


Storstädning

Har spenderat 2 timmar på att städa våran svinstia till lägenhet nu efter jobbet. Fyfan säger jag bara. Jag kom hem och insåg att jag behövde städa mitt rum så då gjorde jag de, men när jag sedan tittade ut i köket som ligger precis utanför min dörr insåg jag att det såg förjävligt ut. Så då satte jag igång. Och jag är en sån som aldrig kan göra något halvhjärtat så jag dammsög, moppade, torkade alla bord/bänkar, städade inne i duschrummet, på äckliga toaletten och diskade och fixade allt i köket. Men nu är det gjort och det är så fräscht! Kan ju lova att dom andra får städa nu de resterande veckorna :)

Nu sitter jag bara i sängen och chillar och planerar inte att röra ett lillfinger under resten av kvällen! :)


Måndag

Sjukt seg dag på jobbet. Inte en enda människa. Sitter och väntat på att få sluta nu. Bara en halvtimme kvar!

Åt nyss lite mat också Köttfärssås med sallad, grön paprika och fetaost. Inte visste jag att köttfärssås och fetaost var en så bra kombo! Mumma!


Härliga söndag

åh vilken härlig dag! Jobbade först från 8.30-14 och satte mig sedan ute i solen och läste bok och spelade kort med Jesper. Riktigt härligt! Sen gick jag in och tränade 30 min styrka och sitter nu och väntar på att maten ska bli klar som lags av Mikkel idag. Gött!


Våffeldagen

Såhär våffeldagen i ära är det självklart att jag äter en av mina specialvåfflor till lunch! Denna gången med römme, banan, russin, mandlar och kanel och kardemumma som smaksättning. Mums!


Sommartid

Nu börjar sommaren närma sig! Så härligt. Idag ser det ut som om det kommer bli riktigt varmt och soligt, längtar tills jag slutar så jag kan sätta mig och sola! Ha en fin dag.


I'm on you



I need to know (yeah)
That you will be the girl I wake in the morning (I will)
You will leave me hardly broken and lonely (I won’t)
Reach so I’ll get a fun cause I’m on you (I’m on you)
I’m on you (I’m on you)


24 mars - 2012

Jobbet idag gick bra, lite saktare gick allt men nästan i samma snabba tempo ändå. Kan nästan gå normalt nu, går lite snett bara för gör fortfarande lite ont när jag ska försöka gå helt normalt. Men det kommer! Slutade klockan 2 och satte mig då ute i solen i 1,5 timme och läste bok.

Åt nyss middag och ska nog vila en stund nu. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!



Fredagskvällen

Kvällen var mycket trevlig med bra sällskap. Dock kan jag inte säga att maten var speciellt god, kanske är det bara jag som är kräsen. Åt mest sallad i alla fall och det går ju alltid ner. Efter middagen gick vi hem och tittade på en helt vrickad dansk film. Vad annars kan man förvänta sig om en dansk film i och för sig haha. Nejdå men det var kul, har aldrig sett en dansk film innan :)

Nu är det läggdags. Imorgon är det arbete tidigt som gäller!


Bra fredag!

Har suttit ute i solen hela dagen och glassat. Vilket har resulterat i att jag kommit halvvägs i min nya bok, Jenny S och att jag har bränt mig, woops! Solen är visst stark! Det var i vilket fall hur härligt som helst och välbehövligt.
Ikväll ska vi äta nere på Fjällstugan. Där bjuds det på buffé, ska bli intressant att se vad de är för buffé, pizzan vi åt där förut var ju fryspizza så förväntningarna är inte speciellt höga. Men det blir nog bra!


Träning, frukost och sol!

Solen strålar utanför fönstret! Jag har precis kört 35 min styrka och sitter nu och äter en efterlängtad frukost. Dagen börjar bra. Idag ska det stekas!!


Årets första grillning

Vilken lyckad kväll! Idag drog vi fram grillen för första gången iår. Vi grillade kyckling och korv. Till det åt vi potatissallad, vitlöksbröd, vanlig sallad, vin och läsk. Mycket mycket gott! Åt tills det verkligen sa stopp! Nu ligger jag i sängen och det ska bli skönt att sova efter denna kväll. Imorgon är min sista dag på sjukskrivningen sen blir det jobb igen! Äntligen måste jag ändå säga, alldeles för segt att bara ligga hemma! Godnatt!


LISTA

Här kommen en liten lista eftersom jag är så sjukt uttråkad!

1. Hur gammal är du om fem år?
Nästan 26 år..

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ingen än så länge, alla jobbar. Men sen kommer jag umgås med mina roomies Hanna, Jesper och Mikkel i minst två timmar. 


3. Hur lång är du?
1.71 ungefär. Har trott att jag är 1.68 hur länge som helst men upptäckte här att jag har växt, wihoo!


4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Prince of persia som jag såg igår kväll.


5. Vem ringde du senast?
Johanna, som jag inte träffat på över ett år, helt sjukt!!


6. Vem ringde dig senast?
Min kära syster


7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vad stog det?
"kom till facebook elr svara när jag ringer på viber haha måste få prata med dig! :D" från johanna


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
smsa oftast i alla fall. men älskar att ha långa samtal ibland också


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda.


10. När såg du senast din mamma?
I Slutet av januari då jag åkte till Sthlm i några dagar och kära mami kom dit för att träffa mig


11. Vilken ögonfärg har du?
Blå


12. När vaknade du i dag?
Klockan 8 av att Hanna väckte mig, somnade om och vaknade sedan klockan 11


13. Vilken är din favoritlåt?
Finns så många. Har en favorit en kort period och sen tröttnar jag. Just nu är det nog call me maybe, wild ones och starships.


14. Vilken är din favoritplats?
Hemma hos mami med älskade baloo.


15. Vilken plats föredrar du minst?
hm, svår fråga.


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ingen aning, men troligtvis i en storstad i Sverige, kanske Stockholm eller utomlands någonstans.


17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret, spöken, inbrottstjuvar


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När jag pratade med Johanna och hon berättade massa knasiga saker :)


19. Hur stor är din säng?
Jadu, den jag sover i just nu är superliten men hemma är den 1.20


20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar


21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och t-shirt oftast


22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 st här, 4 st hemma


23. Hur många landskap har du bott i?
3 st. Dalarna, Uppland och Södermanland


24. Vilka städer har du bott i?
Hm, Leksand(om de nu räknas som en stad haha) Är född i Södertjälje. Sen har jag bott en månad i Uppsala. Utomlands har jag bott 3 månader i Alanya i Turkiet, 8 månader i Protaras på Cypern och nu tre månader i Lillehammer i Norge. Så 6 städer blir det väl sammanlagt.


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor.


26. Är du social?
Ja.


27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys typ alla sorter haha.


28. Vilken är din favoritefterrätt?
hm, kladdkaka tror jag


29. Tycker du om kinamat?
Ja, men tycker om thaimat mer


30. Tycker du om kaffe?
Sådär, kan dricka det men är absolut inte beroende av det.


31. Vad dricker du till frukost?
Vatten och te oftast.


32. Sover du på någon särskild sida?
Nej brukar variera.


33. Kan du spela poker?
Ja, har lärt mig de här. Är ju grym! haha


34. Tycker du om att mysa/kela?
Japp


35. Är du en beroendemänniska?
Nej, tror inte de.


36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej, faktiskt inte


37. Vill du ha barn?
Ja, i framtiden


38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska. Lite spanska som jag har läst i 6 år. Kan säga några ord på turkiska och grekiska också. Förstår ju också såklart norska och nu en del danska.


39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej


40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet.


41. Vad spenderar du helst pengar på?
Resor, kläder, och hudvård och hårvård


42. Äger du dyrbara smycken?
Ja, en del.


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Har så många! Just nu följer jag The vampire diaries, Jersey shore, Top Model Sverige och Lyckan i LA för att bara nämna några!


44. Kan du rulla med tungan?
Nej, har försökt lära mig, går ju sådär..


45. Vem är den roligaste människan du känner?
Min pappa tror jag, han har sina moments! Annars är min vän Jenny också en jävel på att bjuda på sig själv!


46. Sover du med gosedjur?
Ja, med mini Baloo


47. Vad har du för ringsignal?
Nån standard ringsignal på iphone


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror vi har en del sparat men är inte helt säker.


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min neccesär


50. Flirtar du mycket?
En del, jag har mina moments


51. Kan du byta olja på bilen?
nej, eller kanske haha


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Min bästa väns dotter


54. Läser du dagstidningen?
Oftast inte


55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej, inte längre har tidigare prenumenerat på Frida och Veckorevyn.


56. Dansar du i bilen?
Jamenvisst


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Kanske mix megapol pävgen till Norge vilket alltså var en evighet sen


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Mitt telefonnummer.


59. När var du i kyrkan senast?
På min student tror jag det var


60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Högstadiet, herregud. Men måste ju ha varit Inga.


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt tror jag.


62. Vad hatar du?
Falska människor, orättvisor


63. Vad lyssnar du på just nu?
Ingentind, tystnaden


64. Har du varit med i tidningen?
Ja.


65. Vad är det konstigaste du ätit?
Har inte ätit så konstiga saker. Men vem vet vad vi egentligen fick till lunch/middag på cypern i matsalen!


66. Vad ska du göra nästa sommar?
Sola, festa, leva livet hade jag tänkt!


67. Vad är det för färg på din tandborste?
Rosa/röd


68. Vad tänder du på hos det motsatta könet?
Personligheten(i know), ryggen, ögonen och läpparna.


69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mamma, min syster eller en nära kompis.


70. Har du någon piercing?
Nej.


71. Din största vinst?
Vinner aldrig i nått. typ 1oo kr på bingolotto


72. Civilstånd?
Singel


73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Typ 100 olika bloggar och FB såklar


74. Är du fåfäng?
Ja, men inte till överdrift.


75. Ångrar du någonting du gjort?
Lever efter mottot, ångra aldrig något du gjort, utan istället det du inte gjorde. Men klart man kan ångra saker ibland men det är bara att leva vidare!


Torsdag 22 mars - 2012

Gårdagen var trevlig, vi tittade på både Fucking Åmål och Prince och Persia, sedan var det läggdags. Idag väcktes jag klockan 8 av Hanna som tyckte att jag skulle vara med och sjunga för Mikkel som fyller år idag. Så de var bara att gå upp och väcka Mikkel med vår sköna stämma, höhö.

Jag gick sedan och la mig igen och sov till klockan var 11. Låg kvar och läste och gick sedan upp och gjorde frukost. I köket stod de en chokladtårta som Karin hade gjort till Mikkel så en liten bit kunde jag inte motstå. Lyxfrukost fick det bli en torsdag som denna!


Dagens lyxvariant av frukost: En knäckemacka med två löskokta ägg, en skål med en banan, fil, mandlar och russin, en bit chokladtårta. Detta sköljdes ner med en kopp vaniljte, ett glas apelsinjuice och en flaska med vatten.


Onsdag

När jag ändå var inne på Tv3 play så passade jag på att titta på senaste avsnittet av Lyckan i LA samtidigt som jag åt middag. Gillar programmet starkt, mycket underhållande!

Senare ikväll blir det nog återigen filmkväll med roomiesen, vad skulle vi annars göra liksom?! Tror det blir Fucking Åmål, shit har inte sett den på evigheter och Hanna har aldrig sett den så det är ju ett måste!


Dagens middag: omelett med lök, fetaost och salami med sallad, paprika och kokta morötter. Snabbt, enkelt, nyttigt och gott!


Hands up, and touch the sky

Vaknade vid halv 11 tiden idag, låg kvar i sängen som jag alltid brukar och läste bok i en timme ungefär. Gick upp och gjorde frukost, lite havregrynsgröt med fil, äpple, mandlar och russin. Sedan satte jag mig ute i solen och fortsatte läsa. Solen försvann dock väldigt fort så då gick jag in igen. Nyss testade jag på att träna lite styrka då jag blir galen av att bara sitta still. Så 20 min fick de bli i mage, rygg, bröst och armar. Man blir ju ganska begränsad när man inte kan göra något med benen. Men snart blir det ändring på det!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se det senaste avsnittet av Top Model Sverige!


25 days

Tittade precis på det nya avsnittet av the vampire diraries, så bra! Ska snart titta på den otroligt roliga filmen she's the man med mina roomies. Mycket annat händer det inte. Nu vill jag hem.

 


Min bästa väns dotter

Sitter även idag ute i den nästan obefintliga solen och läser bok. Min bästa väns dotter, mycket bra bok. Den rekommenderas! Och så äter jag apelsin också ska inte glömmas att nämnas! :)


Spring i benen

Efter den lilla stunden ute i solen idag har jag mest tittat på film. En till Johan falk film och sen nu på kvällen tittade vi alla på Crazy stupid love, den är bra!

Börjar bli grymt mycket bättre i benet nu. Kan nästan, men bara nästan gå normalt igen. Det tar inte längre en evighet att resa sig från sängen och ta sig ut ur rummet vilket är skönt! Är så sjukt rastlös. Vill träna, nu, nu, nu! Men det kommer ju tyvärr att dröja ett tag...


Vårkänslor

Sitter ute i solen med datorn och en bok, underbart! Blåser lite kallt men solen värmer på bra! Vårkänslor deluxe!


Nostalgi

Sitter på fb och ser vickans statusuppdateringar om Cypern. Hon och Emma var de enda som åkte tillbaka för att jobba där i år igen. Starkt gjort! Måste säga att jag blir sjukt nostalgisk. Trodde aldrig någonsin för en sekund att jag skulle sakna det. Klart alla vännerna, festerna, och allt annat skoj men inte jobbet. Men måste säga att jag gör det. På något sätt. Hela gänget liksom! Skulle ju inte vara samma grej att åka tillbaka nu, det är ju inte samma gäng som är där, blir ju en helt annan sak! Vi har pratat om att dra dit hela, eller ja så många som möjligt av gänget nu i sommar på en reunion, jag hoppas verkligen det blir av! Skulle vara så sjukt skoj att trätta alla igen. Alla svenskar, alla cyprioter, alla andra som valt att komma tillbaka att jobba, ja till och med Zenios(en sjukt jobbig headwaiter) faktiskt! Vi får se hur det blir..

Anyway, kvällen hos Karin och Tania var jättemysig. Det bjöds på köttsoppa med gott hembakat bröd till middag och äppelpaj, hallongrottor, chokladmuffins och alghrens bilar till efterrätt! Mums! Nu: dags för sängen!


Nästan hela gänget!


Solig söndag

Idag tog jag mig ut för första gången sen i torsdags då jag åkte till doktorn. Dock inte så långt, direkt utanför dörren placerade jag mig på en stol med en bok och bra musik i öronen. Satt där och solade och läste i nästan tre timmar, underbart!

Tittade nyss på den andra Johan falk filmen, Vapenbröder och gjorde ett tappert försök att snygga till mina naglar. Ska om en stund över till Karin och Tania. Karin fyllde ju år igår så idag vill hon bjuda på mat och fika, mums!


Man ser så bra med denna underbara webcam kvalitén ;)


Lugn lördag

Nu skulle jag egentligen skakat rumpan ordentligt nere i Lillehammer på dansgolvet med en drink i handen! Hade till och med köpt en bakis chokladkaka.. Men det får bli en annan gång eftersom jag är halvt handikappad!

Har spenderat dagen med att göra något så roligt som att tvätta, bra träning också för måste gå upp och ner för trapporna. Det gör ont i benet men det går utan kryckorna! Igår och idag har jag även sökt en del drös med jobb! Sen har jag sett hela tre filmer idag. En på dagen, då såg jag den första Johan Falk filmen, just för att jag ville spana in Joel Kinnaman lite. Sen så kom Karin över, som fyllde år idag så då fikade vi lite och tittade på Mamma mia och sen den gamla filmen Hundtricket, shit vad länge sen man såg den!

Nu är det dags för att sova imorgon väntar en ny händelselös dag ;)


16 mars - 2012

Hallå där!

Finns inte så mycket intressant som händer i mitt liv just nu kan jag ju säga. Har spenderat dagen med att se på En shoppaholics bekännelser. Nyss lagade jag jättemycket köttfärssås som jag fryst in, perfekt att ha som matlåda på jobbet! Fixade samtidigt en god middag, en sallad med tonfisk och lite keso vid sidan av. Ska försöka dra ner på kolhydraterna rejält nu och se om min hy blir bättre. Den har blivit så sjukt mycket sämre sen jag flyttade hit. Hemma äter jag inte mycket kolhydrater alls men här är det nästan bara det jag äter. Av den enkla anledningen att det är billigast och jag kom hit för att spara pengar Så kommer nog inte kunna klara mig utan det men dra ner på det i alla fall, speciellt snabba kolhydrater. Och nu när jag ändå inte kan träna så behöver jag knappast så mycket kolhydrater..Seröst jag dör, hur lång tid kommer det ta innan jag kan springa igen?! Så typisk att när man väl kommer igång med träningen ordentligt och tycker att det är roligt så ska något sånt här hända..

Anyways, benet är faktiskt mycket bättre idag. Jag har försökt gå på det så mycket som möjligt och det är verkligen skillnad från igår. Det känns i alla fall bra! 

Nehe om man kanske ska passa på att söka lite jobb? Eller se en till film kanske hehe

Sweet dreams

Har spenderat kvällen med hela gänget framför filmen The help, mycket bra film! Nu är jag helt utmattad så ska försöka sova. Godnatt!


Hittade en bild från när jag precis kom hem från Cypern. Då var man blond. Ska fixa håret det första jag gör när jag kommer hem!


Sjukskriven

Sådärja nu jag jag spenderat några timmar på sjukhuset! När jag gick ner för att prata med min chef tidigare idag så sa han att han tyckte att jag skulle kolla upp skadan så då var de bara att åka till sjukhuset. Läkaren (som var svensk)  sa att det är muskelfästet som är skadat. Det finns inte så mycket jag kan göra mer än att försöka gå och röra benet så mycket som möjligt. AJ säger jag bara. Så nu är jag sjukskriven i åtta dagar framåt. Vad fan ska jag göra här i skogen?!

Det känns ändå skönt att jag åkte och kollade upp vad det var, var inte så dyrt heller 320 norska kronor kostade det. Nu ska jag spendera kvällen med att vila. Imorgon får jag träna mitt skadade ben!

Nu kan jag ju glömma löpningen ett bra tag framöver :(


Historen om mitt ben

Godmorgon! Eller ja en god morgon är det ju inte direkt. Har inte sovit så bra inatt eftersom det gör så sjukt ont varje gång jag rör mig. Och ligger man i samma ställning gör det ont i andra kroppsdelar istället. Har fortfarande lika ont. Höger benet är helt trasigt. Kan inte ta mig en meter utan mina kryckor. Kan knappt gå på toaletten, kan knappt sitta eller ligga och nu känns det som om jag har feber också. Kan ju inte bli bättre! Nej dags att söka upp farbror doktor kanske!

Kan berätta hela historien om mitt ben och gårdagen! Det började för några dagar sedan efter jag hade åkt snowboard. Då kände jag en liten smärta i högra benet på insidan av låret men absolut inte någon större smärta. Sen åkte jag längdskidor samma dag då ände jag av lite men absolut ite så mycket så att jag inte kunde åka. Sen i måndags var jag ute och sprang i en timme då kände jag i princip ingenting. I tisdags var jag ute och gick i 1,5 timme då kände jag av en del. Det kändes obehagligt. Sen igår började jag känna av nästan direkt när jag började springa. Men jag fortsatte ju ändå som sagt. Och jag kände hur det spred sig från en liten punkt till hela insidan av låret och ner mot rumpan. Det kändes nästan avdomnat när jag sprang och jag började halta nästan. Men ja dum som jag är så tänker jag att det ska gå över. Så 1 timme och 20 minuter senare när jag är framme i Lillehammer stannar jag och stretchar, sen när jag ska gå igen så går det bara inte. Känns som knivar som hugger varje gång jag försöker stödja på benet. Men även då tänkte jag att det kanske går över om jag går lite så jag gick och handlade. En massa, så hade två tunga kassar att bära på också. Jag kände hur det blev värre och värre. Men lyckades ta mig ner till busstationen där jag satte mig ner en stund. När jag sen skulle resa mig igen gick det knappt. Och att komma på bussen upp för trapporna var ingen lek med dom där kassarna. Jag ramlade och sen fick jag hjälp en en jättesnäll man som sedan även hjälpte mig bära hem kassarna nä vi väl var hemma. Sen fick jag hjälp av Jesper och Hanna upp för trapporna till oss. Och sen dess har kryckorna varit med! Hade inte kunnat ta mig fram annars. Ja som sagt trodde inte att det var något allvarligt och att det skulle gå över av sig självt men har insett nu att så kanske inte är fallet..


Joggade i solbrillor för första gången igår, gick prima! Pefrekt modell att springa i eftersom dom inte halkar ner!


BARA JAG SOM LYCKAS!

Denna dag som började så bra slutade i katastrof!! Har haft ont i ljumsken i några dagar men inga större smärtor så tänkte att det nog skulle gå över. Så under löpturen ner till Lillehammer började det göra ondare och ondare, dum som jag jag är fortsatte jag att springa ändå hela vägen ner. Så när jag tillslut stannade kunde jag knappt gå. Sedan har det bara blivit värre och värre. Kan inte stödja alls på högra benet nu så har två kryckor som mina bästa vänner! Ja, vad säger man?! Bara jag som lyckas..

Får vänta tills imorgon och se om det blir bättre, tror att det är muskeln som har brustit. Men hur allvarligt det är vet jag inte än.. ÅH SUCK!!


14 mars - 2012

Sitter i sängen och laddar med musik inför en lång löprunda! Idag hade jag tänkt jogga ner till Lillehammer och handla lite där och sedan ta bussen upp. Perfekt då behöver jag bara betala ena vägen! Det är ungefär 14 km härifrån ner till Lillehammer centrum, tror jag.

Det är ganska bra väder ute också, soligt men lite monligt, perfekt att jogga i alltså! Ha en fin dag!


Dagens frukost/lunch. Havregrynsgröt med yoghurt, blåbärssylt, russin och mandlar. Seriöst sjukt gott!


Call me maybe

Passade på att ändra min header nu när jag ändå är uttråkad såhär mitt i natten. Var så sjukt trött på den förra som ju är hur gammal som helst så får bli denna sålänge. Inte den bästa men orkar inte fixa nått mer så det får duga!

Har även lyssnat på denna låt hela kvällen. Videon är ju beroendeframkallande!


Daydreaming

Slutade jobbet vid 17.30 och gav mig direkt ut på en pw i 1,5 timme. Älskar att gå och rensa tankarna. Jag är en riktig dagdrömmare så kommer på alla möjliga historier i huvudet medan jag går haha.

Åt nyss middag och ska se på Shutter Island om en stund med mina roomies. Imorgon är jag ledig, underbart!


Varje morgon när jag gick till jobbet i Cypern möttes jag av denna soluppgång, som taget ur ett vykort!


Lunchtips

Är på jobbet och det är ganska lugnt. Åt nyss en riktigt god lunch bestående av en våffla med römme(typ som crème fraiche) lite kanel och kardemumma, russin och mandlar. Mums säger jag bara!

Bilden nedan är från en lunch förra veckan då jag också hade banan och torkad persika på. Lite nyttigare och garanterat mer mättande än en våffla med tex grädde och sylt på. Och supergott! Dagens lunchtips från mig ;)


12 mars - 2012

Dagen har bestått av jobb, träning och umgåtts med roomisen i vanlig ordning alltså. Nu ligger jag i sängen och är redo för att sova. Har världens nackspärr också, trodde inte jag skadade mig så illa när jag ramlade och slog i bakhuvudet när jag åkte snowboard igår men tydligen. Kan knappt röra huvudet haha

Pratade med camie på skype också, så nu är jag mer taggad än någonsin på att flytta till sthlm. Måste bara börja söka jobb!! Och boende. Men det fixar vi! Kommer bli awesome!


Jag och Camie i Alanya sommaren 2009!


Sunday

Vilken underbar dag! Började jobba klockan 8 och skulle egentligen jobba tills 4 men har ganska mkt övertid så fick sluta klockan halv 2. Solen sken ute så jag Hanna och Jesper åkte snowboard idag igen. Åkte i ungefär 2 timmar, eller ja åkte, satte oss och solade, åkte, solade.. Riktigt skönt! Sen gick vi hem, åt lunch och gav oss sedan ut på en tur på längdskidorna i ungefär en timme.

Pratade nyss med syrran på viber och ska snart äta middag(sjukt sent) och sen se på en film tror jag. Imorn blir det jobb men är ledig 3,5 dagar nästa vecka varav en på söndagen. Vilket ju är sjukt nice eftersom vi ska festa på lördagen. Jag har sån tur!!


Hearts in the air

Vilken mysig kväll jag och Hanna har haft. Ätit massa gott och självklart tittat på melodifestivalen. Loreen blev ju vinnaren, vilket var ganska förväntat. Grym låt och tillräckligt speciell för att få en bra placering i eurovision tror jag.  Hejade ju dock på Danny och tyckte så synd om honom när historien upprepade sig igen och han kom på andra plats. Han och dansen var ju grym men Loreens låt är nog snäppet bättre, på sitt sätt.. Jaja det återstår och se hur det går i eurovision!

Nu är det dags att sova, imorgon är det jobb tidigt. Och här kommer(när jag ändå är inne på eurovision) Eric Saades nya låt som jag tycker är grymt skön faktiskt. Lite mer Rnb stil på denna vilket jag gillar!


Och hur snygg är han inte?!


Sunshine

Dagen blev inte så dum ändå! Det slutade snöa och blev helt plötsligt strålande sol! Jag, Jesper och Hanna gick därför till backen och åkte snowboard. Vi åkte några åk och sen gjorde jag världens vurpa och ramlade rätt på ansiktet!! Så har ont i näsan, läpparna och en framtand nu, men det gick bra. haha är fan farligt att åka snowboard!! Sen så satte vi oss i backen en stund och solade, det var underbart!

Efter det gick vi och köpte en glass och tog sedan en liten promenad. Solen strålade men det blåste storm så det var lite synd!

Vi har laddat upp med massa gott tills ikväll, vi har glass, chips, popcorn och choklad. Svullovarning ;)



Älskade lördag

Vaknade vid halv 12 tiden och låg kvar i sängen och lyssnade på musik och njöt av ledigheten till klockan var 12. Hade planen att äta frukost och sedan ge mig ut på en joggingrunda. Men då möttes jag av Hanna som fick vara ledig idag så då tänkte vi först att vi skulle ut på en längdskidor tur. Men nu vräker snön ner och och det storm.. hm. Det kanske blir snowboard istället eftersom vi inte kan åka på kvällsåkningen ikväll och vi måste ju träna, dock som det ser ut nu vill jag inte sätta ett lillfinger utanför dörren haha. Seriöst har aldrig sett en värre snöstorm!! Det blir bara värre och värre nu medan jag skriver..

Anyways, vi får se vad det blir för skoj! Jesper är också ledig så vi förhoppningsvis åker vi snowboard alla tillsammans. Och ikväll är de melodifestivalen! Alltså helt sjukt hur man kan se fram emot så små saker här. Eftersom det inte finns något att göra nästan så uppskattar man verkligen minsta lilla sak som händer. Hemma hade jag aldrig sett fram emot melodifestivalen på samma sätt. Jag hejar stenhårt på Danny! Om det inte skulle gå vägen så tycker jag även att Loreens låt är bra och tror den skulle kunna gå bra i eurovision. Sen är Molly även en favorit. Men som sagt Danny helst helt klart!


Jag just nu!


Friday

Har haft en fullspäckad dag och inte suttit vid datorn något förräns nu, kl 12 på natten.. Jobbade från 10-18.15 sedan tog jag en pw i en timme. När jag kom tillbaka snackade jag skit med Hanna och Jesper medans vi lagade mat som blev varma mackor och som tog 2 timmar att göra haha. Pratade mer än vi "lagade" kan man ju säga! Sedan så tyckte jag att det var dags för Hanna att se en av mina favoritfilmer Stomp the yard så vi tittade på den fram tills nu. Colombus Short är ju bara för snygg!!

Igår kom grannarna över och vi spelade poker ett gäng, jag och Hanna spelade tillsammans och vi kom trea, vilket måste jag säga, var riktigt bra gjort! Det blev alltså inte så mycket sömn inatt heller. Men imorgon är jag ledig igen, sjukt skönt! Imorn ska vi titta på finalen av melodifestivalen här med massa gott, ska bli så mys! Blir alltså ingen utgång, sparar det tills nästa lördag istället!


KONY 2012

Jag gör som många många andra och delar med mig av detta klipp som har gjorts av Invisible children. Den handlar om LRF ledaren Joseph Kony som under många år använt barn som soldater i Uganda och andra delar av Afrika. Denna film har gjorts för att stoppa honom. Se den!


It feels like a Sunday

Har legat i sängen hela dagen och ligger fortfarande där och har inga planer på att flytta på mig än på ett tag. Haha riktigt slö. Gick ner och köpte lite lösgodis och choklad förut och har mumsat i mig de framför en film. It's a boy thing heter den, har haft den på datorn ett tag men inte sett den. Helt okej var den!

Var lite snack igår om att vi skulle spela poker hos grannarna(som just nu består av en skolklass från tyskland) ikväll så får se om det blir av. Det orkar jag nog med, det är inte allt för ansträngande. Men först ska jag nog titta på filmen The Vow, tror den är grymt bra!

Här kommer lite kassa iphone bilder från igår :)














haha dansgolvet när vi kom, helt tomt! Eller ja, nästan


Lyckad utgång!

Måste bara säga at jag älskar bakisdagar. I alla fall bakisdagar som denna. Det är snöstorm ute så man har inte dåligt samvete för att man sitter inne, man kan ligga i sängen hela dagen och äta vad man vill just för at man är bakis. Underbart!

Gårdagen var mycket lyckad! Vi förfestade först här ett gäng med kortspel och dricka(självklart) och sedan var det meningen att alla skulle följa med ut men nästan alla bangade men det stoppade inte mig, Hanna och Jesper! Så vi tog en taxi ner till Lillehammer där vi gick ut på ett ställe som heter Brenneriet. Först när vi kom dit var det nästan helt tomt, tänkte att det kanske var för att det var onsdag men sen efter en timme ungefär blev det ganska så mycket folk. Även Peder, en jobbarkompis och hans brorsa mötte upp oss där. Klockan 3 stängde de, så då ringde vi efter taxi som vi fick vänta på ett bra tag. När vi kom hem fyllekäkade vi lite och ramlade ner i sängen runt halv 6 tiden! Glad att jag är ledig idag, både Jesper och Hanna började jobba kl 9, fyfan! Kort sagt en mycket lyckad kväll!

Kanske även blir en utgång på lördag, måste ju se hur det är att festa i Lillehammer på en lördag också ;)




Körde på en helsvart outfit igår med bruna klackar, orange väska och silvriga smycken. Sminkade ögonen med svart kajal längst franskanten, vit över hela ögongloben och brun/guldskimmer ögonskugga på halva ögongloben. Tyckte det passade bra med en lite starkare sminkning till den enkla outfiten :)


It's party time

Sitter och spelar kort och dricker. Förfest på hög nivå alltså! Nu kör vi! Ska bli spännande att se vad lillehammer har att erbjuda :)


Lillördag!

Hallå där!

Hade bra gärna velat skriva att jag vaknade upp av att solen strålade genom fönstret men icke, idag har vi snöstorm. Jag hade tänkt ge mig ut på en lång joggingrunda men alltså i detta väder.. Nja tror inte det.

Vaknade vid halv 12 tiden idag, då åt jag seriöst den godaste frukosten bestående av naturell yoghurt med banan, mandlar, torkad persika och russin, två grova skivor bröd med apelsinmarmelad och ost på den ena och leverpastej och smörgåsgurka på den andra. Och sen två koppar grönt te till detta. Mums!

Nu hade jag tänkt titta ikapp någon serie på datorn, lite senare köra ett styrkepass(eftersom det inte blir någon löpning) och sedan ta en lång dusch och börja förbereda mig inför kvällens festligheter!! WIHO


Snowboard

Fullspäckad dag! Började med jobb 8.30-17.30, sen snabbt iväg på en pw i en timme. Direkt efter de åt jag middag och sen var det dags att försöka sig på att åka snowboard igen. Hade absolut ingen lust att åka, var sjukt nära på att stanna hemma. Men bestämde mig för att åka ändå, först gick de inte bra alls så tänkte gå hem men sen så gick de hur bra som helst! Allt sitter verkligen i huvudet, man måste våga annars blir man inte bättre. Dock så har jag så sjukt ont i  kroppen nu, vet inte hur många gånger jag ramlade idag haha. Lärde mig att snurra runt ett varv idag på snowboarden, det går framåt!

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Top Model Sverige och njuta av tanken att jag är ledig imorgon!


Måndag

Idag har varit en sådan dag då jag helst bara hade velat legat i sängen med huvudet under täcket och inte göra något. Tyvärr eller lyckligtvis kanske var jag tvungen att jobba. Så jobbade från 8-16, inga människor alls så städade typ hela dagen. Sedan tog jag en joggingrunda på 6 km och körde styrka i ben/rumpa/mage i 30 min. Även om träningssugen var på noll idag så vet jag att jag mår så bättre efteråt så det var skönt att få det gjort!

Sedan lagade faktiskt jag maten till gänget, spagetti och köttfärssås, riktigt god blev den. Efter middagen tittade vi på White chicks, en av mina favvofilmer!

Nu ska det bli skönt att sova. Hoppas morgondagen blir bättre! Längtar hem så sjukt mycket just nu..



...


Så mycket jag vill göra, för svårt att bestämma mig! Konstant rastlös.. Godnatt


Trötter

Har varit så sjukt trött hela dagen, ingen energi alls. Slutade klockan fyra och egentligen ville jag bara slänga mig i sängen och sova men tog en pw istället i 75 min och sen lite styrka i armar/bröst/rygg i 20 min. Nu är jag piggare än jag varit på hela dagen. Dock borde jag nog försöka ta en powernap innan maten. Ska titta på film kväll så annars kommer jag vara minst lika trött imorgon på jobbet.

Just nu väntar jag på att duschen ska bli klar, verkar ju ta en evighet! Inte lätt när man bor men så många ;)


Söndag

Ännu en dag på jobbet. Är sjukt trött idag men det ska nog gå bra. Har sånt otroligt sockersug också har redan tryckt i mig en brownie och en kanelbolle, fyfan inte bra att jobba på café. Ha en bra dag!


Min lördag

Dagen idag på jobbet blev inte alls busy, rätt chill faktiskt. Men det var bara skönt, då hade vi tid att baka lite. Dagen gick sjukt fort ändå. Efter jobbet tog jag en liten joggingtur på ungefär 6 km och sen körde jag styrka i en halvtimme. Efter de lagade jag och Jesper mat och drog sedan direkt till backen för att åka snowboard. Backen var fortfarande jätteisig så åkte bara några åk. Så tråkigt när det är så isigt för då vill man bara åka safe och vågar inte köra teknik eftersom man garanterat ramlar och slår ihjäl sig då haha. Vilket alltså betyder att jag inte blir bättre! Sen tittade jag även lite på mello andra chansen.

Det är förresten helt bestämt nu att vi ska ut och festa i Lillehammer på onsdag, WIHO! Ett helt gäng blir vi och jag är ledig dagen efter. Kan det bli bättre?!


Lördag

Godmorgon! Många är nog lediga en lördag som denna, skönt för er! Själv är jag på jobbet och det är fullt upp. Nu ska jag göra 34 sandwich, ska enligt chefen bli sjukt mycket folk idag så bäst att sätta igång!


Trerättersmiddag

Ligger i sängen och ska strax sova. Har tillbringat kvällen med en mysig trerättersmiddag med mina arbetskamrater. Det blev blomkålsoppa till förrätt, fläskfilé, champinjonsås, ris och grönsaker till huvudrätt och till dessert var det egentligen varm persika med mögelost till vilket jag inte tyckte lät nå gott så vi körde på barnens efterrätt istället vilket var en liten glassbuffé, mums! Sen självklart ett glas vitt vin till maten! Riktigt mysig kväll.

Nu är jag dock helt slut, imorn blir det job kl 8 så dags att sova. Roligare än så blir det inte :)







På mig hade jag mina nya blåa byxor från Bikbok och en vit skjorta från Zara(tror jag)


Mitt goda glassberg till efterrätt!


Bra start på dagen

Sitter i sängen och äter frukost. Kom precis tillbaka efter en timmes pw. Börjar jobba klockan 10. Älskar att gå upp tidigare och hinna både träna och äta en god frukost innan jobbet. Vardagslyx!


Min dag i bilder

Och så var min lediga dag snart över, men bra har den varit. Blev en runda på längdskidorna på ungefär 2 mil tillsammans med min roomie Mikkel. Även fast vädret var underbart så var det inte lika underbart på skidorna. När det är så varmt så blir det jäteglidigt att komma fram man glider bara bakåt hela tiden, sjukt irriterande. Sen blåste det storm emellanåt, men annars var turen härligt :)

Sen jag kom tillbaka har jag ätit mat och sen legat i sängen och tittat på Top Model Sverige. Mycket underhållande! Imorgon blir det jobb och sen ska vi ner till Sportellet och äta middag, mys!













Haha känner mig som värsta friluftsmänniskan när jag lägger upp dessa bilder. Men what to do?! Finns inte så mycket annat att ta kort på eller sysselsätta sig med :)


First of March

Första mars idag. Wiho sommaren närmar sig! Vaknade redan klockan 9 idag och kunde inte somna om så har legat i sängen och slappat. Åt nyss frukost. Det blev en skål med havregrynsgröt med svartvinbärssylt, en grov skiva bröd med kaviar, ett russinbröd med apelsinmarmelad och två koppar grönt te, mums!

Känner att jag är ganska trött nu så funderar på att sova en liten stund haha. Men solen strålar ju utanför och en skidtur står på schemat så blir nog inte så. Blir nog en ganska lång runda idag på skidorna, härligt!


En sängkompis som aldrig sviker, minibaloo :)


RSS 2.0