Workout!

Festen i tisdags blev riktigt lyckad. Förutom att jag och Mati började kvällen med två tequila som uppvärmning, vad fan tänkte vi med?! Sen när vi fick veta att man måste uppträda på festen, ja då halsade vi vinet vilket resulterade i att vi blev klappkanoners! Haha men skoj va de ändå! Bilder kommer snart!

Idag är jag ledig så har spenderat dagen med att tvätta och städa, inte de roligaste men fyfan hur de såg ut hos oss.. Och nu är jag på väg till gymmet, va alldeles för länge sen!


Strålande sol!

Halloj! De senaste dagarna har de varit strålande sol så har lyckats fått en riktigt fin bränna, not! Bondebränna är inte snyggt asså! Resan till Frankrike va riktigt nice iaf. Ikväll blir de fest med musiktema, jag och Matilda ska va blues brothers, kom verkligen inte på något men de blir nog bra!

Nu sitter vi på balkongen med ett glas rött och laddar för kvällen!


9 april 2013 // ALPERNA

Idag har jag haft den mest slappa dagen någonsin, bara legat och läst hela dagen, fifty shades darker, så bra böcker så jag dööör! Igår hade vi middag alla tjejerna på jobbet för att Nani har slutat för säsongen, så de blev god mat, en hel del vin och en ordentlig fest på de för mig och mati! Härligt!
 
På torsdag åker vi en sväng till Frankrike, Charmonix. Jobbet har hyrt en buss så vi ska alla dit på middag och fest, ska bli så skoj!! Tar bara två timmar dit :)
 
Har förresten beställt en iPhone 5 också som jag aldrig får, men förhoppningsvis kommer den med posten denna vecka! Som jag saknat iPhone asså..
 
Jag och Matilda en utgång för några veckor sen :)

5 april - 2013 // ALPERNA

Hallå där! Idag är jag ledig superskönt! Har inte gjort mycket alls förutom att skypa med syrran.. Men snart ska jag iväg till gymmet en sväng och träna och basta lite.
 
Kommer jobba här i Cervinia till 5 maj, sen resa runt i Italien i 2 veckor med Matilda så kommer tillbaka till Sverige i slutet av maj någongång. Sen planerar jag att stanna hela sommaren hemma och spara pengar till min och Camillas Australien resa, som jag längtar!!
 
Nej gymmet kallar, om det nu går någon buss.. det återstår att se ;)
 
Lagade bananpannkakor till luch, supergoda!!

RSS 2.0