Tre roliga händeserika dagar!

Mycket har hänt sen jag skrev sist och de var ju faktiskt inte så länge sen! Jobbade mördarsplit i söndags och fick på måndag jätteont i vänster öga som sedan blev superrött och typ som infekterat. På måndag kväll på jobbet såg jag hemsk ut men fick sen droppar av en tjej på jobbet som gjorde susen! Nu är de nästan inte rött längre. Igår på jobbet fick jag lov att ha glasögon för linser har jag inte kunnat haft, blir nog glasögon imorn med usch hatar att ha dom men jaja.. Tur att de inte var ögoninflammation för då hade jag inte fått jobba och då hade alla mina lediga dagar försvunnit som jag ska ha när Mimmi och Nisse kommer den 29e!! Dom ska stanna i hela två veckor :D

Men nu till de roliga som har hänt, i måndags mellan mina split åkte jag till Konnos Bay (en strand) med Eve, Elin och Cissi. Riktigt mysigt var de, så fint där!

Igår så åkte vi till Larnaca för att gå på bio, transformers 3! Det var jag, Elin, Matilda, Nic och Adrian alla Capo Bay folk såklart :) Innan bion så åt vi en riktigt god middag på en japansk restaurang. Tyvärr var bion rätt sent, slutade vid 1 på natten så jag sov igenom nästan hela filmen men äsch mysigt var de ändå :)

Och idag har jag varit ledig så då blev de båttur med Beda, Emma och Cissi. Vi åkte till famagusta, även kallad spökstaden men var så långt ifrån så såg inte så mkt. Sen vidare till Cape greko där vi badade sen tillbaka. Sen åkte jag och Cissi Flying fish, en vattensport. Man ligger på en plastgrej bakom en båt och sen så flyger den upp så man typ står upp, svårt att förklara men grymt kul! Snart blir de vin och kexmys med tjejerna! Åh vilka underbara dagar, livet är bra nu!!


Utsikten över Konnos Bay, inte att leka med att gå upp för alla trapporna sen!


 

Bilderna nedan är tagna från Emmas blogg så kvaliten är inte den bästa..


Hade snorklat lite

 


Tjejerna!


På väg och åka flyfish




Och här flyger vi!

 


Saturday

Utgången igår på the Brewery var lyckad! Det blev jag, Linn, Eve och Elin. Elin gick hem ganska tidigt för hon började tidigt imorse och Eve gick hem en stund efter. Jag och Linn kom hem vid 3 halv 4 tiden skulle jag tro. Lite för mkt dricka blev de nog igår, tycker inte om att bli så full längre, lite smålullig räcker men man vet ju aldrig när man ska sluta haha. Festar aldrig i Ayia Napa längre, inte riktigt min grej asså, shit jag börjar bli gammal!

Nej snart blir de jobb igen så måste vila lite nu :)


Elin och Eve


Jag och Linn

Fredagsutgång

Ligger i sängen och smaskar på OLW chips som jag förvånadsvärt hittade i affären här, mums! Har en liten paus mellan mina split, jobbade 8-15.30 och ska börja jobba igen 18.30-23 wihoo. Sen blir de nog en liten utgång på the Brewery, börjar inte förrän klocka 7 imorn kväll eftersom jag bara jobbar halvdag så de är nice :)


På Brewery ett tag sen när jag och Eve var där och käkade :)

Bildbomb nr 2

Tänkte fortsätta och visa lite bilder härifrån Cypern som jag fick från Eves kamera :)


Jag som fixar en bål till min födelsedagsfest för över en månad sedan :)


Vodka från Lidl, 40 kr ungefär!


Evelina, Anna, Matilda och jag fortfarande på min födelsedagsfest


Waterpark


Samma dag som vi var på Waterpark drog vi ut på kvällen sen, här är jag och Beda, den nyaste av alla svenskarna



Nehe nu blev internet för segt så det får räcka med bilder för den här gången :)

Work work

Nu sitter jag här på balkongen igen och klockan börjar närma sig jobbdags. Jobbar split idag så har solat lite under dagen med eve och Linn, brände mig visst lite har fortfarande inte lärt mig att använda solskyddsfaktor haha. Vi gick till ett 5-stjärnigt hotell och la oss på solstolarna och de tog ungefär en timme innan dom kom och sa att vi måste betala om vi ska ligga där så då drog vi..

Fortfarande ingen AC på jobbet och räknade ut att jag jobbar 65 timmar denna vecka och 65,5 jobbade jag förra veckan, det är sjukt. 135,5 timmar på två veckor. Men vad gör man inte för sin syster? :)


Kaos

Kaos på Cypern just nu! En militärbas sprängdes för två dagar sen tror jag de var så Cyperns största kraftverk gick sönder så nu har de bara två små som ska leverera el till hela Cypern=omöjligt. Så på hotellet finns de ingen AC, varken för oss eller gästerna, de är typ mörkt i alla korridorer för att spara el. I lägenheten lägger elen av titt som tätt vilket betyder att fläkten inte fungerar och de blir svinvarmt. Nu la elen av precis igen så snart lägger datorn av också! Suck. Detta betydde också att de var svinvarmt att jobba idag. Min skjorta var genomblöt och då skojar jag inte. PLUS att dom måste spara vatten nu för de har ont om vatten här på Cypern. Hörde att Capo Bay bara har vatten till två dagar till, then what liksom?! Så duschslangarna var borta i omklädningsrummet när vi skulle duscha idag, ÅH SUCK ta mig till Sverige!

Sen har jag den värsta arbetsveckan någonsin! Bad om att få jobba övertid för att min syster ska komma för ett tag sen men då menade jag ju bara att jag ville jobba utan lediga dagar inte 10 timmars övertid varje vecka! Suck. men hoppas att Mimmi kommer snart så jag kan ha en liten minisemester! Är fan utbränd!

Nej nu ska jag dra iväg och käka nått snart med Eve, går ju inte att äta kattmaten på jobbet, suck! haha vilket negativt inlägg, inte min dag idag..



Ännu en kväll på The brewery

I torsdags var de så äcklig mat på jobbet så jag och Eve bestämde oss för att gå ut och äta, de fick bli The Brewery vårt nya favvoställe. Vi åt varsin hamburgare och delade en flasa vitt vin, hög mysnivå!

Sen igår bestämde vi oss för att gå dit igen, med Linn också denna gång. Denna gången åt vi lite nachos och delade en flaska vitt som blev två flaskor. Sen en drink som råkade bli 5, sen var man på G och fick en nota på 140 euro, de är nice!

Idag är jag död efter lite sömn och 10,5 timmars arbete. Ska snart gå en liten promenad med eve och ta ut pengar sen blir de sängen!

Köpte en ny klänning igår också på London Clothing, ska egentligen inte shoppa nått förrän mimmi kommer men kunde inte hålla mig. Det är den blåa klänningen på bilderna nedan :)


Jag Eve och en kock på jobbet :)

 


Gör någon ful dans till beautiful life låten

 

 

 


Bildbomb

Wihoo snodde lite bilder från Eves kamera så här kommer en bildbomb :)


Bilderna ovan är tagna i Ayia napa en utgång i maj kanske



En dag efter jobbet i väntan på maten satte jag och eve oss på en bänk ovanför stranden och nedanför jobbet och vilade lite och tittade på alla andra som jobbade höhö

 


Vid poolbaren, jag och Linn som ligger och steker

 


Tre rysk/grekiska tjejer som vi jobbar med i personalrummet :)

 


På en pub och tittar på Eurovision Song Contest, Matilda, Amanda och jag

 


Jag som dricker varm choklad ur världens största kopp

 

 

Nej nu får de vara nog för idag, måste sova nu. Kommer fler bilder imorn! Godnatt

The Brewery

Igår slutade jag vid halv 5 och hade planerat att gå hem och bara sitta vid datorn och titta på Glee men så blev de inte riktigt. Planerade först bara att gå ut på en drink men så blev de inte riktigt heller. Jag och Linn drack lite och snackade skit hemma hos henne först sen drog vi till Loveboat en stund där hade dom en hypnotiserings show, kul att titta på. Sen gick vi till The Brewery och drack lite, värsta bratstället, drinkarna kostar 6 där och annars kostar dom bara 2, 3 på alla andra ställen. Men goda var dom! Eve kom dit och joinade oss också. Sen bestämde dom sig för att åka till Ayia Napa vid 2 tiden så då gick jag hem och sov för jag började jobba kl 8 imorse.

Trots att jag inte alls var full igår och sov mer än 5 timmar så var jag så sjukt bakis idag, jag fattar inte hur jag kunde vara de, börjar nog bli gammal..

Det blev alltså ingen bio igår som vi först hade planerat det blir nog nästa vecka förhoppningsvis


Linn och jag på The Brewery igår



Jag och Eve



Alla tre tjejerna :)




Svenska kändisar på Capo Bay

Internet har inte funkat på flera dagar så sjukt irriterande när vi har betalat för de. De senaste dagarna har mest gått åt till att jobba sola och sova.

I lördag på frukosten fick vi oss alla en liten chock när vi får se Kristian Luuk och Carina Berg i kön till frukostbuffén på vårt hotell. De ska stanna en vecka, kul med svenska kändisar! Innan har de bar varit ryska och cypriotiska kändisar och dom känner ju inte vi igen :)

Denna vecka ska jag jobba utan något ledigt och massa extra timmar, jippi! Men de är de värt så jag kan umgås med Mimmi när hon kommer :)

Imorn kanske vi ska på bio i Larnaca, transformers 3. Men de är inte alls säkert för Nic som vi ska åka dit med kanske inte kan så vi får se helt enkelt, annars blir de nog en annan dag. Kul att göra något annat än att bara jobba..



Vårt personalrum med några kockar.. Och om ni tittar riktigt noga så kan ni få se en smygtitt av Kristian Luuk som går förbi utanför. Nej inte alls stalker.. haha

RSS 2.0