Nice är nice!

Nu har vi varit två nätter här i Nice och vi har de sjukt bra! Förutom att vi har gjort av med alldeles för mkt pengar.. Första dagen, i fredags gick vi på stan hela dagen och shoppade sommarkläder. Vi har bara varma kläder sen Cervinia så de behövdes!! Är jättevarmt här, underbart! Sen gick vi ut och festade hela natten och igår skulle vi egentligen åka till Monte Carlo över dagen men vi stannade här ist och låg på stranden hela dagen. Vilket gjorde så att vi verkligen brände oss över hela kroppen!! Haha

Idag blir de däremot Monte Carlo. Vår sista dag här sen imorn bär de av mot nya äventyr! :)


Roadtrip!!

Nu har vi äntligen slutat jobbet här!! Va lite segt på slutet med dåligt väder och inget folk så de ska bli skönt! Men har haft en grym säsong!

Imorn åker jag och Matilda på nya äventyr! Vi ska på roadtrip i tre veckor och vi börjar i Nice. Där stannar vi i fyra nätter då ska vi också åka till Monte Carlo! Sen blir de Venedig i två nätter, Florens i tre då ska vi också åka till Pisa och försöka besöka en vingård. Efter de blir de 6 nätter på ön Elba men bara relax och sen avslutar vi med 5 nätter i Rom, awesome!! Inte lika awesome att vi har sjukt mkt packning.. Men fyfan va kul de ska bli!!


RSS 2.0