Party plans

Efter en god middag som Mikkel gjorde så tittade vi alla på film ikväll igen, The A team fick det bli. Sett den förut och tycker den är bra. Vi måste ju alltid hitta filmer som passar både tjejer och killar och det är faktiskt inte det lättaste ibland :)

Vi håller också på att smida lite partyplaner, wihoo! Nästa vecka blir det troligtvis party nere i Lillehammer. Efterlängtat! Seriöst har nog aldrig haft ett så här långt uppehåll utan att festa, det är nog inte hälsosamt.. ;)


mmm mums!!


Bra dag!

Sådärja, då var joggingrundan gjord. Till sjusjön och tillbaka även denna gång, en runda på 15 km. Har bestämt att jag måste springa den en gång i veckan så de får bli när jag är ledig. Hinner inte efter jobbet fram och tillbaka innan det blir mörkt nämligen.

Solen stekte på bra kan jag ju säga, nästan lite för bra. Riktigt varmt var det. Hade det inte varit för snön hade jag nästan trott att de var sommar.. Klädde mig nog lite för varmt för svettades nästan ihjäl haha. Sen var det sjukt slaskigt men annars gick det bra. Känner mig så pigg nu och på asbra humör, wihoo :D

Nu ska jag slänga i en tvätt(tråkigaste eveeer) och noppa mina ögonbryn som snart växer ihop ;)



Intar vanliga posen framför spegeln i hallen, denna gång med en inte så charmerande min höhö :)




Ledig onsdag

Äntligen en ledig dag! Solen strålar utanför fönstret men har inte orkat mig ut än. Men det blir snart en lång joggingtur i det fina vädret. Vaknade vid halv 12 och har ätit frukost och läst bok sedan dess. Så skönt att bara ligga i sängen och inte ha några "måsten".

Igår var det ju också underbart väder och skidturen med hanna var verkligen härlig, solen strålade och vi åkte en lagom runda på 7,2 km. Sen var det ju tänkt att vi skulle åka snowboard, vi gjorde oss redo gick till backen, satte på oss snowboarden och allt men sen insåg vi att det var isbana där. Vilket alltså är livsfarligt för nybörjare på snowboard så vi gick hem istället och tittade på film. The town fick det bli för ingen hade sett den, förutom mig då :)

Nej dags att byta om och göra sig redo!


Strålande sol

Solen skiner och det är plusgrader men kan inte njuta av det eftersom jag är instängd på jobbet.. Men slutar klockan 4 och då ska jag direkt ut i skidspåret med Hanna. Senare ikväll blir det snowboard åkning. Ha en fin dag!


Semesterplaner

Och så var det en ny vecka igen, snart inne i Mars, härligt! Sommarn närmar sig! Har ju faktiskt tänkt spendera större delen av denna sommar i Sverige för en gångs skull, efterlängtat!

Har jobbat idag, 8-16 sedan varit ute på en joggingrunda och lagat mat till mig och mina roomies. Nu sitter jag i soffan och är död, ska troligtvis titta på film med Hanna snart.

Håller på och smider lite utomlandsplaner också, som det ser ut nu kommer jag åka iväg nästan direkt efter jag slutat här och vara borta i en månad. Bra sällskap, sol, shopping, fest!! Hoppas verkligen det blir av, det behöver jag!!


Cypern 2011, är så blek nu så vet inte vart jag ska ta vägen, ge mig sol(och värme)


Lördag&Söndag

Igår var faktiskt dagen så fullspäckad att jag inte hade tid att uppdatera här, konstigt nog! :) Började dagen med en pw och lite styrka, jobbade sedan från 10-18.30. Då lagade jag och hanna mat, sen så drog vi till backen och åkte snowboard, gick väl helt ok. Efter det var det dags för melodifestivalmys, vi missade dock att det började 8 och inte 9 så vi missade första timmen.. Men det gjorde inget för vår favrit Danny gick ju vidare :) Sen gick det nån bra film på tvn som vi tittade på och sen var det dags för sängen.

Även idag började jag dagen med en pw och jobbade samma tid. Efter det har jag hunnit med att åka snowboard en kortis och snart är det dags för mat. Sen kommer Karin och Tania över, vi ska titta på Gudfadern som ingen av oss faktiskt har sett så vi insåg att det var en bra idé :)

Morgonpromenad

Eftersom jag inte började förrän 10 idag så startade jag dagen med en timmes pw. Lite svårt att komma upp men det var värt det! Sen åt jag en megastor frukost framför Jersey shore. Me like!

Nu är jag på jobbet, tänkte bara uppdatera en snabbis :)


En supermegalång skidtur senare

Vilket undebart väder det har varit idag! Var verkligen perfekt för skidåkning. Sa att jag skulle spendera större delen av dagen i skidspåret och det gjorde jag minsann, blev en runda på 26 km, puh! Men det tog sin lilla tid också, kan ju inte åka skidor men försöker gör jag :) Hann alltså inte med att åka snowboard, men imorn är det kvällsåkning så då måste jag, annars kommer jag ju glömma bort hur man gör, om jag inte redan gjort de..

Nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting, skönt! Unnade mig en semla efter skidturen också, den skrek på mig där i kylskåpet så kunde inte låta bli hehe

Imorgon blir det jobb igen, förbereder mig på kaos!


Underbara lediga torsdag

Godmorgon! Ligger i sängen och har vaknat alldeles för tidigt tycker jag. Gick och la mig klockan 2 och vaknade halv 10.. Ska ligga kvar en stund och läsa min bok och sen blir det frukost.

Idag har jag tänkt att tillbringa större delen av dagen ute i skidspåret, får hoppas jag inte kör vilse igen ;) sen kanske jag äntligen åker lite snowboard. Ha en fin dag!


Ledig dag med träning och mys!

Slappade hela förmiddagen med en stor och mumsig frukost/lunch och Vampire diaries som jag inte sett på ett tag.  Sedan runt 3 tiden var det dags för en löptur, sprang till Sjusjön och tillbaka vilket är ungefär 15 km. Så skönt! Förbättrade även min tid med 6 minuter sen förra gången, det kändes så bra idag! Sen var det perfekt väder, noll gradigt och lite sol som gömde sig bland molnen. Perfekt löpväder helt enkelt! Så fint är det här också, berg och dalar med massa snö och små stugor lite här och var är det man ser när man är ute.

Nej nu är det dags för en välbehövd middag!


Fettisdagen

Igår var det ju fettisdagen så då gjorde jag och Hanna egna semlor och bjöd över grannarna på fika! Dom blev jättefina och supergoda! Vi gjorde några med mandelmassa och några med vaniljkräm. Mums, men så sjukt mättande. Vi gjorde så att alla fick två var men hallå man orkar ju knappt äta en vet inte vad vi tänkte med ;)

Igår var även jobbet kaos, seriöst så sjukt mycket folk så man springer runt som en galning och hinner inte göra allt som måste göras, men idag är jag äntligen ledig så skönt!




Vilse i skogen!

Ligger i sängen redo att sova. Dagen har varit kaos på jobbet! Sprungit runt som en galning. Var helt slut när jag slutade jobbet så sen dess har jag legat i soffan mer eller mindre. Jag som skulle ut och springa. Jaja det får bli imorn!

Igår var jag ute på en skidtur. Åkte själv och tänkte åka en ny runda. Det kan ju inte vara så svårt tänkte jag. Först gick det bra jag åkte helt rätt svängde av där jag skulle osv. Sen kom jag upp på nått berg där det blåste storm så kom knappt framåt. Så var det en liten skylt som det stod nordseter på som pekade rätt ut i skogen där det knappt fanns nått spår, okej tänkte jag kanske är dit jag ska. Så åkte in där och oj så fel jag hade. Gick för det första inte att åka så ramlade hela tiden och spåret försvann mer och mer och till slut var jag ute på en bilväg. Så det var bara att ta av sig skidorna och gå. Så jag traskade omkring och hade ingen aning om vart jag var. Men lyckades hitta en man som jag frågade om vägen och till slut hittade jag hem precis innan det blev mörkt och jag frös ihjäl! Haha herregud säger jag bara!


Work work!

Började jobba klockan åtta, känns som klockan är 6 är så trött. Snoozar alltid minst 30 minuter innan jag kommer upp haha. Ha en fin dag! :)


Melodifestivalen

Idag kändes det nästan som om jag var hemma i Leksand. Jag och Hanna tittade på melodifestivalen live på datorn som ju sändes från Leksand idag. Åh vad jag önskar att jag var i Leksand ikväll, träffa massa folk och hänga i öltältet. Alot of fun! Men icke icke!

Annars då, jobbet går bra, mega mycket folk idag men så sjukt tråkigt väder. Hade tänkt åka lite skidor men tog en promenad ist så får jag hoppas att vädret är bättre imorn!


Saknar min lilla plutt också!


Fredag

Då var det helg igen och det ska tydligen bli superbusy. Spännande! Dagen har bestått av jobb, sen täning. Åt nyss mat och ska troligtvis titta på film snart.


En bild från flygplatsen i Oslo när jag var påväg hem till Sverige för en snabbvisit


Söta camie på en fika i stan :)


Myskväll

Idag var jag och Hanna ensamma hemma så då passade vi på att lyxa till det lite. Vi åt jättegoda toast som vi gjorde  i våffeljärn. Jag hade ost, fetaost och salami på mina, mums! Sen tittade vi på My name is Khan, som jag har sett typ 6 gånger men jag ska promt visa den för alla jag känner så då ser jag om den hela tiden haha.

Efter jobbet var det så fint väder så då var vi även ute på en liten skidtur, mys! Nu är det läggdags för imorn är det jobb!

Pizza och öl!

Har spenderat kvällen på fjällstugan med trevligt sällskap, pizza och öl! Var minst sagt välbehövligt och troligtvis veckans höjdpunkt ;)

Igår tittade vi tjejer på film på kvällen så blev alltså ingen snowboard, men det var mysigt. Idag har jag jobbat 8-16 sen även tränat lite. Mycket mer än så händer de inte här i skogen :) Imorn blir de jobb igen och likaså 5 dagar  till framöver.




Löpning 15 km, check!

Det är tisdag och tydligen alla hjärtans dag. Ingen dag som är så speciell för mig direkt, tycker den är grymt överskattad.  Men hoppas alla har en fin dag! Anyways har tillbringat denna dag med att sova ut, skrivit om mitt CV lite och med en springtur på 15 km. Behöver jag säga att jag är död? Men grymt skönt var det!

Fick också en dålig nyhet idag, blir ingen guide för fritidsresor i sommar.. Men tur är att jag har en back up plan. Nämligen att flytta till Stockholm med Camilla. Så nu är de bara att börja söka massa jobb och boende så ska det nog lösa sig. Håller även på att planera lite resor inför våren/sommaren så tror det kommer bli awesome ändå!

Får se om jag orkar åka snowboard ikväll. Min svanskota är fortfarande helt förstörd så om jag ramlar på den kommer jag inte kunna gå, så vågar jag chansa?!


Lite vackert är de ju här ändå. Tog den i förrgår när jag var ute på en promenad.


En välbehövlig dag på stan

Idag har jag varit ledig! Klev upp vid halv 12 tiden, åt en god frukost och tittade på film. Klockan halv 2 åkte jag ner till Lillehammer för att fixa norskt bankkonto. Det gick superbra. Sen gick jag runt på stan lite, tittade lite på systembolaget eller vinmonopolet som det heter här, svindyrt i vilket fall! Spenderade även en lång stund inne på en mataffär. Köpte massa grönsaker, frukt och lite annat, mums! Sen tog jag även en sväng föri Bikbok där jag köpte ett par blåa byxor som var på rea. Lyckad dag, skönt att komma ifrån nordseter lite..

Var egentligen meningen att jag skulle åkt lite skidor idag men spenderade lite för lång tid i Lillehammer så hann inte med det innan de blev mörkt så tog en promenad med Hanna istället, skönt var det!


På bussen ner till Lillehammer


Byxorna jag köpte, gillar dragkedjorna där bak. Dålig kvalité mer klarblåa i verkligheten :)


En snygg vit blus som jag dock inte köpte


Min supergoda middag. Sallad med fetaost, avokado och oliver!


Lördag?

Inte så mycket som händer här i skogen. Börjar komma lite mer folk så kommer bli mycket att göra på jobbet vilket är bra! Dock så kommer det jobba en till i cafét nu som tydligen ska vara lite knepig..

Igår spelade vi lite poker här, dom andra har kört innan men då var jag inte med men tänkte att jag skulle lära mig, kom tvåa så helt okej :)

hm annars då? Jag och hanna har sund vecka, alltså att vi inte ska äta massa kakor från cafét. Annars så är de svårt att låta bli men det har gått bra. Sen har jag börjat träna ordentligt också, lika bra att passa på att bli fit när det ändå inte finns något annat att göra ;)


Finns inget annat än skogen att ta kort på här, så här är en gammal bild, innan utgång! Saknar att festa!


Ont i hela kroppen!

Aj min kropp säger jag bara! Slutkörd. Igår åkte jag först 7 km på längdskidor vilket jag inte åkt på flera år och sen på kvällen så var vi på kurs för att lära oss att åka bättre. Intervallträning snarare skulle jag vilja säga! Sen så lyckades jag sträcka armen på nått vis så vänster arm kan jag knappt röra och svanskotan är ännu värre eftersom jag lyckades ramla på längdskidorna. Haha men lika glad är jag för det!


Long time no see

Nu var de länge sen sist!

Stockholm var underbart! Började med en tuff rekryteringsdag på måndagen. Sen så bestämde jag och camilla oss också för att gå ut och festa lite. Ända chansen jag hade att festa på ett tag så jag tog den! Det var riktigt trevligt. Inte så mycket drag eftersom det var måndag men trots allt helt okej. Sen på tisdagen blev de mest mys i soffan och umgås med mami och alla andra släktingar och på kvällen kom min kära syster tillbaka från Egypten också så hann träffa henne! Onsdag mrgon var det dags att flyga tillbaka till Norge..

Har jobbat nu hela veckan, ganska mycket folk. Idag åt vi tacos och spelade spel hos grannarna. Imorgon och på tisdag är jag ledig och det blir även vinprovning imorn, mys! Och någon skidkurs på tisdag, spännande! ;)

Åkte snowboard igår och slog svanskotan så kan knappt röra mig nu dock.. fyfan. Jävla snowboard asså!


RSS 2.0