Stockholm

Sitter på tåget påväg till Stockholm. Är framme vid 6 tiden. Då blir det fest! Gott nytt år på er!


Mellandagsrea

Har spenderat halva dagen i sängen tills jag kom på att nej fan här kan jag ju inte ligga! Så jag åkte till Borlänge med Nancy för lite shopping. Hatar att shoppa på mellandagsrea just för att det är rea och allt är huller om buller. Men jaja tänkte att jag skulle ge det en chans. Fyndade en vit kavaj från bikbok i alla fall! Från 600 sänkt till 180, kap!

Imorgon blir de stockholm för nyårsfirande. Firade nyår i Sthlm förra året också, inte så lyckat så hoppas detta år blir bättre! Ska i alla fall bli kul!

Denna snygga röda jacka fick jag av min kära syster. Den fick hon i sin tur av vår kusin som troligtvis köpte den någongång på 80-talet. Gillart!


-

Ligger i sängen och kollar ikapp lite vampire diaries avsnitt såhär mitt i natten :)


Torsdagsnostalgi

Spenderade 3 timmar med tjejerna på Siljan idag, riktigt mysigt. Pratade gamla minnen. Gud så gamla vi börjar bli ;)

Nyår närmar sig också. Har haft noll planer tills idag. Kanske blir de Stockholm eller kanske fest hos camie. Det visar sig :)

En av tröjorna jag fick i julklapp. Mysig, enkel och snygg. Gillar den!


NAMELESS

Har spenderat större delen av dagen i soffan framför tvn. Har liksom ingen energi. Men orkade med ett litet träningspass i morse och en promenad med hunden. Annars har jag också sökt ett jobb och läst lite bok, sagt hejdå till syster. Ja det var min händelserika dag..

Imorgon blir det fika med tjejerna! Mys!


Midnight thinking

Skickade precis in en ansökan till ett jobb, som jag verkligen vill ha! We will see! Imorgon väntar troligtvis också ett viktigt samtal, om det går vägen så kanske jag befinner mig i grannlandet snart.. A lot on my mind right now i can tell ya! Nej bäst jag går och lägger mig!


Förövrigt var det en evighet sen jag bloggade från datorn, liksom inte suttit vid datorn på länge! Måste köpa en ny.. På bilden ser ni en glad Cicci, en bra kväll på Cypern med bra männsikor! Miss it sometimes..


Lyckad gårdag!

Kvällen igår var mycket lyckad! Förfestade hos lise med dricka och spel sen vidare till arenan! Roligt att träffa alla vännerna!

Idag mår jag inte lika bra dock.. Men det förtjänar jag ;)


Nu kör vi!

Sitter hos Tina med henne och Camilla. Ska snart vidare mot lise! Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll! Skål :)


Next: Juldan!

Då var julafton över för i år! Lyckad dag som alltid. Fick många fina presenter bland annat kläder i alla former, hårprodukter, böcker, smycken, godis, presentkort, hörlurar, porslin, pengar mm.

Vi spenderade kvällen hos pappa med att spela spel, kommer inte ihåg vad det hette men riktigt roligt var de! Älskar julen mest för att man får umgås med sina nära och kära extra mycket!

Nu är julen över för de yngre men för oss "vuxna" väntar ju faktiskt juldan imorn vilket innebär FEST!


Christmas outfit

Har spenderat morgonen framför filmer med syskonen. Snart blir de julmat! Mums. Sen Kalle anka och julklappsöppning. Alltid i samma ordning.

Efter det åker vi syskon till pappa för julfirande där. Blir nog en kväll med massa spel!

Myser runt i denna outfit idag, älskar inne "uggsen" :)


GOD JUL

Mimmi väckte mig precis genom att hoppa lite på mig, kunde ju inte bli sur det är ju julafton!! Sen försökte vi samma sak med sebban. Hm de gick ju Inge vidare..

Nu sitter jag och mumsar på innehållet i min julstrumpa men kanske borde äta lite frukost först. Hur som helst, god jul på er alla!!!


Christmas time

Julgranen är klädd, paketen är på plats. Julstrumpan är fylld och hänger utanför dörren som den gör varje år. Nu kan julafton börja! Men först: en god natts sömn!


Leksand

Försökte blogga hela dagen igår utan att lyckas, suck! Är tillbaka i Leksand nu Och imorgon är de julafton, herregud!

Idag har jag bastat och solat på simhallen och sen träffat mina efterlängtade tjejer på en fika! Inte träffat dom på 10 månader typ, en evighet ju! Och på söndag blir de party party med allihopa!! Längtar!

Nu blir de Bingolotto med familjen, hoppas på storvinst!




Onsdag

Fullt ös här hos mormor och morfar. Kusinen Cia kom hit med sina två barn som en är 9 månader och en snart 3 år. Erik 3-åringen springer runt som en tok :) plus två hundar som yrar omkring, mysigt :)

Här är erik:)


Mot Nyköping

Sitter i bilen påväg till nyköping. Mamma och sebban hämtade mig i Uppsala för några timmar sedan. Kommer ju aldrig fram, kul också att åka igenom Sthlm vid 3 tiden, trafikstopp!

Ska bli mysigt att tillbringa några dagar hos mormor och morfar! Och träffa kära syster som jag inte träffat sedan hon hälsade på mig på cypern i juli!!


På stan

Kikar lite på stan idag. Mest efter något att ha på mig på juldan. Och kanske nyår. Har nog hittat till juldan iaf. Sen blir det thaimat mums!


Sunday

Jobbet idag gick bra trots fyllan jag hade igår. Suck. Vi blev bjudna på allt igår och som ju alla vet, gratis ÄR gott! Lyckad kväll!

På tisdag åker jag till mormor och morfar för lite julfirande. Har inte varit där på evigheter så de ska bli skoj! Sen blir de hem till Leksand för jul och juldagen som kommer spenderas med dom bästa! Alla kommer vara samlade!

Sen troligtvis tillbaka till Uppsala men vi får se hur de blir med det här jobbet asså...


Party rock is in the house tonight

Det är lördag så nu kör vi!! Jobb imorn men vafan lev varje dag som om den vore din sista right?! ;)


Att jag aldrig lär mig!

Gah vad jag är sliten! Tack gode Gud att jag är ledig idag! Som vanligt blev de för mycket alkohol igår att jag aldrig lär mig! Och då köpte jag ändå bara en vinflaska på systemet för att jag skulle ta det lugnt. Men hell no!

Men roligt var de iaf en tjej från jobbet och hennes kompis följde med och så gick vi ut med ett gäng killar.

Nu är jag tydligen ledig hela helgen suck jag som behöver pengar! Men jaja då blir de nog en till utgång i alla fall. Vill inte tänka på de nu men..

Ikväll blir de lite filmmys med Tina, hon åker hem till Leksand imorn så då tänkte vi passa på att umgås lite nu!


Onsdags party!

Första utgången i Uppsala nu sen jag och Nancy kom hit. Ledig imorn så nu är det bara att köra!:) hoppas en onsdagsutgång i Uppsala är bra även fast man inte har kårlegg..:) äsch nu kör vi!


Lillördag

Sitter på bussen påväg till jobbet. Taggar för ett 10-16 pass, skön tid! Idag är det jag som ska ha hand om lunchen hoppas de går bra!

Såhär bra går de att ta kort på bussen haha


Sjukling

Sitter här och käkar choklad ur chokladkalendern (som jag fick av älskade sambo) och snorar. Usxh vad jag är förkyld har snart snorat ner en hel toarulle på två dagar! Men annars är allt bra. Jobbet rullar på, går bättre och bättre.

Snart är de jul och då får jag äntligen skämmas bort av kära mami igen. Jobbigt att behöva göra allt när man bor själv!

Imorn blir de att jobba lunch sen kanske en liten utgång om jag mår bättre och ifall jag är ledig eller börjar sent på torsdagen :)

Nej dags att bli frisk så man kan börja träna igen! Måste dock hem och hämta träningsskorna först..


Mörk morgon

Sitter på bussen påväg till jobbet. Snark alldeles för tidigt. Sjuk är jag också och igår ringde chefen och sa att jag skulle vara vakt på jobbet. Vad nu det innebär?! Kommer nog bli en spännande dag!


Det går bra nu

Jobbade min första dag idag på jobbet här i Uppsala. Det gick faktiskt riktigt bra fast vi knappt fick någon info alls. Men fick beröm av chefen så jag är nöjd!:)

Det ordnade sig med boende också efter mycket krångel. Vi bor nu i Uppsalas motsvarighet till tjärnaängar men wtf det är bättre än att vara hemlös. Vi ska bo här i en månad sen måste vi hitta något annat.

Imorn blir det jobb igen sen kanske utgång!:)


På tåget

Sitter på tåget påväg till Uppsala. Vi åkte idag istället så vi slipper stressa imorn. Imorn blir de möte med all personal. Ska bli spännande och för övrigt är jag och Nancy hemlösa ;)

I brist på annat en gammal bild på mig


PANIK

Åker till Uppsala och provjobbar på tisdag men har ingen aning om vart vi ska bo.. Som tur har jag jag Nancy med mig så tillsammans fixar vi detta. Hoppas jag.. Wish me luck!


RSS 2.0