Sunday

Gud va dålig jag har blivit på att blogga. Har ingen motivation känner jag..

Helgen har varit toppen, var i Borlänge både fredagen och lördagen. På fredagen var de lugnt, igår inte så lugnt haha. Tyvärr tog vi inga bilder.

Veckan har för övrigt varit bra, jobbat lite för första gången på evigheter! På tisdag ska jag återigen åka till Stockholm för arbetsintervju. Den är på engelska men jag hoppas det ska gå bra!

Funderar på att åka till sälen i helgen och hälsa på johanna men lite fattig är man ju så får se! :)


En bild på mig och tjejerna tagen för några helger sedan :)

Stockholm fram och tillbaka

puh, kom precis hem efter att ha spenderat större delen av min dag i bilen. Steg upp halv 7 imorse, fixade mig och började åka mot Stockholm vid 8. Kom fram i god tid till intervjun så satt och väntade och pratade lite med andra som också skulle intervjuas. Intervjun gick bra, nu är de bara att vänta och hoppas på det bästa!

Åkte sedan hem till min morbror och fikade med hans fru innan vi åkte vidare tillbaka mot Leksand.

Nu ska jag slappa lite framför OC och sen sova! Helt slutkörd och imorn ska jag faktiskt jobba lite så måste vara pigg!


En bild på Nancy och mig i hissen på kryssningen :)


22 februari - 2011

Har spenderat morgonen framför OC. Ska snart ut och gå en långpromenad med mami och Baloo.

Sen måste jag fixa med lite papper och så för imorgon ska jag nämligen till Stockholm igen. Men på en arbetsintervju denna gång! Nervöst, wish me luck..


Min galna vecka/helg

Ojoj! Nu var de riktigt länge sen jag skrev! Har haft fullt upp och inte kunnat sitta vid datorn något sen sist jag skrev.

I torsdags morgon vid 10 tiden fick jag och nancy veta att vi kunde följa med på kryssningen(var problem med åldern innan men de löste sig) Det var en kryssning för personal som jobbar i Cypern och Magaluf och de bjöd med oss också för att vi skulle få träffa dem. Mycket snällt! Så vi stressade iväg till Stockholm fort som attan och hann ändå ganska bra till 6 så vi skulle vara vid värtahamnen. Kryssningen var rolig, träffade mycket trevligt folk!

Kom tillbaka till hamnen igen vid 6 tiden dagen efter, alltså på fredagen. Då drog vi vidare till Uppsala och hälsade på en kompis där, trevligt :)

Åkte hemåt mot Leksand igen vid 3 tiden på Lördagen. Stressade hem för skulle vara hos min kära kompis Jenny för lite födelsedagsfika klockan 7, 20 år fyllde hon! Kom hem vid 6 till Siljansnäs hos mami. Slängde i mig mat och eftersom jag och Nancy hade bestämt på vägen att vi ville ut och festa så fick jag lov att slänga mig in i duschen också innan jag skulle till Jenny.

Efter den goda fikan hos jenny stressade vi iväg till Borlänge där vi skulle gå ut. Blev ett gäng med sköna tjejer som drog ut! Tyvärr hade vi så bråttom så vi fick slänga i oss drickan vilket ledde till att vi(läs jag) blev lite väl full.. Men en trevlig kväll var de iaf :)

Kom tillbaka till Leksand igen igår och då var jag helt slut. Sen idag på dagen så var jag och fikade med Jenny och Lise, trevligt!

Oj vilken berättelse de blev men det har verkligen varit några fullspäckade dagar!

Kryssningen

Lördagens utgång




15 februari - 2011

Hallå!

Idag har jag inte gjort nått annat än att träna, typ! Startade dagen med ett träningspass på Wii, åt sedan frukost och tog sen en timmes promenad. Sen gick vi upp till mammas kille och då körde jag en timme där på träningscykeln. Härligt! Tyvärr var magen lite för tom så har mått illa nu de senaste timmarna och inte kunnat äta, suck! Man ska aldrig träna intensivt på tom mage ändå har jag gjort de alldeles för måga gånger, att man aldrig lär sig..

Nu ligger jag i soffan och mår bra igen! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och titta på tv :)


Burlesque

Åh såg precis en film i min smak, Burlesque. En sång och dansfilm med lite romantik. Filmens huvudroller är Christina Aguilera och Cher. Även hunkarna Eric Dane(från bl.a Greys anatomy där han spelar Mark Sloan) och Cam Gigandet(James i Twilight och badboy Ryan i Never back down) är med i filmen.

Riktigt bra film som jag starkt rekomenderar!


On the floor

Jag älskar Jennifer Lopez nya låt som hon gör tillsammans med Pitbull, On the floor. Ger mig så sjuka sommarkänslor. Dock så är ju melodin i Jennifers parti i refrängen tagen från låten Lambada som är en portugisisk låt från 1989(tror jag) och många delar av låten påminner om melodin i Stereo love. Men det är nog detta som gör låten så bra, för dessa melodier är riktiga "sommarmelodier"

Dance the night away
Live your life and stay out on the floor
Dance the night away
Grab somebody drink a little more



14 februari - 2011

Startade dagen med ett träningspass på Wii, de passen är faktiskt riktigt jobbiga. Sen duschade jag och åt frukost. Var nyss ute på en timmes promenad med mamma, hunden och en bekants hund, trevligt :)

På torsdag ska jag och Nancy ut på äventyr igen, spontant som alltid! Men om allt går vägen så kan vi ha skapat oss några nya värdefulla kontakter, spännande!


När jag tränar på Wii


13 februari - 2011

Kvällen igår blev riktigt lugn, jag och nancy tänkte först åka till Borlänge men vi orkade inte så vi var hemma hos mig bara och tittade på film.

Gick upp vid 11 idag och tränade, fixade mig och åt frukost. Sen vid 2 tiden så fikade jag på Siljan med Camilla och Tina. Vi sa hejdå till Tina som åker Asien runt nu i två månader. Som jag kommer sakna henne!

Nu är jag hemma hos mami och var nyss ute på en promenad i kylan. Snart blir de solsidan sen wallander :)


Jag idag!


Saturday

Hallå!

Ligger i Nancys säng och chillar. Hann inte blogga igår, fullt upp hela dagen. Gick upp vid halv 10, tränade, fixade mig och åt. En riktig otursmorgon hade jag, höll på att svimma, sen så fick jag bokstavligen gräva fram bilen ur snön, sen så kör en bil på mig men de blev ingen repa som tur var! Sen en massa andra småsaker som gjorde mig så irriterad men sen efter jag hämtat nancy så blev allt bättre!

Vi åkte till borlänge och fixade nya pass sen gick vi på kupolen, jag hittade en par nya vinterskor, ett par kängor nästan identiska med mina förra hehe. Sen så fikade vi och sen chillade vi hemma hos några kompisar till Nancy :)

Åkte hem till Leksand igen vid 2 på natten, sov hos Nancy och hittils har vi inte gjort mycket vettigt idag. Men nu ska vi planera kvällen, får se vad det blir :)


Nancy och jag på Waynes igår :)



10 februari - 2011

Shit vilken snöstorm det är ute!! Kaos, jag som trodde det skulle bli vår snart, men icke!

Gick upp halv 11 imorse, gick en timmes promenad med mami och Baloo. Duschade sedan och åt frukost. Sen åkte vi in till Leksand för att hämta några skor som jag ska klacka om. Såklart så råkar jag parkera där det var lite för mycket snö så vi kom inte därifrån sen. Men ringde pappa så han fick komma och hjälpa så till slut kom vi loss. Jävla vinter!

Såklart gick inte mina vinterskor, mina älskade kängor att laga så måste köpa nya! Ska till Borlänge imorn och fixa pass så då ska jag också på skojakt.

Nu är jag hemma i Leksand igen och ska träffa Tina senare :)


Idag fick de bli varma kläder! Hade först converse men mina fötter frös ihjäl så satte på mig ett par gummistövlar istället eftrsom mina kängor gått sönder.


Old is the new new

ASOS


Fly away

Var nyss ute på en sista kvällspromenad promenad med hunden och mami, tittade upp på en stjärnklar himmel och såg ett flygplan flyga förbi. Fick då en sån enorm längtan att sitta på detta plan, titta ut genom flygplansfönstret och längta till destinationen man är påväg till. Känslan som kommer när man ska landa och man ser det nya landet, eller det land som man redan besökt så många gånger. Ivrigheten, nervositeten, längtan efter vad som kommer hända på denna resa och vilka minnen man kommer att skapa.


Promenad i det fina vädret


Baloo och mami


8 februari - 2011

Vaknade vid hav 12, spelade the sims 3 på mobilen som jag har blivit lite beroende av och åt sedan en stor god frukost!

Solen strålar ute och fick ett glatt besked på mailen idag. Dagen kan inte ha startat bättre! Nu blir de en långpromenad i det fina vädret!


The world is a book and those who do not travel read only one page



7 februari - 2011

Ställde klockan på 10 imorse, gick upp och tränade, duschade och käkade frukost. Mötte sedan upp mamma på Noret och fixade först foto som jag måste ha till mitt nya körkort och till intervjun. Sen gick vi vidare till banken där jag beställde nytt Visa kort och växlade tillbaka lite norska pengar. Gick sedan till arbetsförmedlingen där jag fullföljde min inskrivning där.

Gick sen hem och packade lite grejer och är nu hemma hos Mami. Åt nyss och ska nog gå ut på en promenad snart :)



6 februari - 2011

Idag har jag varit riktigt effektiv! Jag började med att skriva in mig på arbetsförmedlingen imorse så imorgon ska jag dit och prata med dem. Fick också lov att maila en chef så jag kan få arbetsintyg som jag behöver till både arbetsförmedlingen och till intervjun jag ska på snart. Sen städade jag mitt rum riktigt ordentligt, vilket verkligen behövdes. Mailade också iväg mitt CV på engelska som också behövs på intervjun, så nu är det klart!

Imorgon ska jag även fixa nytt bankkort och körkort som försvann i helgen och i veckan ska jag försöka hinna med att fixa ett nytt pass!

Nu blir de slapp i sängen, lite OC, Solsidan och film! :)



Bild på mig och Karro från i fredags:)

Tinas 20-årsfest

Gårdagen var riktigt lyckad!

Började dagen med att gå till Amore med Nancy som skulle äta, vi gick sedan hem till mig och vilade lite. Sen fixade vi oss tillsammans och vid 7 tiden kom Camilla och hämtade oss och skjutsade oss till Tinas fest.

Där bjöds de på välkomstdrink, olika pajer och kladdkaka till efterrätt! Det var mycket trevligt där men var dock riktigt seg från dagen innan så tog de lugnt och åkte hem redan vid 1 tiden.

Jag, Camilla och Johanna köpte presenter tillsammans till Tina och av oss fick hon ett hjärta som man hänger på väggen som de står "världens bästa vän" på, ett svart smyckesträd(som hon tydligen hade önskat sig som vi inte hade en aning om), en flaska vitt vin, en ögonbindel i spets(som hon kan ha när hon ska flyga asien runt, som hon ska göra om två veckor) och ett armband :)


Födelsedagssång








Fredagen

ja.. vad ska man säga om gårdagen? Katastrof, typ.

Jag vaknade upp på toppenhumör, körde en träningspass på Wii, åt frukost, duschade och sen kom Nancy och Camilla hit och vi fixade oss tillsammans! Vid 6 tiden åkte vi till Julia för att förfesta innan drömkvällen, där var de riktigt trevligt och allt var som de skulle!

Men sen när vi kommer till arenan där drömkvällen är och jag ska ta fram biljetten är den borta!! Biljetten, mitt körkort, bankkort, mitt andra legg och min hemnyckel var helt borta så jag kommer såklart inte in utan biljett! Så jag vände och gick hem igen, så rolig var min kväll. Så jävla sur var jag, och har fortfarande inte hittat mina grejer, har letat överallt. Måste ha tappat de för kan inte ha varit någon som har tagit de..

Men förfesten var riktigt lyckad så hela kvällen var inte en katastrof. Men nu hoppas jag att lördagen blir bättre, min bästa vän Tina har 20 årsfest idag så det ser jag verkligen fram emot! :D

Här kommer en bildbomb från igår :)
























Beautiful life

Sitter i min säng med ett ansikte lika rött som en tomat, hade nog solariumet liite för nåra ansiktet, fan då, bara de lägger sig tills imorn! På badhuset var de i alla fall riktigt skönt, simmade 800 längder, bastade i en halvtimme och solade i en halvtimme, de behövdes!

Åkte sen hem och åt och efter de direkt hem till mami för att lämna bilen. Tog en fika där också :)

Är grymt laddad inför denna helg! Här kommer en låt som får mig på partyhumör som vi dansade loss till varje dag i Alanya :)




Alla vi tjejer som jobbade i Alanyapartyteam i somras :)

3 februari - 2011

Vaknade vid 11 imorse, steg upp, körde ett träningspass på Wii. Börjar bli lite av en vana nu. Duschade och åt nyss frukost!

Ska nu till simhallen med Nancy för att simma, basta och sola! Skönt!




Godnatt


Lyckad dag

Kom hem från Borlänge för en stund sen. Vi gick runt där hela dagen och letade present till Tina och till slut lyckades vi hitta något som vi ville ge till henne. Svårt de där!

Vi tog även en fika på Waynes efter att ha gått i flera timmar, hade klackar så mina fötter värkde. Vi funderade även att dra ut och festa lite men alla var för trötta för de så åkte hem istället. Sparar oss till helgen då vi kör dubbelt :)


Jag idag, underbart väder!

2 februari - 2011

Vaknade imorse med världens träningsvärk, kunde knappt resa mig ur sängen men körde ett till träningspass på wii så nu är de lite bättre, vill inte veta hur de kommer kännas imorn hehe.

Åt nyss lunch och ska snart åka till Borlänge med tjejerna för att köpa present till Tina som har 20-årsfest på lördag! Ingen aning om vad vi ska köpa än men kommer förhoppningsvis på något :)

Underbart väder idag också, idag sätter jag på mig skinnjackan!



Everlasting light

På Leksands gymnasium var allt sig likt, jag och Nancy åt lunch där, pannkakor, alltid en favorit när man gick i skolan. Sen så fixade vi, eller Nancy med några papper som behövs till en arbetsintervju som vi båda ska på snart!

Sen träffade vi kompisar vi inte träffat på länge och även lärare, trevligt trevligt!

Efter vårt lilla besök på skolan så gick vi hem till Nancy och tittade på film men efter ungefär en kvart utav filmen så somnade båda två! Ingen av oss är vana att gå upp så "tidigt" som vi gjorde idag hehe. Nu är jag hemma igen och ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen :)


Jag just nu, sitter i sängen med datorn i knät som alltid :)


1 februari - 2011

Ställde klockan på 09.45 imorse, körde ett träningspass på wii, slängde mig i duschen och ska nu till Leksands gymnasium och hälsa på! Ha en bra dag :)


RSS 2.0