Don't you worry child

Dagen på jobbet gick bra, började dock spöregna så blev en ganska lugn dag. Nu ligger jag i sängen, nyduschad och tittar på tv. Idag ska jag sova tidigt, är helt död! Igår tittade jag på filmerna This means war och The lucky one, båda var riktigt bra! Filmer i min smak :)
 
Förresten, har jag  berättat att jag ska på Swedish House Maffia i november? Tillsammans med Tina och Camie. Kommer bli så awesome!!
 
 Vill utomlands igen och bli brun och fin..
 
 
 

Tisdag sista juli tvåtusentolv

Godmorgon! Nu är jag påväg till ännu en dag på jobbet. Idag jobbar jag i utebaren 9-17. Min svanskota dödar mig men annars mår jag bra ;P


Solig ledig dag!

Dagen på jobbet gick bra igår även om jag var/är lite handikappad. Efter jobbet hängde jag med syrran hela kvällen, tvättade och tittade på film. Har spenderat morgonen idag med att sola, äntligen fint väder när jag är ledig! Nu chillar jag och tittar på film. Kan inte göra så mycket annat, har så ont!


Jag och igelkotten

Haha fick precis denna bild skickat till mig från Tina. Hittade en liten kompis i rulltrappan igår tydligen ;)


Världens vurpa

Hann precis hem och fixa mig och slänga i mig lite käk innan det var dags att åka igen. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till jobbet. Fyfan måste berätta om vurpan jag gjorde igår. Stod och speglade mig och rätt bakom var världens brantaste trappa. Men det tänkte ju inte jag på så jag tog ett steg bakåt och föll rätt ner för hela trappen baklänges. Tina trodde hon skulle på tillbringa natten på akuten med mig för så illa såg de ut. Men jag klarade mig ganska fint. Har sjukt ont i svanskotan så kan knappt gå, har världens fetaste blåmärke på rumpan och har ont lite här och var men jag lever ;) full var jag också så det var inte förrän sent inatt jag märkte hur ont det egentligen gjorde haha


Söndag

Det blev inget klubbande igår, vi blev kvar på förfesten så länge och när vi väl kom in till stan bestämde vi oss för att dra till en kompis istället. Jaja det får bli en annan gång :) Vi sov där så nu är jag påväg hem för att fixa mig lite snabbt och sedan blir det jobb hela dagen!


Utgång på ingång

Efter jobbet drog jag hem och fixade mig direkt och ska nu iväg till Tinas kompis på förfest! Vi får se vart vi hamnar ikväll ;)


Sommarvärme

Shit vad varmt det är ute idag! Hade på mig en skjorta över detta innan men den åkte av direkt! Jobb nu till 6 tiden sen utgång med Tina mfl, nice!!


Älskade frukost!

Frukost är min absoluta favorit måltid! Jag älskar när jag har gott om tid på mig att äta frukost som idag! Här är det uppdukat med fil, müsli, mandlar, mandarin, ägg, knäckebröd, leverpastej, smörgåsgurka, cream cheese, smör, grönt te och vatten. Låt frukosten börja!


Pw

Startade denna morgon med en välbehövlig pw på en halvtimme. Laddade ner lite ny musik igår så då är det ännu skönare att träna! Riktigt härligt väder idag också! :)


Noll motivation

Fyfan ÅNGEST! Vad har hänt med mig? Jag har blivit så lat så jag orkar inte med mig själv! Förut tränade jag minst fyra dagar i veckan och rörde på mig VARJE dag. Nu? fucking inget! Har noll motivation just nu och alla sötsaker på jobbet hjälper ju inte! Och inte heller alla jävla skador jag får hela tiden, har ju hälsporre titt som tätt och då kan jag fan inte ens gå på foten..
 
För att göra något åt denna ångest ställer jag klockan en halvtimme tidgare imorn bitti och tar en PW innan jobbet. Något måste jag ju fan göra annars kommer jag rulla fram snart.. Positivt inlägg, i know!
 
Jag i Norge där jag tränade konstant, sen kom den där jävla skadan och förstörde allt. Ge mig motivation tack!

Mysfredag



Hemma nu efter ett långt arbetspass som gick superbra! Nu sitter jag bara hemma och är uttråkad.. Löningsfredag och allt och här sitter jag haha. Jaja  imorn blir det nog en utgång tillsammans med Tina! Ska försöka ta det lugnt däremot för kommer vara sjukt mycket folk på jobbet på söndag..
 
Nej nu ska jag mysa framför någon film och ladda för morgondagen :)
 
En partyoutfit jag hade för några helger sedan. Nytt linne från ginatricot och min älsklingskavaj från Whitney ports kollektion för Bikbok, till det några otroligt korta jeansshorts från H&M och klackar från Din sko :)

Dagens

Såhär ser jag ut denna soliga dag! Önskar jag kunde ligga och sola..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_501262639606ee55e00000e4.jpg" class="image">


Fredag 27 juli -2012

Godmorgon! Sitter här och äter frukost och laddar inför ett långt arbetspass. 9-20 jobbar jag idag och solen skiner så gissar på mycket folk! Såhär satt jag och åt frukost en annan dag, i fönstret med solen stekandes på kroppen, underbart!


Back on track

Wiho min mobil har äntligen bestämt sig för att låta internet fungera igen, får se hur länge det håller..
 
De två dagarna hos mormor och morfar var väldigt härliga. Var ute i deras stora trädgård där seriöst alla bär och grönsaker finns. Gick och åt av de, tittade lite på tv och bara umgicks! Roligt att träffa dom också, blir ju inte så ofta.
 
Men nu är jag tillbaka i Stockholm och jobb är det som gäller! Blir mycket jobb nu de närmsta veckorna så kommer nog inte åka någonstans nu på ett tag.
 
Utsikt över Stockholm från Skinnarviksberget när jag och Camie hade vår lilla picknick där


En liten bild på mig på tåget påväg hem från Nyköping :)

Bra dagar

Har haft riktigt trevliga dagar med Camie! Utgång i onsdags som va okej, låg döda bakis hela torsdagen och på fredagen tog vi oss till några klippor där vi satt och pratade med en cider och jordgubbar! Sen i lördags blev det utgång igen tillsammans med Nathalie också, det var riktigt skoj! Dock blev de kanske bara en timmes sömn så var död på jobbet igår, men de funkade!
 
Nu är jag i Oxelösund hos min mormor och morfar tillsammans med syrran och hälsar på, mycket trevligt! :)
 
Bjuder på en bild på mig och syrran på Cypern i brist på annat :)

Tisdag

Har ett internet som knappt fungerar för tele2 har någon störning och har haft i en månad.. JA SUCK!
 
Jaja det funkar ju lite nu iaf! Har varit jobb de senaste dagarna och har kommit igång lite smått med träningen igen, har blivit riktigt lat senaste tiden. Hoppas det blir ändring på det nu! Igår tog jag en pw efter jobbet och städade sedan lägenheten(som verkligen behövdes)
 
Idag tog jag mig en springtur efter jobbet, riktigt härligt att jag kan springa igen! Men tar de riktigt lugnt så inte skadan kommer tillbaka. Nu sitter jag i sängen framför Allsång på skansen och åt nyss en efterlängtad bit knäckemacka med bregott extrasaltat leverpastej och smörgåsgurka. Mumma, knäckebröd är som godis för mig haha
 
Imorn kommer Camie hit!! Wiie efterlängtat! Jag är ledig på torsdagen också så imorn blir det en all in utgång! Får se hur länge Camie vill stanna här hos mig :)
Efter två år kunde jag ladda upp en liten bild också. Inte världens roligaste men jag innan träning iaf med nya träningsshorts!

Work work

Godmorgon! Ännu en dag på jobbet och regnet öser ner, suck! Detta betyder inga gäster och en masa städning.. Jaja det blir nog bra det här ändå! (kul att appen funkar igen men en bild går inte att ladda upp med detta sega internet)


Testing testing

Nu funkar tydligen iphone appen igen, halleluja! Så med detta säger jag godnatt till denna otroligt lugna lördag!


Lyckad mini-semester på Smögen!

Hade så sjuk bra dagar nere på Smögen! Vi strosade omkring, tittade i små butiker nere på Smögenbryggan första dagen och då kom även Susannah och joinade. Sen åkte vi hem, satte oss på altanen i solen och åt räkor, kräftor, skagenröra och baguett. Och alkohol till det såklart och sen va kvällen igång! Utgång på Smögen blev det den kvällen. Jag fick i uppdrag att fixa efterfest på en båt och det lyckades jag med, även om man inte kan kalla de mycket till efterfest haha.
 
Vi ramlade väl i säng vid 6 tiden dagen efter, så på torsdagen fick vi inte mycket vettigt gjort. Vi vaknade till liv vid 4 tiden och då gick vi och tog ett dopp i havet och sen åt vi grillat! Sen kom Rebecca till oss och vi laddade om för kvällen som innebar ännu en utgång! En lyckad sådan där vi hamnade på en efterfest i en husvagn och inte kom hem förrän på morgonen och då var det dags för rundtur i området så det blev inte mycket till sömn. Sen var det tyvärr dags att åka hem vid 4 tiden. Som tur var hade jag sällskap av Eve nästan hela vägen!
 
Idag är jag helt slut och har jobbat hela dagen så nu ska jag spendera kvällen i sängen framför en film, mys!
 
 
 

Lite uppdatering

Har inte kunnat uppdatera för har varken haft internet hemma eller kunnat logga in från mobilen så det har varit lite dött här på bloggen!
 
Nu är jag hemma i Leksand och ska vara här över helgen, idag blir det mys med familjen och imorn utgång i Borlänge. På söndag ska jag till Strängnäs på dop :)
 
Annars har jag väl jobbat som vanligt och även festat i lördags och i onsdags :)
 
Nästa vecka åker jag till smögen i några dagar, livet är gött!

RSS 2.0