Wednesday&Thursday

Fullspäckade lediga dagar blev det! Gårdagen spenderade jag i Tullinge med lek med Erik och Lovisa tills jag var helt slut! Mycket roligt! Åkte dit vid 12 tiden och kom hem precis lagom till fotbollen kl kvart i 9. Spännande match som tyvärr Portugal förlorade, jävla skit!
 
Denna dagen började jag med en timmes pw med Baloo, sen låg jag ute och solade en stund tills Mimmi kom. Då tog vi oss upp till Vällingby centrum där vi fikade och shoppade en massa! :)
 
Nu tittar jag på fotboll och kanske blir de en film snart. Imorn är det jobb som gäller igen!
 

Jag och världens sötaste barn Erik och Lovisa!

2 days off!

Dagen på jobbet gick prima, ganska lugnt. En sak fick jag i alla fall bekräftat idag, jag har sjukt sköna arbetskamrater!
 
Nu är jag ledig onsdag torsdag. Imorn ska jag ta mig till Tullinge med Baloo där syrran är nu och hälsa på kusinen och hennes barn, mycket trevligt. Sen torsdagen kommer syrran hit igen och vi ska shoppa lite :)
 
Fick schemat för juli idag, en endaste liten helg är jag ledig. Nu är jag mer pepp än någonsin på en resa i slutet av sommaren. Förhoppningsvis blir vår cypern reunion av!

We run the night

Alltid utomlands så spelas en låt ute som man sedan förknippar helt med det stället. Denna sommarens Alanya låt är, utan tvekan We run the night med Havana Brown och Pitbull. Den spelades överallt och jag fastnade för den direkt, älskar den! Eftersom det konstigt nog inte går att ladda upp en video så kan ni lyssna på den HÄR
 
Denna dag har varit slappare än slappast. Skönt de också men imorn hoppas jag att vädret är bättre så jag inte får ställa in mitt arbetspass igen! Me need paras
 
 
 Hela gänget samlade på Casablanca i Alanya. Miss it!

Skitväder

Fick sms av chefen imorse att jag kunde stanna hemma idag eftersom det öser ner här i Stockholm. Riktigt skitväder! Så jag tog mig ut på en runda med Baloo och har vart inne sen dess. Planerar inte att gå ut mer än på Baloos promenader..
Längtar så sjukt mycket til värmen, vill tillbaka till Turkiet, NU!
 

Uppdatering från de senaste dagarna

Inte bloggat på ett tag nu, varit så mycket och inte kunnat logga in i mobilen. Men nu så har jag lite tid över och internet funkar på datorn, gött!
 
På kvällen i onsdag blev de först lite häng på min balkong i Leksand hos papi med Lise, Jenny, Camie och Hanna. Sen gick vi till skutan där vi åt middag och delade på två flaskor vin. Senare joinade även Tina oss. Dock blev kvälen lugn då det var dött på Noret. Draget började nämligen på torsdagen när jag så passande skulle tillbaka till Stockholm. Baloo har jag med mig också, han var så duktig så på tåget!
 
Igår på självaste midsommar jobbade jag först sen blev det middag här hemma med syrra och kusinen Linda. Mysigt och otroligt lugnt! Idag var de jobb igen och likaså imorn. Har syrran här som sällskap hela helgen också!
 
Lite bilder roligare än massa text :)
 
 
Baloo på tåget

Pannkakor med sylt och grädde fick de bli på midsommar till lunch.
 
Linda, Mimmi och Baloo på vår midsommar middag
 
 
 

Häng med Tina

Nu sticker jag och hänger med Tina en stund i det fina vädret :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_207114307.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_207114307.jpg" class="image">


Stek i solen

Underbart väder idag! Ligger och steker ute på gården och ska åka in till Leksand om en stund för att steka mer med Tina! Perfekt dag att vara ledig på! :)


Leksand

Sitter på tåget mot Leksand. Ser fram emot morgondagen som kommer bjuda på middag och utgång med efterlängtade tjejer! :)


Strålande sol

Strålande sol här i Stockholm idag. Underbart! Det betyder också att vi har haft mycket att göra hela dagen. Men det är iaf bättre än att inte ha något att göra så. Nu sitter jag och äter lunch :)


Min frukost

Sitter och laddar inför ännu en dag på jobbet med en god frukost. En halv avokado med keso, en skål med fil toppad med müsli och hallon, en apelsin, en kopp grönt te och vatten :)

Snart ska jag cykla iväg till jobbet. Ser ut att bli bra väder idag :)


Leksand imorgon

Hade planerat en springtur idag efter jobbet men kom på att mina skavsår på fötterna inte gick ihop med mina springskor så det blev det inget av. Sen ringde syrran och påminde mig om att jag måste köpa mat till midsommar så de gick jag och gjorde. Blir världens lugnaste midsommar för mig i år eftersom jag jobbar hela helgen. Men glad är jag att syrran kommer hit så vi kan umgås!

Åker hem till Leksand imorn efter jobbet för att träffa alla tjejerna, mitt midsommarfirande blir på onsdag då vi ska äta middag och gå ut ett gäng. Glad är jag att vi ska göra det iaf! Sen åker jag tillbaka till Stockholm torsdag kväll, och Baloo ska jag ta med mig också :) Får se hur det går att åka tåg med honom.. höhö


I brist på andra bilder, Camie och jag på bardisken i Alanya :)


Måndag och jobb

Tog mig till jobbet på cykeln imorse. Använde gps i mobilen så det funkade prima! Tog ungefär en halvtimme, men då tog de ju lite extra tid eftersom jag inte visste vart jag skulle. Så får se hur lång tid det tar hem. Perfekt vardagsmortion!

Nu sitter jag och äter lunch, lugn dag idag med.


Chillkväll

Lyckades få internet på datorn genom nått Netgear som tydligen skulle gälla fram till den 20e. Nice!
Johnny var här för ett tag sen och lämnade lite saker till mig, bland annat en cykel så nu ska jag börja cykla till jobbet. Dom dagarna det inte spöregnar då..

Håller på att ladda upp lite  alanya bilder på fb och tittar på fotboll. Tyvärr visar dom ju portugals match i tv4sport extra och den har ju inte jag så fick bli tyskland-holland istället. Håller stenhårt på portugal!


Söndag

Utgången igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Råkade bli lite för mycket alkohol så jag var hemma redan vid 2 tiden. Men det blev iaf många timmars sömn vilket var skönt idag. Väldigt lugn dag på jobbet var det.

Mina snygga skor jag köpte i förrgår som gav mig köttsår över hela fötterna, fyfan!


Utgång

Efter en springtur började jag fixa mig för kvällen. Det blir utgång med beccis och Nathalie :)


Stiliga arbetskläder

Igår fick vi nya arbetskläder på jobbet. En rosavit randig skjorta från Boomerang. Stiligt!

Sitter och äter lunch nu. Ganska lugnt idag för att vara helg. Beror nog på det tråkiga vädret.


Lördag

Efter jobbet igår tog jag en sväng i Vällingby centrum och shoppade ett par högklackade skor, två mys/träningsshorts och en klänning. Sen tittade jag på Sverige-England matchen som ju tyvärr inte gick så bra.

Nu är jag påväg till jobbet igen.


Tillbaka i Stockholm

Efter lite förseningar så hann jag precis hem med packningen och äta frukost innan det det var dags att ge sig av mot jobbet. Jobb mellan 11- stängning idag och resten av helgen.


Trevlig dag

Har haft en supertrevlig dag. Först en lång fika med Nancy. Skönt att snacka massa skit :) Efter de hem till Tina för att prata ikapp lite mer. Senare på kvällen gick jag pappa och Pia till gårdscafét för en till fika för min del. Kom hem nyss och myser nu i soffan med mami och Baloo med massa gott. Imorn har jag bestämt att min "semester" är över. Alltså back on track med träningen och kosten!

Tidigt imorn bitti, närmare bestämt klockan 05:48 går tåget tillbaka mot Stockholm.


Fika

Har rensat på rummet hela morgonen och är nu påväg till Leksand för fika men Nancy. Sen ska jag träffa Tina en snabbis och sen lite senare fika med papi :)


Mysig kväll

Har spenderat kvällen med kära mami och Baloo. Vi åt fika och firade mig för att jag fyllde ju är när jag var i Turkiet. Kladdkaka med grädde och jordgubbar, mums! Sen tog jag ett bad som jag inte gjort på år. Hur härligt som helst!


Onsdag - 13 juni 2012

Vaknade vid nio tiden idag och har sedan dess ordnat lite saker vid datorn. Nu är det dags för frukost! Kollade igenom Alanya bilderna nyss också, åh vill tillbaka. Kanske blir i slutet av sommaren vem vet :)

Här kommer lite bungy jump bilder :)


Innan jag skulle hoppa bungy jump = livrädd!


Lilla "lådan" man åkte upp de 75 meterna med..


Precis hoppat, ser ut som en liten docka haha


Påväg mot marken



Nere på marken igen. Ser jätteglad ut men bilden ljuger jag är fortfarande livrädd och skakar i hela kroppen haha :)


Mot Leksand

Vilket tråkigt väder det är idag! Önskade jag satte på flyget tillbaka till Alanya istället för på tåget till Leksand. Men man kan ju inte få allt och det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem även om det bara är i två dagar :)


På jobbet

Gårdagen spenderade jag med jobb och sen handlade, städade och fixade jag i lägenheten. Lagom tills Sverige skulle spela var jag klar så då myste jag ner mig i sängen. Men matchen gick ju Inge vidare..

Nu sitter jag och käkat lunch på jobbet. Efter åker jag hem till Leksand i två dagar :)


Första flyttlasset

Idag gick första flyttlasset till lägenheten i Vällingby. Så nu har jag flyttat in! Nu sitter jag på t-banan påväg till jobbet. Efter jobbet ska jag handla lite och sen städa och greja i lägenheten! :)


Lugn lördag

Efter en lagom stressig dag på jobbet sitter jag faktiskt nu i soffan och tittar på fotboll. Min älskling Cristiano Ronaldo som spelar ju! ;)

Imorn blir det jobb igen. Likaså måndag och tisdag. Sen åker jag hem en snabbis för att hämta grejet till Stockholm. Har ju bara mina kläder jag hade i Turkiet här nu och tyvärr är ju inte vädret alltid det bästa här i Sverige.


Elsas värld

Dagen på jobbet gick bra. Det var tre bokningar och annars lagomt med folk. På vägen hem passade jag på att gå förbi pocket shop på t-centralen och köpa fortsättningen på Elsas mode, Elsas värld. Första boken var grymt bra så har höga förväntningar på denna!


Shortsväder

Idag skiner solen i Stockholm så jag passar på att visa upp mina brunbrända ben i ett par shorts. Härligt! Nu är det jobb som gäller hela dagen!

Fick även veta av mami igår att jag får hyra en lägenhet i Vällingby, perfekt! Blir de närmare till jobbet och skönt att bo själv!


Tillbaka i Sverige

I Sverige igen. Vill inte, åh hade de så sjukt bra där. Hade nog glömt bort hur mkt jag tycker om Alanya..

Är i Stockholm nu för ska jobba hela helgen.. Äh skjut mig bara!


Bungy jump!

Idag var jag och camie på ett vattenland och där hoppade jag bungy jump. Alltså går inte att beskriva känslan, det värsta jag gjort någonsin! Fyfan asså haha. Men är stolt över mig själv!

Idag ska vi festa hela gänget. Snart åker vi hem. Buhu vill inte ;(


RSS 2.0