THAILAND!

Då är vi på G till Thailand! Mellanladning nu i Doha, här ska vi vänta i 8 timmar sen fortsätter resan! wiho :D
 

Partypeople

Bestämde mig i sista stund igår för att gå ut och dansa lite! Så fixade mig lite snabbt och tog några glas vin, blev en lyckad kväll! Idag vaknade jag inte förrän klockan 1 helt död haha. Men tog mig upp och tog en timmes pw med hunden, det behövdes kan jag säga!
 
Nu ska jag väl duscha snart och börja fixa mig lite inför kvällen för det blir för ovanlighetens skull FEST ;)
 

Fridaaay

Började denna fredag med en halvtimmes pw med Baloo, kom hem och åt frukost. Åkte sen och träffade papi en snabbis, hämtade några papper jag behöver inför resan. När jag kom hem igen var det dags för en springrunda! Körde intervaller runt älven i ungefär 25 minuter sen avslutade jag med 15 minuter i en 84 trappsteg lång trappa, tog som fan i rumpan och benen, skönt!
 
Har också fixat en del på rummet, börjat fundera lite vad jag ska ha med mig på resan och så, det behövdes! Nu chillar jag i soffan med Mami och Johnny, får se om jag hittar på nått skoj ikväll eller bara är hemma!
 
En bild på mig och Nathalie en utgång i somras :)

4 days left!

Det blev bio igår kväll tillsammans med Nancy och Anni, Paranormal Activity 4, den va väl sådär. Sen tänkte vi dra ut en sväng men jag va för trött för de..
 
Idag började jag med en timmes pw med Baloo sen lagade jag kesoplättar till lunch, supergoda! Blev lite misslyckade först men blev bra tillslut, Till dom hade jag riven äpple och kanel, mums!
 
Har också varit och solat en sväng igen, nu chillar jag framför tvn men borde egentligen börja fixa med mina saker inför Thailand. Är ju bara 4 ynka dagar tills vi åker!!
 

Onsdag 24 oktober - 2012

Vaknade vid 11 tiden idag, tog en liten runda med Baloo och har sedan ätit gröt och fixat naglarna lite. Nu blir det en springtur runt älven!
 
 
 

Härligt höstväder

Började denna dag med en timmes pw i det fina vädret. Sen solade jag i 20 min, inte gjort de på evigheter men tänkte bygga upp lite inför Thailand, så man inte kommer dit helt vit ;)

Ska nu kika på kupolen med Nancy lite!



Bra löpning!

Hade så sjukt mycket energi idag när jag va ute och sprang, ville aldrig sluta. Vilken känsla! Sprang först 40 minuter i bra tempo sen intervallet i en lång trappa i 15 minuter.

Lagom slutkörd tittar jag nu på film med brorsan
.


Måndag

Till sist somnade jag igår, kanske vid halv 4 tiden. Vaknade vid 12 och va helt död.. Men gick upp och fixade mig lite snabbt och gick sedan runt lite på Noret här i Leksand med Johanna. Köpte fyra böcker som jag ska ha med mig på resan, bland annat Flyga drake som jag har hört ska vara jättebra!
Sen kom Nancy och vi fikade lite :)
 
Nu har jag precis ätit, väntar på att maten ska lägga sig lite så jag kan ge mig ut på en springtur!
 

En bild från förfesten i lördags
 
 

Sömnproblem

Fan kan inte sova.. försökt i över två timmar nu. så nu ligger jag och lyssnar på musik och såg att blogg appen till Android har kommit finally så passar på att blogga lite :)

Jag låg och myste lite med denna söta hund tidigare som Pia och papi är hundvakt till denna vecka.


Söndagsångest

Och så var det söndag igen och man är lite sådär småseg! Var ute i fredags med Camilla på flamingo men då var vi nyktra. Igår däremot..fyfan vilken fylla jag hade!! Drack sprit och massa shottar, nej ska hålla mig till vinet i fortsättningen!
 
Nu är jag i Leksand hos papi och hälsar på lite. Shit om en vecka och en dag sticker jag till Thailand i nästan två månader..
 
Jag och Tina i Thailand 2007 tror jag de va. Funderar på att färga håret brunt efter Thailand, känner för lite förändring, fast vet inte..

Pw och chill

Har som vanligt inte gjort mycket vettigt denna vecka. Igår drog jag och Camie till Flamingo en sväng nyktra. Vi dansade och hade det faktiskt roligt :)
 
Idag händer det nog inte så mycket, var ute och gick en lång pw med Baloo tidigare och ska nu titta på senaste avsnittet av Hart of Dixie!

 
 
 
 

Thailand om 13 dagar!!

Så var det redan tisdag igen, herregud vad tiden går fort! Det blev fest både fredag och lördag, mycket trevligt!
Igår och idag har jag inte gjort så mkt mer än att träna och ligga i soffan framför tvn haha slappt..
 
I fredags bokade vi biljetterna till Thailand, den 29e väntar värmen!! Can't wait. Har absolut ingen aning om vad jag ska förvänta mig av denna resa, med Nancy och Nisse liksom, kan ju inte bli annat än kaos! ;)
 
 
 

Torsdag

Gårdagen började jag med en långpromenad med Baloo sen chillade jag större delen av dagen. På eftermiddagen gick jag och mami till ett ställe där man kan leka med hundar så där kastade vi lite boll med Baloo. Sen vid 9 tiden bestämde jag mig för att dra ut och festa lite. Blev först Etage och sen flamingo, faktiskt en lyckad kväll :)
 
Idag har jag sovit länge, nyss va jag ute och sprang med Baloo. Får se vad som händer ikväll :)
 

Fransk manikyr

Efter att ha legat i soffan och slöat hela dagen så fick jag lov att gå ut med Baloo eftersom mami aldrig kom hem. Och eftersom jag hade tänkt gå ut och springa idag men var alldeles för lat så passade jag på att göra de när jag ändå fick lov att gå ut med Baloo. Så vi sprang en runda här tillsammans, riktigt skönt!
 
Igår köpte jag ett fransk manikyr set och testade att göra de på mina naglar som för en gång skull är ganska långa. Blev helt okej för att vara första gången, de svåra är ju att få till de vita..
 

Redan tisdag..

Vilken helg! Började med hockeyn i fredags då vi spenderade större delen av matchen i baren haha. Sen drog vi vidare till Legends där vi festade resten av kvällen!
 
Sen på lördagen åkte jag tillbaka till Borlänge då vi först hade födelsedagsfika för brorsan och sen blev de utgång igen på Bolanche. På söndagen var man sådär halvdöd och låg i soffan då Nancy och Anni ville att jag skulle med ut så även söndagen blev de några drinkar..
 
Och nu är det redan tisdag, känns som söndag haha.
 

Leksand

Utgången igår var helt okej. Vi började med förfest hemma hos Andreas och gick sen ut på Flamingo. Var inte det roligaste folket där men helt okej kväll blev de ändå :)
 
Idag har jag mest slappat, legat i soffan och tittat på tv. Men fick lov att gå ut och gå i spöregnet med Baloo också, om inte annat fick de mig att piggna till!
 
Snart åker jag till Leksand där jag ska va i två dagar. Hälsa på papi och imorn ska jag på hockey. Leksand-djurgården. Var evigheter sen jag var på hockey så det ska bli lite kul. Efter blir det utgång med Camilla :)
 

Parteeey

Blev ingen lugn kväll utan vi kör utgång! Har precis fixat klart mig och ska nu åka och föra lite :) Ha en fin kväll!
 

Onsdag 3 oktober - 2012

Kvällen igår spenderades i soffan med mami framför x-factor och lite godis, mys! Somnade framför tvn vid 10 tiden och vaknade av att mamma väckte mig vid 11 haha
 
Idag vaknade jag vid halv 11 tiden och tog då en pw på lite över en timme med Baloo, sen har jag bara chillat. Tittade nyss på det första avsnittet av Hart of dixie på säsong två! Får se om jag hittar på nått skoj lite senare eller om de bara blir lugnt idag :)
 

Fika

Började denna dag med ett besök hos tandläkaren i Leksand sen tog jag en timmes pw med Baloo. Nu ska jag fika med Nancy :)
 

Hejdå Stockholm, hej Dalarna!

Då var man tillbaka i Dalarna! Kom igår kväll efter min sista dag på jobbet. I fredags var jag ute och festade med Johanna och Halil som var på besök och Jennifer. Mycket trevligt :) Lördagen bestod av städning av lägenheten och chill.
 
Idag började jag dagen med en promenad med min älskling, Baloo. Sen lunchade jag med Camie på Kupolen och kikade lite :) Nu ska ju umgås med mami resten av dagen!
 

RSS 2.0