Monday

Har precis duschat efter att ha kört ett pass aerobic på Wii framför Top model, så skönt när man kan träna framför tv:n men skulle behöva nått mer intensivt som typ löpband eller cykel. Men ofta när man köper sånna grejer så står de mest bara..

Ska försöka lägga mig i tid idag, imorn ska jag och Nancy troligtvis hälsa på Johanna och tjejerna på vår gamla skola, inte varit där sen jag tog studenten :)

Dags att börja tänka på beach 11 nu kanske ;)


The weekend

Tänkte att jag skulle berätta lite om helgen och visa lite bilder. I fredags så åkte vi till Borlänge på en hemmafest, var uppe nästan hela natten sen åkte vi hem vid 12 tiden på dagen till Leksand igen. Sen sov jag i några timmar och åkte till Borlänge igen. Var meningen att vi skulle på en hemmafest då med men dom skulle ut istället så vi drog bara på efterfesten, lördagen blev riktigt lugn om man jämför med fredagen! Men en bra helg var det med mycket trevliga människor :)




De två översta tog vi när vi väntade på bussen :)







Alla bilder ovan är ifrån Fredagen. Tog inga bilder på lördagen, men Nancy lyckades fånga mig på bild när jag trycker på Donken så den kan jag bjuda på;P




You and I

Promenaden med Nancy var riktigt härlig, vi gick längst strandpromenaden och snackade skit. Gick sen hem till henne och åt Thaimat och chillade lite :)

 


Powerwalk

Har legat i sängen och laddat ner låtar och bara chillat  men nu har jag latat mig nog, blir en powerwalk med Nancy i det fina vädret. Kan behövas! Usch vad lat jag har blivit på senaste tiden, skärpning!

En bild på mig och Camilla för några veckor sen när vi åkte pulka :)


31 januari - 2011

Godmorgon! Vaknade för en stund sen riktigt utvilad, skönt! Nu kurrar magen så jag sa ta mig något att äta.

Så länge bjuder jag på en skön låt som jag somnade till igår, Beroendeframkallande

Seg söndag

Hallå!

Har bloggat riktigt dåligt denna helg, det beror på att jag inte varit hemma något, var i Borlänge och festade både fredagen och lördagen. Har sovit några få timmar på två dygn men så går de när man party hard.

Imorgon kommer de fler inlägg och bilder från helgen. Jag ska faktiskt ta och sova snart så jag får min sömn!


29 januari - 2011

Är sjukt sliten just nu. Vi åkte till Borlänge igår på hemmafest och har inte sovit något som vanligt. Kom hem vid ett tiden och då slocknade jag direkt, vaknade nyss och åt lite och ska nog sova lite till nu.

Det var jag, Johanna, Nancy och Camilla som festade som alltid, bäst på fest helt enkelt!


Friday

Förmiddagen och större delen av eftermidagen spenderade jag i Näs med Mamma och Baloo, gick en promenad i det fina vädret :)

Sen vid 3 tiden åkte jag in till Leksand för att hämta upp Nancy som jag är med just nu. Hon ligger och halvsover bredvid mig :)

Vi ska förhoppningsvis på hemmafest i Borlänge idag men vi får se hur de blir. Hoppas alla har en trevlig fredag!

Ordinary Thursday

Har inte gjort något vettigt idag, som många andra dagar. Börjar bli riktigt trött på att inte göra något. Men förhoppningsvis blir de ändring snart.

Jag har mest nördat med min iPhone som jag tycker är så kul(!), tittat på OC och gått en liten promenad. Och umgåtts med Mami och Baloo såklart.

Imorgon åker jag in till Leksand igen och hoppas att helgen har något roligt at erbjuda trots att man är så fattig!

Sweet dreams


27 januari - 2011

Vaknade nyss med min älskade hund brevid mig. Nu ska jag äta frukost och titta på OC, tro mig, jag är fast!


Puderbeige

När jag tittade i H&Ms vårkatalog idag så hittade jag två klännigar som jag tycker skulle passa perfekt till studenten. Jag har ju redan tagit studenten men här kommer två klännigar som tips till er som inte har :)

Själv tycker jag att denna är lite för lång men om man syr upp den en bit tror jag den skulle bli perfekt! Den kostar 499!

 

Denna tycker jag är riktigt söt, det är små blommor påsydda. Den kostar 349 kr!

 

Båda klänningarna är i puderbeige vilket jag tycker är snyggt, tycker inte att studentklänningen behöver vara kritvit. Min egna var gräddvit med silverdetaljer :)


26 januari - 2011

Solen strålar ute och jag är på allmänt bra humör, det är dock riktigt kallt, -15! Pappret kom idag så jag kan låsa upp min iphone också, äntligen!!

Idag ska jag bara ta det lugnt hos mami, blir nog någon promenad med hunden också :)


Let's fly

Where we go we don't need roads,
Where we stop nobody knows,
To the stars if you really want it,
Got, got a jetpack with your name on it,
Above the clouds in the atmosphere,
Just say the words and we outta here,
Hold my hand if you feelin' scared,
We flyin' up, up outta here.

Here we go, come with me,
There's a world out there that we should see,
Take my hand, close your eyes,
With you right here, I'm a rocketeer.




I wanna go to the seaside















Alla bilderna ovan är ifrån Alanya sommaren 2009. Vi åkte dit ett helt tjejgäng i två veckor, så jävla grym resa!! Vill bara dra ifrån Sverige nu till ett varmt land, snart så, i hope

25 januari - 2011

Mitt och Nancys filmmaraton igår blev bara en film eftersom hon aldrig kan slita sig från datorn. Men vi tittade på en till film imorse innan jag åkte hem. Igår kväll tittade vi på Young people fucking (nancys val) och den var ju inte vidare bra. Imorse tittade vi på Lottery ticket, den var helt okej :)

Åkte hem vid tre tiden, packade om väskan och är nu hos Mami. Ska tillbringa några dagar här :)

Köpte även biljetter till drömkvällen idag till mig och Camie, tror det kommer bli riktigt kul! Samma helg är det också Tinas 20-års fest, det kommer bli grymt!!




Jag och Nancy <3

Monday


Är hemma hos denna sötis nu. Vi ska ha filmmaraton :)


24 januari - 2011

Ska nu iväg och göra lite ärenden med Nancy! Ha en bra dag :)


VILA

 

Snygg jacka i pälsimitation från VILA, 799 kr!


Godnatt

Nu har jag tittat klart på OC för idag, det är ju en dag imorn också! Sweet dreams :)


H&M Divided Urban Vibes



















Riktigt härliga bilder! Inspiration

Sunday

Nu blir det OC maraton, jag orkar inte vänta tills de ska visa avsnitten på tv:n, det är jag för otålig för så nu blir de en massa avsnitt på datorn!

 

Förresten måste jag säga att Step up 3 var sjukt bra! De filmerna gör mig aldrig besviken :)


23 januari - 2011

Vaknade för någon timme sen men har legat kvar i sängen och pratat med Johanna. Igår var vi ute igen blev lite spontant. Jag körde så jag var nykter. Vi gick ut på flamingo i Borlänge, jag Johanna och Nancy. Var helt okej.

Klockan 2 åkte vi till Mcdonals för att käka och satt där till 4 tiden och snackade med massa kompisar. Åkte sedan hem till Leksand, ungefär vid 5 tiden kom vi hem :)

Nu ligger jag och tittar på Finding Neverland på tv4+, en riktig slö söndag kommer det att bli :)


Två bilder tagna igår innan utgång :)

Pictures

Riktig lyckad utgång igår. Oftast brukar de spontana utgångarna bli roligast! :)


TOPSHOP


22 januari - 2011

Godmorgon(typ) ligger i Nancys säng med henne och Johanna. Sjukt slitna är vi. Somnade inte förren kl 8 imorse, vi låg och pratade hela natten och kunde inte sova, konstigt..

Nu ska vi titta på Step up 3. Åt nyss kyckling och ris, mums! Nu ska jag trycka chips :D Bilder från igår kommer upp senare :)


Spontan utgång!

Ojoj!! Den planerade myskvällen blev en spontan utgång istället! Efter fikan med Lise och Ida gick jag och Nancy till Mitti för att äta mat. Ungefär när vi suttit där i en halvtimme säger Nancy att vi ska dra ut och jag är på som alltid så vi drar hem till mig och hämtar grejer och sen hem till Nancy för att göra iordning oss.

Vi drog sedan hem till Rickard där vi förfestade och sen drog vi vidare till Klin i Borlänge där vi festade loss. Det är en nyöppnat klubb i Borlänge så det var första gången jag var där, det var riktigt roligt!

Jag kom precis hem till Nancy och är dötrött. Vart hon är vet jag inte och orkar inte bry mig heller haha, jag vill bara sova :) Godnatt!


21 januari - 2011

Har duschat och fixat mig och ska nu till Siljan och fika med Ida och Lise, länge sen man träffade dom! Så det ska bli kul :)

Efter det ska jag hem till Nancy och vi ska tillbringa fredagen med att ha filmmaraton, vilka filmer de blir vet jag inte men det ska bli mys! Ha en riktigt trevlig fredag!


Easy A

Easy A är en riktigt bra film som jag och Tina tittade på idag. Den var rolig, romantisk och lite fånig men på ett bra sätt. Många bra kändisar var med också bland annat Penn Bagley(bl.a Dan i Gossip Girl), Amanda Bynes, Dan Byrd(bl.a sonen i Cougar Town) mfl. Huvudrollen spelas av Emma Stone som jag inte har sett tidigare vad jag vet men som jag tror kommer bli riktigt stor! Easy A är en film jag varmt rekommenderar :)

Här kommer trailern till filmen! Enjoy


Bra dag!

Kom precis hem efter att ha spenderat hela dagen med Tina! Var riktigt roligt, vi tittade på film och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket om framtiden och vad som kommer hända, det är inte mycket man vet.. :)

Var nyss och hämtade ut en ny mobil också, eller ny och ny det är min systers iPhone som jag får köpa nu för hon har köpt en ny. Så nu väntar jag bara på papprena som jag måste ha för att låsa upp den sen ska min skrot motrola som jag har nu slängas i papperskorgen! Min kära Nokia N97 blev ju stulen i Turkiet så har haft två skitmobiler sen dess. Men äntligen har jag en bra mobil igen! :D


Budgettips


SEK 299

 


SEK 129

 


SEK 399

 

SEK 99


SEK 99

 


SEK 299

 


SEK 249

 


SEK 129

 

 

Allt ovan kommer ifrån BikBok och allt kostar under 400 :)


20 januari - 2011

Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i dsuchen. Ska åka in till Leksand om en stund och umgås med Tina idag! Vi ses så sällan så ska bli riktigt roligt :) Ha en bra torsdag!


Jag och Tina steker i Alanya :)


Rock the gloss

Kolla in denna händiga grej från Victoria's Secret! En hyfsat snygg svart ring med ett snyggt rött läppglans inuti. Perfekt att använda som accessoar så har man även läppglans med sig vart man än ska. Billig är den också. 6,99 dollar får du ge för denna ring/läppglans :)


The OC

Idag när jag låg och slappade i sängen och tittade på tv såg jag att en serie som jag kände igen väl började gå på 5:an. Nämligen The OC som var en av mina favoritserier när den gick på tv för flera år sedan. Det var första avsnittet idag så nu vet jag vad jag ska göra varje vardag mellan halv 3 och halv 4 :)

Kommer ihåg hur snygg jag tyckte en av huvudpersonerna Ryan (Benjamin McKenzie) var. Nu när jag tittade på serien idag tyckte jag inte alls han var lika snygg, konstigt hur det kan förändras ändå :)


 Huvudpersonerna i serien


Victoria's Secret



















Snygga bikinis, snygga modeller!


19 januari - 2011

Vaknade redan halv tolv idag, tidigast jag vaknat på länge! Men vaknade såklart inte av mig själv, vaknade av att mamma och sebban kom hem med Baloo från veterinären. Baloo har haft nått vårtliknande under hakan som veterinären tog bort idag. Så då fick han lite lugnande och var helt groggy och kunde inte gå när han kom hem. Det var kanske för två timmar sen och han kan fortfarande inte gå ordentligt stackarn :)

Tittade igenom lite gamla bilder som jag har på ett usb imorse, eller gamla och gamla dom är ifrån trean på gymnasiet. En massa bilder som vi tog när vi hade vårt UF företag. Här kommer några :)






Vi kom tvåa i tävlingen bästa affärsplan i Dalarna

Det var riktigt jobbigt att driva UF företag men också väldigt roligt :) Måste säga att jag saknar skolan lite, inte att plugga direkt men att träffa alla varje dag!

Tisdag

Har varit ett riktig lugn dag idag. Vaknade upp hemma hos Nancy idag vid ett tiden, vi sökte en massa jobb hela natten. Gick sedan hem till pappa och åt och han skjutsade sedan mig hem till mami där jag ska sova inatt.

Älskar att komma innanför dörren här och mötas av en överglad svart varelse, Baloo såklart. Han blir alltid så glad när man kommer hit :)

Har gått en promenad med mami och Baloo och ska nu äta lite kvällsfika. Ha en trevlig tisdagskväll!


Ta mig tillbaka till Studentveckan! En av de bästa veckorna i mitt liv helt klart!


Glada nyheter

Fick en väldigt roligt nyhet idag. Om allt går vägen så kommer mitt liv se väldigt annorlunda ut om några månader och spenderas i ett helt annat land. Håller tummarna!


TOPSHOP



En söt virkad kofta från Topshop :)

Nattens sysselsättning



Såhär roligt har jag och mina tjejer mitt i natten! No lifers ;)

Runaway

Sådärja, har sökt jobb tills nu. Riktigt jobbigt men ett måste! Det jobbigaste är att det typ bara finns en massa jobb som säljare med provision och jag måste gå igenom alla de sidorna när jag ska titta efter de jobben jag vill ha som helst ska vara i butik. Och i Stockholm finns de ju en hel del jobb.

Har även tittat på jobb utomlands och faktiskt sökt ett!

Nu ska jag hem till Nancy för mys och lite mer jobbsökande! Kanske blir roligare när vi gör det tillsammans :)


Jag och söta Nancy!

17 januari - 2011

Kunde verkligen inte sova inatt så ja jag vaknade precis. Jag som trodde att jag skulle kunna vända tillbaka dynget nu eftersom jag var så trött igår vid 10 tiden. Men nej jag kunde inte sova så det slutade med att jag sov ända till nu i stället. Suck!

Nej nu ska jag ta och göra nått med mitt liv och söka lite jobb!


Jenny och jag i de snygga(!) arbetskläderna när vi jobbade på Konsum


Call it what you wanna call it..

Kvällen igår var riktigt lyckad! Den startade i en bystuga utanför Borlänge där vi firade en kompis som fyllde 20. Det var en överraskningsfest så det var verkligen kul att se hur glad hon blev! Det startade klockan sex, där åt vi tacos, drack lite gott och fick se presentöppning.

Ungefär vid halv tio tiden åkte vi och hämtade upp Johanna och Nancy i Borlänge och sen vidare till Etage i Falun. Fick stå i kö i ungefär en haltimme trots att vi var där redan kvart över tio!

Kvällen där inne var toppen! Smockfullt och många roliga människor. Dock spelade Rebecca&Fiona typ bara i en timme(?) och kan inte påstå att det var superbra musik de spelade men de dög :) Dansade inte så mycket heller just då utan virrade mest omkring hehe.

Vid halv två tog vi bussen till Borlänge där vi skulle på efterfest. Dock hamnade vi på Mcdonalds istället med mycket roliga människor! 

Vid halv 6 tiden drog vi vidare till en efterfest där vi stannade till klockan nio då vi tog tåget hem till Leksand igen. Sjukt sliten idag men hade en riktigt rolig kväll igår! Hade inte kunnat bli bättre :)





Jessica, Camilla och jag


Födelsedagsbarnet öppnar presenter


Jessica, Emma och Camilla


Nancy med kompisar på Etage


Rebecca&Fiona spelar


Rebecca och en random på donken haha


Mmm fyllekäk!


Nasse, Nancy, Noro och lite av Johanna på efterfesten


Gårdagens val



Såhär såg jag ut igår! Enaxlad grön klänning från Bikok, skärp och örhängen från H&M och svart ring från Pilgrim. Till hade jag ett par svarta högklackade skor från Zara.

BikBok



En snygg våroutfit från BikBok. Jag skulle matcha med ett par snygga höga klackar till :)

Baksmälla

Vilken kväll igår! Galen. Riktigt rolig fran början till slut. Kom hem 10 imorse och då hade vi varit på efterfest till dess. Sliten? Som fan. Är bara uppe nu för att dricka lite vatten, så ska fortsätta sova nu. Troligtvis kommer jag sova typ hela dagen! Skriver mer om kvällen igår och lägger upp bilder senare för nu åker ögonen ihop. Ha en bra dag :)



Glider runt, hänger runt, lånar pengar

Har precis fixat mig, ätit lite och ska nu dra iväg! Ska på en kompis 20-års fest som börjar kl 6 och sen efter det blir det Etage där det kommer vara fullproppat ikväll, Rebecca&Fiona är ju som sagt där! Ha en bra kväll :)


Eat, Pray, Love

Godmorgon!
Idag ställde jag klockan på 11, fast det kändes snarare som om klockan var 7!  Men det är dags att börja vända tillbaka på dygnet nu hehe. Ska snart äta frukost och sen hoppa in i duschen.

Igår när jag och Camilla tittade på filmen Eat, Pray, Love blev vi lite förvånade när vi såg att svenska Tuva Novotny(som bl.a har varit med i Jalla Jalla) var med i filmen och spelade mot Julia Roberts. Kul! Förövrigt så var filmen helt okej, ganska seg film men ändå bra, medel helt enkelt :)


Här är en scen där Tuva Novotny är med i!

Misstänkt mord i Leksand

Usch, ungefär 200 m ifrån där jag bor har en man hittats död imorse. Misstänkt mord dessutom. Obehagligt, i lilla leksand också! Här hittar ni en artikel från Aftonbladet.

Blev ingen fartfylld kväll för mig inte, men snart kommer Camilla hit så då ska vi titta på en film. Imorgon däremot kommer vi dansa sönder dansgolvet ;)



J Dauphin

Tycker denna clutch i läder som är designad av Johanna Dauphin är en riktigt snygg annorlunda partyväska. Priset på den är däremot helt galet, 4349 kr får du ge för att bli ägare av denna. Inte värt enligt mig!

 


Friday



Är tillbaka i Leksand igen hos papi och försöker komma på vad jag ska hitta på för roligt ikväll, orkar inte sitta hemma idag, det är ju trots allt fredag. Men vi får se vad de blir :)

Rebecca&Fiona

Spenderade natten igår med att titta på realityserien om Rebecca&Fiona och ska fortsätta med det nu samtidigt som jag äter en efterlängtad frukost!

Ska på Etage i Falun på Lördag och då kommer Rebecca&Fiona dit och i ärlighetens namn visste jag absolut ingenting om dom så därför började jag titta på serien. Och måste säga att jag älskar dom, så sjukt sköna tjejer! Hoppas verkligen dom gör bra ifrån sig på lördag så jag inte blir besviken, men det har jag svårt för att tro!


Här är deras låt Luminary Ones

White chicks



Bjuder på det här roliga klippet som är från en av mina absoluta favoritfilmer White Chicks. Enjoy

These shoes are made for walking


1. Nelly shoes, 379:-   2. Nelly shoes, 399:-   3. Nellys shoes, 449:-   4. Fashion by C(Mikaela Forni), 1495:-   5. Fashion by C(Mikaela Forni), 1995:-   6. Acne, 3999:-    7. Jeffrey Campbell, 1695:- 8. Jeffrey Campbell, 1669:- 9. Jeffrey Campbell, 1249:-   10. Nelly shoes, 299:- 11. Jeffrey Campbell, 1995:-   12. Prime Boots, 2795:- 13. Gardenia, 1529:- 14. Nelly shoes, 449:-

Alla snygga skor ovanför hittar ni på Nelly.

It's all about the hair

Jag är i ett stort behov av en helrenovering av mitt hår känner jag. I Alanya var det fint och solblekt, men också sjukt slitet. Klippte mig när jag kom hem men har inte färgat de nått sen innan studenten. Så några ljusa slingor skulle verkligen behövas. Eller mörka?! hmm

Här kommer några bilder på hur mitt hår har sett ut de senaste åren. Väldigt varierat både färg- och längdmässigt. Min naturliga hårfärg är blond, men ganska mörkblond.


Mitten/slutet av 2007,  ganska ljusbrunt och långt



Februari 2008. Väldigt mörkbrunt, näst intill svart. Långt (uppsatt på bilden)



I mitten av 2008, långt brunt med massa olika slingor. (har gröna linser
)



I slutet av 2008 klippte jag page, vilket jag ångrade när det tog sjukt lång tid att växa ut!



Sommaren 2009.  Mörkblont, solblekt och normal längd



Juni 2010. Blont och äntligen långt igen!



Alanya 2010, långt och riktigt solblekt!



Och nu, ganska mörkblont och utväxt som  måste bort!


In the sky singing

Ligger nu nedbäddad i sängen efter en 1,5 timmes promenad runt Siljansnäs skogar. Blev jättekall så måste värma mig lite, men skönt var de.


Baloo men min tröja på sig, ser ut som en björn :D


Bjuder på en fin låt. Kan inget annat än att älska Akons röst!

13 januari - 2011

Godmorgon! (eh ja typ) Sitter och tittar på Oprah Winfrey show och äter frukost. En skål med fil, en knäckemacka med leverpastej och smörgåsgurka, en mandarin, ett glas vatten och en kopp vanilj thé, gott :)

Snart ska jag ge mig ut på en långpromenad med mami och Baloo. Skönt, det kan behövas!


Jag i förrgår

Om jag kunde drömma

Var nyss ute och gick en liten kvällspromenad med mammsen och Baloo. Dagen har spenderats med min mamma som jag inte träffat på länge, och även hunden såklart!

Nu ska jag lägga mig och läsa Om jag kunde drömma(twilight) som jag redan har läst sjukt många gånger men den är så bra så får aldrig nog! För övrigt tycker jag att böckerna är mycket mycket bättre än filmerna och då tycker jag ändå om filmerna sjukt mycket!


Jag har den utökade versionen där edward berättar om första mötet med Bella


H&M



H&M vår/sommar 2011. Kläderna, skorna och accessoarerna ovan kan man mitch matcha lite som man vill :)

I just had sex

En lite rolig video med The Lonely Island och Akon som både Jessica Alba och Blake Lively är med i! Enjoy


Hold it against me

Kvällen hemma hos Camilla igår var toppen. Det var jag, Camilla, Nancy, Lukas och Jasmin som var där. Camilla, Jasse och Lukas drack lite, vi spelade kort och bara tog de lugnt. Kom hem vid 4 ungefär :)


Tog inga bilder igår. Här är en bild på mig, Johanna och Nancy när vi var i Stockholm och festade för ett tag sen.

Nu ska jag packa väskan och åka hem till mami! Senare blir det troligtvis en långpromenad med Johanna!


Här är Britneys nya låt, tror jag gillar den efter att ha lyssnat på den några gånger

Put a smile on your face


Take one, action!

Såg precis på dokumentären om Swedish House Mafia, riktigt grym! Rös i hela kroppen vid spelningarna. Helt sjukt hur stora dom har blivit!

Idag var Tina här och hälsade på en stund, riktigt trevligt. Var alldeles för länge sen. Men hon jobbar ju som en tok och ska snart åka Asien runt i två månader, fusk!


Gammal bild på mig och Tina från Thailand 08


Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de en sväng hem till Camilla med lite skönt folk(mami får alltså vänta till imorgon) :)


Träning

Gud vad jag saknar att träna nu. Har kommit in i någon period helt utan träning vilket måste ändras! Jag är verkligen en periodsmänniska, när jag väl tränar, tränar jag typ varje dag i veckan men sen tar motivationen slut helt plötsligt och då blir det en period helt utan träning ist. Måste hitta en balans där.

Jag har tränat Simning, Streetdance, Streetjazz, Thai Boxning, Gym, Löpning, Friskis&Svettis mm. Jag blir lätt rastlös så gillar att variera träningen.

Något jag verkligen saknar är thai boxningen, så sjukt bra träning och riktigt roligt. Så fort jag flyttar ska jag börja på de igen. Fick lov att sluta för att de var för långt att åka till träningarna. Saknar även dansen som är den träning som jag tränat längst (om man bortser från löpningen) men fick lov att sluta även där pga att det var för långt att åka.


Någon tidningen kom och fotade en träning. Här är jag som slår mot Johanna


Sweet dreams

Är nu hemma efter en lyckad kväll i Borlänge. Jag, Nancy, Camilla, Jasmin och Lukas åt på Donken och bara chillade och snackade. Jasmin och Lukas åkte sedan hem så då åkte vi andra hem till några killkompisar till Nancy och var där och tog de lugnt bara :)

Nu är jag helt slut så ska faktiskt ta och sova, imorgon ska jag förhoppningsvid ta mig hem till mami var så länge sen jag träffade henne och hunden. Men kanske ska till Camilla på kvällen och orkar inte åka fram och tillbaka så vi får se hur de blir :)




Jag idag. Tröja&Jeans: BikBok.  Halsband och ring: Studentpresent.  Örhängen: Glitter (+kängor från Din sko)

Borlänge

Har precis grävt fram bilden som var fast under en massa snö, puh vilket jobb! Nu ska jag åka till Borlänge med tjejerna! vad vi ska göra där vet jag inte riktigt, blir nog en sväng på kupolen och donken iaf!


Vinterland

Vaknade för en stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen. Spenderade natten med att söka jobb, när man ändå är vaken så länge får man göra något bra av det tänkte jag.

Ska snart ta mig upp för att äta frukost, ska även försöka städe mitt rum lite som ser ut som ett bomdnedslag.. Sedan blir de duschen och fixa mig för dagen/kvällen som ska tillbringas med Nancy och Camilla och troligtvis en trip till Borlänge.

En låt som ska spelas högt när jag städar rummet!




Utanför mitt fönster

- My name is Khan and I’m not a terrorist

Har nu legat och gråtit ungefär 1,5 timme av den 2,5 långa filmen. Så sjukt fin story med ett så tydligt budskap. Jag har aldrig förstått och kommer aldrig förstå hur människor kan dömma andra efter deras religion eller hudfärg. Bara för att någon ur religonen gör något dumt betyder det inte att alla andra inom religonen skulle göra samma sak. Blir så irriterad på människor som tänker så.

Jaja färdigpratat om det, här kommer en trailer till filmen som jag tycker alla bord se.



True Colors

Har egentligen inget vettigt att skriva, har legat i sängen hela dagen, riktigt skönt även om jag börjar bli lite trött på det. Imorgon börjar alla skolan igen, dom som går där då men för mig kommer allt vara precis som vanligt, somnar vid tre tiden och vaknar vid två tiden på dagen. Kanske dags att vända tillbaka dygnet snart och göra nått vettigt :)

Men äsch nu fortsätter jag som vanligt, ligger i sängen, tittar på en film och äter något gott. Kvällens filmval blir My name is Khan. Har hört så mycket bra om den och min brorsa såg den precis och sa att den var den bästa filmen han sett på länge så hoppas det stämmer :)


Jag flyger i Tunisien 2007

Move shake drop

Gårdagens utgång blev så lyckad som den kan bli här i Leksand. Vi började kvällen hemma hos mig, jag Johanna och Camilla, mötte sedan upp Nancy och gick till Lucky house(det enda "riktiga" utestället i Leksand) Men när vi kom dit sa dom att de var fullt, även om bara övervåningen var öppen och inte ens den var halvfull, suck! Men Nancys mammas kille jobbar där inne så han släppte in oss och vi behövde inte betala ett öre :)

Kvällen där inne var väl okej, var sjukt länge sen jag var där och jag vet nu varför. Lucky är nog inget för mig längre..

När det stängde klockan 1 så lyckades jag och Johanna stanna ute på noret ända till halv 4 innan vi gick hem, då låg vi och pratade till halv 6 tiden, inte så konstigt att vi vaknade så sent idag då :)


Johanna och Camilla hemma hos mig


Camilla, Jakob, Nancy och brorsan på Lucky


Söta Nancy


Johanna, Nancy och jag






Bakisdag

Vaknade vid 2 tiden idag med Johanna bredvid mig efter en lyckad utgång igår. Åt frukost för en stund sen och Johanna åkte precis hem. Är riktigt seg så ska nog tillbringa större delen av dagen i sängen.

Nu ska jag fortsätta titta på en av mina absoluta favoritfilmer Dirty Dancing 2 som just nu går på kanal 4+. Kan inget annat än att älska filmen.



Slår klackarna i taket

Nej nu blev de inget mer sängliggandes för min del. Har fortfarande feber men orkar inte ligga hemma en dag till så idag blir de utgång med tjejerna! Har precis duschat och Camilla är här nu och gör mig sällskap när vi ska fixa oss. Snart tar vi väl vår första drink ;)




Båda bilderna är ifrån Alanya 09 då hela tjejgänget var där, märks det att jag har sommarlängtan? ;)


Här kommer en skön partylåt



Party and party and party

Tänkte att jag skulle berätta lite om nyår som firades i Stockholm. Vi var hemma hos min kusin till 11 tiden ungefär. Vi sätter oss på pendeln utan att egentligen veta vart vi är påväg, men vi bstämmer oss till sist att åka till en hemmafest i Tyresö. Vi bodde i Tullinge så vi förstod ju direkt att vi inte skulle hinna dit till 12-slaget, och mycket riktigt 12-slaget firade vi på en buss, haha ironiskt nog.

Vi tjejer gav varandra en nyårspuss så den blev jag i alla fall inte utan, hela tre stycken fick jag :) Vi kom sedan fram till festen vid kvart över 12 ungefär. Var väl helt okej fest men vi tänkte att vi skulle dra vidare till en annan. Jag började då må dåligt, riktigt dåligt. Vi väntar på bussen i kanske 1 timme, trodde aldrig att den skulle komma, men till slut gjorde den det, var för trötta då för att dra vidare så tog nattbussen hem och gick och la oss.

Kan säga att den bussresan var den värsta i mitt liv, mådde så fruktansvärt dåligt, satt med huvudet mellan knäna och hade nått jobbigt turkgäng som höll på att picka och prata med mig hela tiden, suck!

Dagen efter mådde jag dock prima igen så då var drickandet i full gång igen, inget stopp på mig! Lugnt blev de dock.
Vi var till och med sugna att gå ut på söndagen haha, tänkte att vi skulle passa på när vi ändå var i Stockholm men det blev inte så, lika bra de kanske :)








Den söta gröna enaxlade klänningen är köpt på BikBok och skorna är från Zara.


Morena i give you my love

Godmorgon! Vet att det är snarare eftermiddag(!? oj vad sent de lät) men jag vaknade nyss så för mig är det fortfarande morgon, bättre än att vakna klockan 2 iaf :)
Känner mig fortfarande inte helt frisk så vi får se om jag bara stannar hemma idag, eventuellt åker hem till mami eller om jag orkar hitta på något.



En bild från när jag fyllde 18, jag och tjejerna <3


Medan jag gör frukost bjuder jag på denna sköna låt som ger mig sånna sjuka sommarkänslor!


Sova kan man göra i graven

Borde egentligen sova nu men har vänt på dygnet totalt. Somnar vid 3 tiden och vaknar vid 2 tiden på dagen ungefär. Bra där Cicci, bra! Dags att vända tillbaka på dygnet kanske och skaffa sig ett liv(läs jobb), jepp!

Här bjuder jag på lite roliga bilder på mig som visar vad jag egentligen borde göra just nu, alltså sova.




haha, båda dom övre bilderna är från turkiet och detta var ingen ovanlig syn. Låg troligtvis
och spelade Harpan på datorn och blev lite sömnig och vips var någon där och fotade.



Även denna är ifrån turkiet, här har jag väl snarare däckat men sover skönt gör jag iaf ;)


Denna är också tagen i Alanya men sommaren 2009, här ligger och och tina däckade på
en båt



Här ligger och och sover med den bästa killen på jorden


Thailand 08. Är helt utmattad efter att ha shoppat allt som ligger på sängen+ännu mer :)

Det var dom bilderna jag har att erbjuda på mig själv när jag sover/är däckad! Man har då kort på allt, inte ens när man sover får man vara ifred ;)
Nu ska jag nog göra som den kloka damen på fotona ovan, gå och lägga mig! Det är en dag imorgon också.
Godnatt


sjuk och tankspridd

Åkte till Stockholm i fredags för att fira det nya året där, det var mycket lyckat. Stannade sedan där till tisdag då vi åkte hem igen och har sedan dess varit sängliggandes, usch hatar att vara sjuk..

Mycket snurrar runt i mitt huvud just nu.. Vart ska jag flytta? Vad ska jag jobba med? vart ska jag börja studera igen? Just nu är jag i full gång att söka jobb, har trots allt varit hemma i över tre månader nu utan att göra något(läs jobba) Först var jag påväg till Norge men nu tror jag det blir Stockholm, har även sökt jobb i Kalmar där min syster bor. Egentligen åker jag dit jag får jobb, behöver pengar mer än något just nu. Och vägrar söka här i leksand för vill verkligen inte vara kvar här!

Jag har alltid velat studera vidare och vet att jag kommer göra det. Har funderat på Handelshögskolan i Göteborg väldigt länge, har riktigt bra betyg så poängsmässigt kommer jag in men måste ha Matte C också som jag inte har läst, vilket gör att jag kommer hamna i kompletteringsgruppen i vilket fall.
På senaste tiden har jag börjat fundera på att flytta till USA ist och plugga där, har tittat mest på college i californien. Det är sjukt dyrt men vill verkligen ifrån Sverige så vi får se vad som händer.


San Diego state university, tänk att gå i den skolan..


och med denna poolen på skolan, tänk att gå hit när man har rast eller när man har
slutat och ligga och sola och göra läxorna på samma gång ;)




Nej nu ska jag mysa framför filmen Inception, hoppas den är bra och att jag blir frisk snart, vill hitta på något roligt!

Detta hände under 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor. Jag tog studenten vilket innebar att jag även gick på bal för första gången. Jag flyttade hemifrån till ett helt annat land, alltså Turkiet. Dock bara i tre månader men vi hade en egen lägenhet där så vi fick lov att städa och laga mat och allt sånt tråkigt som man gör när man bor själv :) I turkiet gjorde jag även en massa som jag aldrig gjort förut, t.ex. så dök jag för första gången.
Jag tog även mitt körkort vilket är en stor befrielse att bara kunna ta bilen och köra vart som helst, så många roadtrips har det blivit!
Jag har även fått känna på hur det känns att vara arbetslös och arbetssökande.. SUCK!


Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade några, brukar strunta i att ha några eftersom man ändå aldrig håller dom.



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, ingen av mina nära vänner.



Vilka länder besökte du?
Turkiet och en roaptrip till Norge


Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja att det händer lite mera. Bor ju i staden som gud glömde så en flytt är det verkligen dags för. Ända fram till 22a september då jag kom hem från alanya har det varit full fart men sen jag kom hem har det mesta stått still. En flytt och ett jobb behvövs snarast! Annars har 2010 varit det bästa året hittills!


Största misstaget?
Hm, har nog inte gjort några större misstag men jag kuggade första uppkörningen vilket var riktigt jobbigt då jag nästan aldrig misslyckas med något så får säga det.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk är jag jämt, förskylning, feber mm. Har inte skadat mig men har hostat sönder mina revben ett antal gånger under året..




Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
12 juni då jag tog studenten!! 30 juni då jag flyttade till turkiet och alla dagarna där! Och 10 november då jag tog mitt körkort :D



Bästa köpet?
Min älskade Nokia N97 som självklart blev stulen i turkiet så nu har jag en motorola som knappt fungerar..


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, resor och skönhetsprodukter. och kom på att jag måste säga mat också, så mycket pengar vi fick lov att lägga ner på mat i turkiet, och sprit då..


En vanlig syn i vår frys


Och ett(två) aquarium blev det alldeles för ofta

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det var mycket som gjorde mig riktigt glad, studentveckan och hela stämningen runt studenten var guld värt, sen nästan alla dagar i turkiet med alla underbara människor.. Alla mina vänner och familj gör mig även alltid glad!


Studentfotboll


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

oj, det är så många!
Waka waka- Shakira
Beautiful life- ocean's four
We no speak americano- yolanda be cool
Dynamite- Taio Cruz
Carliforna girls- Katy perry ft snoop dogg
Alors on dance- stromae
Studentsången- kobojsarna
This is my life- Edward maya
DJ got us falling in love - usher
Och alla turklåtarna, och många många fler.




Någon person som kommit dig närmre detta år? Beskriv personen kort!
Ja, Nancy. Vi har varit kompisar en evighet men har inte varit så nära under ett tag. Men under detta år har vi umgåtts jättemycket och blivit taightare än någonsin! Sjukt bra tjej som även är den mest spontana tjejen jag känner. Vi hittar alltid på massa skoj och för det mesta även också massa bus :)


Vad önskar du att du gjort mer?
hm, hade jag haft pengar så hade jag rest mer definitivt. Annars tränat mer kanske, har blivit riktigt lat på senaste tiden, skärpning!


Vad önskar du att du gjort mindre?
Kanske suttit mindre framför datorn och mindre tv tittande och ist hitta på saker :)


Hur tillbringade du julen?
På morgonen och dagen ändra fram till 7 tiden firade jag hemma hos min mammas kille med alla syskonen och efter det tillbringade jag kvällen hos pappa med hans tjej och hennes barn, och mina syskon.




Blev du kär i år?
nej, inte direkt..


Favoritprogram på TV?
Oj, det är ju många. Tv freak som jag är. Svenska Hollywoodfruar, top model, gossip girl, 90210 mm


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej.


Bästa boken du läste i år?
Ett bokfreak är jag också men har tyvärr inte läst så  mycket under året. Alla mina böcker är nerpackade. Men Twilight böckerna har jag läst ett antal gånger och alla fyra är grymt bra


En bok jag läste i Alanya


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag firade min 19-årsdag hemma hos mig med mina kompisar först med lite dricka, samma kväll var de även premiär för Skutan så vi alla gick dit efter. Riktigt lyckad födelsedag!



Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, inte vad jag vet. Skulle vara nu i slutet av året om jag fått ett jobb tidigare men annars var året kanon!

Vad fick dig att må bra?
Så mycket som jag reda sagt, studenten och friheten efter. Hela alanya, värmen, vännerna, stämningen. Och såklart alla vänner här hemma och familjen.




Baloo, min älskade hund




Alanya

Helt sjukt hur mycket man kan längta till något, när man ligger hemma och är sjuk med en väldans massa minus utanför dörren är det lätt att drömma sig bort. Just nu längtar jag så sjukt mycket till sommaren och speciellt till kära Alanya!

Kom hem därifrån för lite mer än 3 månader sen efter att ha varit där hela sommaren, alltså 3 månader. Det var den sjukaste, bästa, och konstigaste sommaren jag varit med om! 3 månader i ett land som är så olikt Sverige blev lite för länge och man längtade hem enorm i slutet. Men nu när man är hemma i kalla tråkiga Sverige igen längtar jag tillbaka som aldrig förr.

Jag måste åka tillbaka dit i sommar, det finns inget kanske, det är ett måste. Har så många vänner där jag vill träffa och så mycket jag vill göra. Kommer nog inte bli lika länge i sommar men 1 månad vill jag tillbinga där i alla fall!

Här kommer en bildbomb!


En vanlig dag i lägenheten, äta godis och busa

 


Älskade stranden!

 




Jag och fanny gjorde ett sandslott som vi var mkt stolta över


Alanya Partyteam!


Festa gjorde vi som aldrig förr


Och jobbade gjorde vi en del (eller inte så mkt hehe)


Jenny, vår bästa turkkompis lokis, jag och nån random(lokis kusin)

 

Vi dök, riktigt häftigt

 


Detta är Fred, vår lilla kackelackskompis! Vi hade en del under sommaren, som tur var höll dom sig till badrummet, så vi behövde inte dela säng med dom..

 

Åh titta en kamel tänkte vi, vi går fram och tittar lite närmare och vips så sitter vi på kamelen och den börjar gå cirka 100 m och idioterna som kastade upp oss på kamelen tog alla våra matpengar!

 

Vattenkrig med grannarna, inte så populärt!

 

Alla dessa förfester i lägenheten, jag, min syster och tina ser riktigt lyckliga ut

 

I hamnen, party!

 

Åh värme!

 

Jenny gör ehm gymnasikövningar?

 

Johanna och jag innan utgång

 

Mongo Johanna :D

 

Hahahaha ida :D

 

Clara haha :D

 

Älskade Alanya <3

 

Det var några av de tusentals bilder jag har ifrån sommaren. Hur sjukt det än låter så känns det som ett andra hem, kommer alltid att ligga varmt om hjärtat mitt älskade älskade Alanya!

 

 


RSS 2.0