Lyckad utgång!

Måste bara säga at jag älskar bakisdagar. I alla fall bakisdagar som denna. Det är snöstorm ute så man har inte dåligt samvete för att man sitter inne, man kan ligga i sängen hela dagen och äta vad man vill just för at man är bakis. Underbart!

Gårdagen var mycket lyckad! Vi förfestade först här ett gäng med kortspel och dricka(självklart) och sedan var det meningen att alla skulle följa med ut men nästan alla bangade men det stoppade inte mig, Hanna och Jesper! Så vi tog en taxi ner till Lillehammer där vi gick ut på ett ställe som heter Brenneriet. Först när vi kom dit var det nästan helt tomt, tänkte att det kanske var för att det var onsdag men sen efter en timme ungefär blev det ganska så mycket folk. Även Peder, en jobbarkompis och hans brorsa mötte upp oss där. Klockan 3 stängde de, så då ringde vi efter taxi som vi fick vänta på ett bra tag. När vi kom hem fyllekäkade vi lite och ramlade ner i sängen runt halv 6 tiden! Glad att jag är ledig idag, både Jesper och Hanna började jobba kl 9, fyfan! Kort sagt en mycket lyckad kväll!

Kanske även blir en utgång på lördag, måste ju se hur det är att festa i Lillehammer på en lördag också ;)




Körde på en helsvart outfit igår med bruna klackar, orange väska och silvriga smycken. Sminkade ögonen med svart kajal längst franskanten, vit över hela ögongloben och brun/guldskimmer ögonskugga på halva ögongloben. Tyckte det passade bra med en lite starkare sminkning till den enkla outfiten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0