Personalmiddag/fest

Fyfan va jag stressat! Kom hem
Från jobbet och hade 25 min på mig att fixa mig. Så de va bara att kasta sig in i duschen! Sen fick jag lov att springa till tunnelbanan så blev helt svettig haha. Men nu är jag på G, lite sen dock för ska egentligen vara på Fridays om tre
Minuter för en fördrink men fint folk kommer sent, right?:)


Lyckad kväll!

Direkt när jag slutade igår åkte jag hem till min moster och umgicks med henne och syrran i några timmar. Sen vid 10 tiden mötte jag upp Camilla på stan och så gick vi till Fridays och delade en flaska vitt. Var tänkt att vi skulle åka hem efter den men träffade några vänner från Borlänge så vi drog med dom till Collage istället. Kom i säng vid halv 4 inatt så blev ju inte lika lugnt som planerat men höll mig till två glas vin iaf så bakis är jag inte!

Nu blir det jobb, sen personalmiddag/fest :)


Lillördag

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Camie(Nancy kom inte) och snabba cash va bra! Idag blir det jobb och sen ska jag hem till min moster en stund där syrran är och hälsar på just nu. Sen ikväll ska jag och Camilla ta nått glas på stan. Men det blir lugnt för imorn är det personalfest som gäller och ska jobba både torsdagen och fredagen.. Ska bli riktigt skoj!:)


Besök av bästa tjejerna!

Påväg till ännu en dag på jobbet, tog t-banan idag för ska möta upp Camilla som kommer till mig idag efter jobbet :) även Nancy kommer så då ska vi umgås och jag ska äntligen få se Snabba cash 2 :)


Måndag

Efter en riktig bakisdag igår med massa onyttigt kände jag att börja dagen med en cykeltur till jobbet var en bra idé. Jobb idag 10-17, känns som om de kommer bli en lugn dag!


Bakissöndag

Det är söndag och jag är bakis, så svullokäk it is! Pizza, cola, godis och ben&jerrys! Utgången igår va lyckad!:) nu blir det film.


Löningslördag=utgångslördag

Efter arbetsdagen cyklade jag som en tok hem och slängde mig in i duschen! Nu är jag påväg på förfest. Imorn är jag ledig så ikväll blir det fest :)


Fredag

Idag cyklade jag till och från jobbet och vips fick jag en timmes motion, perfekt! Det gick bra på jobbet, sådär lagom busy. Imorn jobbar jag  i utebaren 9-17 och på söndag är jag troligtvis ledig eftersom det ska bli dåligt väder, nice! :)
 
Denna kväll blir lugn, ska bara sitta hemma och titta på tv, men imorn ska jag nog hitta på nått skoj :)
 
Jag i min älskade keps ;)

Ledig torsdag

Efter några avsnitt av Hart of Dixie, en stor och god frukost och en 40 minuters cykeltur sitter jag nu ute i solen som plötsligt kom fram! Snart blir det en dusch och lite senare bio :)


Effektiv dag!

Min lediga dag har varit mycket effektiv med tvättning, cykling här i området på sammanlagt 1 timme och slutligen städning här hemma. Det behövdes kan jag lova! Sen lagade jag middag som bestod av sallad, sockerärtor, avokado och halloumiost, blev vegetariskt idag, gott var de!
 
Nu chillar jag bara i sängen framför tvn och kommer nog stanna här hela kvällen :)
 

Härlig onsdag!

Började denna lediga dag med två avsnitt av Hart of Dixie i sängen. Gick sedan upp och åt en stor och riktigt god frukost som bestod av fil med müsli, ananas och mango, ett knäckebröd med ägg och keso, ett knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka och en kopp grönt te, Smarrigt!

Sedan begav jag mig till tvättstugan där jag fortfarande håller på att tvätta! Emellan tvättarna har jag cyklat till Lidl och handlat lite och tagit cykelturer som träning! Kan ju inte gå eller springa så lite cykling passar ju utmärkt!


Ledig!

2 dagars ledighet, HELL YEAH!

Tisdag

Sist arbetsdagen idag innan två dagars ledighet, gött! Börjar bli ganska lugnt på jobbet nu när semestern är slut och skolan har börjat, men än finns de turister.

Igår efter jobbet gick jag runt i Vällingby centrum och handlade lite nödvändiga saker som deo, neccessär, smink, underkläder mm. Sedan spenderade jag kvällen framför tvn :)


Dalarna i bilder

 
 Världens sötaste Baloo // Försökte ta en fin bild på mig och Baloo, ser mest galen ut // Baloo in action // Stugan // Standardoutfit, mysshorts, tuptopp och solbrillor // Och självklart en bikini för massa sol och bad
 
 

Work work

Dagen på jobbet gick bra igår, stod mest stilla så. Men efter jobbet värkte det ganska mycket ändå så åkte hem och spenderade kvällen i sängen framför Hart of Dixie.

Nu är jag på G till jobbet igen, utebaren idag igen!

En bild på mina fötter, lever i flipflops just nu!


Back in Stockholm

Då var man tillbaka i Stockholm och idag väntar jobb. Får se hur det kommer gå med min lilla tå. Men ska stå i utebaren så behöver förhoppningsvis inte gå så mycket.

Såhär ser det ut när jag och Baloo vilar, mys!


Bra semester men bruten lilltå :(

Skrev ett inlägg nyss som försvann så orkar inte skriva om de, suck! Har iaf haft det jättebra här hemma, har solat, badat och umgåtts med vänner och familj! Men tyvärr har jag brutit lilltån så det är ju inte riktigt lika roligt! Skulle egentligen åkt till Stockholm igår och jobba men det gick inte så ska åka idag istället och försöka jobba i helgen. Så typiskt, jag lyckas då med allt!
 
Jag, Johanna och Halil i hopptornet i Västannor(efter hoppet var min lilltå paj)
 

:)

Blev inget chill i soffan utan åker till Leksand för lite häng med Johanna och Halil som kom till Svetige inatt och Camilla! :)


Första doppet!

Idag tog jag mig mitt första dopp i sjön(havet har jag ju redan badat i i år) tillsammans med Baloo. Var inte så kallt faktiskt :) var riktigt fint väder tidigare men nu regnar det, typiskt!

Nu är jag och mami ute på lite ärenden, får se om jag hittar på något ikväll eller om det bara blir mys i soffan :)


Home is where your heart is

Har det superbra hos mami med Baloo och Chamo som vi passar denna vecka. I en stuga ute i skogen i mjukiskläder och inga måsten! Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad!


En solig söndag

Utgången igår var riktigt lyckad! Tog det faktiskt lugnt med alkoholen så idag mår jag prima! Är påväg till Leksand nu ska handla lite där och sen åka till mami. Hon fyller år på fredag men vi ska fira henne idag eftersom jag inte är hemma då! Så det blir god mat och fika, mys!


Mot Borlänge!

Jobbet gick bra, mådde bättre efter några timmar och nu är jag på topp igen! Är så sjukt danssugen så är glad att jag snart är framme i Borlänge så festen kan börja ;)

(bild från utgången i söndags)


Back on track!

Gick upp mycket tidigare än vad jag egentligen behövde imorse för att kunna ta en lång dusch och packa och fixa mig i lugn och ro. Mår betydligt bättre men mår ju inte tipptopp om man säger så. Jaja nu blir det några timmars jobb innan jag åker mot Borlänge!:) så skönt att slippa ligga i sängen!!


Nu får det vara nog!

 Är så less på att ligga i sängen nu så det är inte sant!! Mår iaf bättre idag så imorn blir det jobb och sen direkt vidare till Borlänge och Camie! Förhoppningsvis blir det en utgång där :)
 
Sen vidare mot mami och Baloo. Johanna kommer också hem på söndag med sin kille så hinner med och träffa henne också, awesome! Ska bli så skönt att komma hem i några dagar!
 

Segt!!

Nej, inte mår jag speciellt mycket bättre idag!  Så jag fick vara hemma idag med, sov över 14 timmar inatt. Tog mig upp till affären tidigare, kände at jag ville ha något gott. Helt sjukt vad folk tittar annorlunda på en när man går med keps långt nerdragen och mjukiskläder, herregud får man inte vara sjuk eller?!
 
Hann med fyra filmer igår, såg också på två andra favorit filmer jag hade när jag var yngre, Coyote Ugly och Crossroads :) Idag har jag bara hunnit med en, The white massai. Ganska så trött på att titta på film nu!
 
Dom ringde från jobbet och sa att jag kunde vara hemma imorn också för det är ändå dåligt väder, fan va jag missar timmar nu alltså.. Sen jobbar jag ju bara lördag och sen är jag ledig i fyra dagar. Men aja kan ju inte rå för att jag är sjuk!
 

Sjukling

Sov i över 12 timmar inatt men vaknade ändå upp och mådde sämre än jag gjorde igår. Så jag sjukanmälde mig och har spenderat hela dagen i sängen och ska spendera resten av dagen likadant! Har tittat på lite OS, sen på en av mina favorit filmer som barn, svenska filmen Festival. Nu ligger jag och tittar på filmen You may not kiss the bride. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorn!
 
På lördag åker jag hem till Dalarna och får träffa min lilla älsklng igen, som jag längtat!

Riktigt seg dag!

Dagen igår hos kusinen tillsammans med barnen var riktigt trevlig. Blev en del lek kan man ju säga! Var helt slut när jag kom hem vid 9 tiden så då blev det film och sen sängen!
 
Idag har jag mått riktigt dåligt, ont i huvudet, seg och illamående. Sen gjorde jag illa foten i söndags så kan inte gå ordentligt heller, fan jag är så klantig så jag vill skjuta mig själv!  Skulle egentligen jobba till 7 idag men var så lite att göra så jag fick gå hem. Nu blir det sängen hela kvällen och förhoppningsvis mår både jag och foten bättre imorn!
 
 
Söta Lovisa!
 
 
 
 
 
 

Barnlek

Nu har jag vaknat till liv så åker iväg till min kusin Cia och leker lite med hennes barn Lovisa och Erik. Ska bli riktigt roligt :)
 

Lyckad kväll!

Godmorgon! En riktigt sliten tjej som skriver.. Gårdagens utgång blev inte lika lugn som jag hade tänkt mig, men riktigt skoj var det! Först drack vi några glas vin på Treat, 35 kr glaset, som taget! Sen hade vi tänkt gå till Viktoria men det var stängt så vi hamnade på Soap bar, det är 24 års gräns där men är man tjej så är man ;)
Sen runt 2 tiden blev Nathalie utslängd(inget ovanligt) så då blev det Mcdonalds och sen tog vi nattbussen hem. Men självklart somnar jag på bussen när  Nathalie har gått av och missar när jag ska gå av. Vaknar av att tjejen bredvid tar bort mitt huvud från hennes axel(HAHA) och springer fram till busschaffisen som släpper av mig så får jag gå en BRA bit och kommer till slut hem vid halv 5, lyckat!
 
Haha snygg tjej!

En liten söndagsutgång

Efter att ha längtat till sängen hela dagen så var det inte alls det jag var sugen på när jag väl slutade. Är ju ledig imorn så åker in till stan nu på nått glas med Nathalie, why not liksom ;) Ha en fin kväll!
 
 
 
 

Långklänning

Efter några få timmars sömn är det nu dags för jobb! 11-17 jobbar jag idag så är rätt soft, men kommer nog va mycket folk! Ganska sliten är man ju men imorn är jag ledig så då får jag vila!


Lättpåverkad tjej!

Direkt efter jobbet igår åkte jag hem och fixade mig. Sen kom Nathalie över och vi förfestade lite. Sen drog vi in till stan för lite fest! Jag har blivit så sjukt lättpåverkad, förut kunde jag dricka en vinflaska och inte ens bli full. Nu blir jag packad på en.. Jag som inte skulle bli för full, nästa gång jag ska ut ska jag fan bara köpa två cider ;) aja helt okej kväll ändå!


Grekisk gudinna?

Nästan alltid när man åker tunnelbana på natten möter man skumma/sköna/konstiga/helt störda människor haha. Igår var inget undantag, va ett killgäng som tyckte jag såg ut som en blond poccahontas(stavning?), en grekisk gudinna och allt jag vet inte vad haha. Bara att tacka och ta emot, om inte annat blev resan betydligt snabbare när dom satt och pratade konstant ;)


Saturday!

Godmorgon! Vaknade upp idag och mådde jättedåligt, gick och la mig och sov en stund till och när klockan ringde så mådde jag betydligt bättre, weird. Så sjukt seg idag ändå men med lite bra musik i öronen påväg till jobbet känner jag mig lite piggare :) Kvällen igår var riktigt lyckad med Eve och Kuba. Mötte upp dom på deras hotell vid Globen där vi tog några glas vin. Sedan åkte vi till Vapiano i gamla stan och åt middag, riktigt gott! Efter det blev det efterrätt på Max haha och sen var klockan helt plötsligt 2, så då var det dags att åka hem och sova!


Middagsmys!

Efter en otroligt seg arbetsdag var det sjukt skönt att sluta! Fixade mig lite på toaletten här nyss och ska nu iväg och möta upp Eve och Kuba! Mys med middag, imorn blir det troligtvis utgång..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_501c1ac3e087c343c3000006.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_501c1ac3e087c343c3000006.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_501c1ac3e087c343c3000006.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2434151/images/2012/pic_501c1ac3e087c343c3000006.jpg" class="image">


Friday

Hallå! Idag jobbar jag 12-19 efter det blir det middag med älskade Eve som är i Sthlm under helgen, awesome!


Torsdag

Godmorgon! Idag hann jag med en lång frukost, härligt! Nu är jag påväg till jobbet, 9-17 jobbar jag idag. Fick veta igår att jag är ledig i fyra dagar i sträck om 1,5 vecka så får se om det blir en liten utomlands resa eller om jag åker hem till mami :)


Onsdag

Hallå där! Nu väntar en lång arbetsdag, 9-19 jobbar jag idag. Vi har extra öppet för att det är föreställningar på slottsteatern. Så några dagar denna vecka och nästa har vi öppet till 19 istället för 17. Några extra timmar skadar ju inte i plånkan ;)


RSS 2.0