WHAT TO DO?!



Lite jobb, lite Uppsala, lite fest, lite shopping, lite Borlänge, lite fest, lite chill, lite förvirrad, lite jobb i Spanien?, lite arbetsintervju imorgon, Spanien? Sverige? Spanien? Sverige? sa jag lite FÖRVIRRAD?!


Lazy days

Många lata dagar nu för min del, men de förtjänar jag efter sommaren jag haft! Igår var jag i alla fall in till Leksand för att fika med pappa och sebban, det var ju trots allt fars dag. Det var mysigt :) Annars har jag mest hängt i soffan eller framför datorn, med Baloo och mami :)

Nu tänkte jag cykla lite framför one tree hill. Johnny har två träningsmaskiner, en cykel och en typ gång/jogging maskin. Så nu har jag bestämt att varje gång jag ska titta på ett program på datorn så måste jag göra de på en träningsmaskin. Perfekt ju, två smällar i en! Dessutom är jag för lat för att ta mig ut på en joggingtur :)


I brist på annat så är här en bild från när mami, Johnny, Timo och Eve var och tog en drink i Mama's :)


Bakisdag it is!

Har haft en så typisk mysbakis dag idag! Sovit länge, frossat i godis, chips och glass och bara softat i soffan! Utgången igår var lyckad förutom lite tjaffs, men annars helt okej :) Vi hade VIP bord, beställde in helrör och lekte rika ;)

Åh nästa vecka åker jag till Uppsala och hälsar på bästa Tina! Får se vilken dag jag åker, kanske blir nångång i mitten av veckan till efter helgen. Jag har ju inget för mig ändå :) Ska i alla fall bli riktigt roligt!










Friday I'm in love

Måste säga att lilla Leksand är sig likt. Inte mycket som är förändrat här inte. Sen jag kom hem har jag umgåtts mycket med mami och Baloo. Även med Camilla och Nancy och hunnit med en lunch med Karro också :) I onsdags låg jag bara i soffan och tittade på tv dock, som jag har längtat!!

Idag blir de utgång i Rättvik med Nancy, Camilla och några killar från min förra klass. Det ska bli kul :)

Har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv just nu, alla frågar men svaren är få.. Stockholm med Nancy och jobba? eller kanske plugga spanska i spanien? hm.. ja det återstår att se :)



Sista dagen passade vi på att käka lunch i Mama's på hotellet. Vi beställde in massa gott och fick allt gratis, vilken lyx!! :)


Home sweet home

Efter en flygresa med lite förseningar och stress och en otroligt lång bilresa(mamma körde fel) kom jag äntligen hem igår eftermiddag. Träffade familjen och myste med baloo men sen blev de sängen i tid! Idag har jag umgåtts med Nancy och Camilla! Underbart :)

Det var otroligt jobbigt att säga hejdå till alla igår. Tre vänner följde även med till flygplatsen för att säga hejdå. Kommer sakna vissa så sjukt mycket...

Bilden har inget med texten att göra men är iaf på mina snygga naglar :)

I'm coming home

Sverige inatt, overkligt. Vill inte, men vill ändå så mycket. Vad ska jag göra nu?! Förövrigt den bästa lediga veckan med halloweenparty, hemmaspa, fixat naglarna, fixat håret, shoppat i Nicosia, haft den BÄSTA avslutningsfesten, festat lite till och bara umgåtts med alla underbara! Imorn bitti är jag återigen på svensk mark!!


Vi svenska tejerna som jobbar i restaurangen och George och George, två headwaiter!


RSS 2.0