Träningsvärk!!

Visiten hos Tina var mycket trevlig. Kom fram vid 12 tiden, då gick vi lite på stan och tog en fika. Sen gick vi hem till henne där vi bara chillade och pratade ikapp!
 
Sov där och tog ett tidigt tåg tillbaka till Stockholm imorse. När jag var i stan passade jag på att hämta mina nya glasögon och gjorde lite andra ärenden. Sen fick jag skynda mig hem för att packa ihop nästan alla mina grejer. Min mammas man hämtade nämligen det idag, så slipper jag släpa de på tåget. Eller ja det hade aldrig gått. Skickade med en stor fullproppad resväska, fyra stora kassar med kläder/skor, en påse med mat, en madrass och en cykel..
 
Vid fyra kom han och hämtade grejerna och efter de tog jag en pw i 70 minuter för att försöka träna bort träningsvärken. Fyfan va ont jag har! Märks verkligen att jag inte har sprungit på länge.. och ligger nu i sängen och chillar!
 
Snygga glasögon va? Jag är helnöjd! Hatar att använda glasögon men med dessa kanske jag börjar gilla de lite mer :)
 

Bed time

Dags att sova! Imorn ska jag upp tidigt och åka och hälsa på en efterlängtad Tina i Uppsala! Can´t wait :)
 

Äntligen löpning!

Jobbade idag 9.30-16 sen åkte jag direkt hem och satte på mig träningskläderna och gav mig ut på en springtur! Var ju som sagt evigheter sen jag sprang och det kändes verkligen, skulle ljuga om jag sa att jag inte var död under hela springturen. Men jag kämpade på och sprang samma runda som jag gick igår på en halvtimme. Saknar min kondition jag hade, den var fan inte var så pjåkig. Men jaja bara att bygga upp den igen! Dock vet jag inte hur det ska gå när jag nu ska åka på två suparmånader i Thailand.. suck.
 
Nu ska jag bara försöka att börja lugnt med träningen och inte gå all in direkt som jag alltid brukar vilket slutar med att jag blir skadad eller sjuk, det är så svårt!
 

Måndag&ledig

Ledig idag så tog en lång sovmorgon till 1(!) sen städade jag lägenheten som såg förjävlig ut efter några dagar med Nancy på besök ;) Efter det så tog jag min första pw på flera veckor. Först fick jag hälsporre, sen gjorde jag illa svanskotan och efter de bröt jag tån så ja gå/springa har jag inte kunnat göra på evigheter! Men nu känns tån bättre, nästan helt läkt så då får jag passa på innan nästa skada kommer höhö. Riktigt skönt var det iaf, 45 minuter gick jag.
 
Tog nyss en dusch och ska nu äta lite middag. Imorn blir det jobb igen sen är jag ledig i tre dagar, sen är de bara lördag och söndag kvar att jobba sen är de slut!
 
 

Måndag&ledig

Ledig idag så tog en lång sovmorgon till 1(!) sen städade jag lägenheten som såg förjävlig ut efter några dagar med Nancy på besök ;) Efter det så tog jag min första pw på flera veckor. Först fick jag hälsporre, sen gjorde jag illa svanskotan och efter de bröt jag tån så ja gå/springa har jag inte kunnat göra på evigheter! Men nu känns tån bättre, nästan helt läkt så då får jag passa på innan nästa skada kommer höhö. Riktigt skönt var det iaf, 45 minuter gick jag.
 
Tog nyss en dusch och ska nu äta lite middag. Imorn blir det jobb igen sen är jag ledig i tre dagar, sen är de bara lördag och söndag kvar att jobba sen är de slut!
 
 

Härlig vecka!

I onsdags kom Nancy hit och stannade till imorse. Så vi har gått på stan, ätit massa thaimat och festat. Vi va ute i onsdags på Collage tillsammans med Jennifer. På torsdagen åt vi asgod middag på ett thaiställe och sen tog vi en drink tillsammans med Filippa och Jennifer. Igår var vi ute igen, denna gång på Amba :)
 
Idag jobbade jag så är riktigt trött. Sov några timmar nyss och kollar på tv nu, denna lördag blir lugn!
 
Juste, nästa vecka flyttar jag tillbaka till Dalarna, Borlänge närmare bestämt dit mami har flyttat. Men bara i nån vecka för sen flyttar jag till Thailand tillsammans med Nancy, kommer bli awesome!
 
 
 

Chokladfontän

Kvällen igår började hos Mimmis kompis där vi drack och åt frukt doppade i choklad från en chokladfontän, ja gott!! Sen drog vi vidare till Palace där det var så sjukt mycket folk! Från att ha varit helt dött ute på fredagen så var det alldeles för mycket folk ute på lördagen istället haha. Folk som knuffades och det fanns knappt plats att dansa, ingen höjdare alltså. Men en rolig kväll var det ändå :)
 
Vaknade för en stund sen men ligger fortfarande i sängen. Om några timmar åker jag tillbaka till Stockholm, för imorn är de jobb som gäller..
 

Nu kör vi igen!

Ja då kör vi igen. Efter en liten power nap och lite käk är vi på G igen! Vi har precis fixat klart oss och ska snart åka till syrrans kompis på förferre :)
 


 

The Sign



 

Dagen igår spenderade vi mest i sängen och chillade tills de va dags att fixa sig och börja ladda för kvällen. Vi förade här hemma och drog ut vid 12 tiden. Vi drog ut på ett ställe som heter The sign och jag skojar inte när jag säger att det max var 20 pers där, med oss inräknade. Har nog aldrig varit på ett ställe med så lite folk haha. Men vi hade skoj ändå! Dansade ensamma på dansgolvet ;)
 
Nu är man ju lagomt sliten, får se hur pigg man blir till kvällen..
 

Solig torsdag



Efter vi vaknade till idag tog vi en sväng ner på stan och kikade lite. Solen lyste och de var riktigt varmt. En fika på Ben&Jerrys tog vi också, mums! Nu ska vi laga mat och sen ska jag mysa med syrran hela kvällen :)
 
 

Lillördag i Kalmar

Väl framme i Kalmar igår mötte vi upp syrran och drog och handlade käk och alkohol. Sen åt vi tacos och umgicks. Jag och Camie drack lite vin och drog in till stan vid 11 tiden. Det visade sig att utestället Vallen hade sin sista kväll öppet så vi hamnade där med alla 18-åringar haha. Men kul var de ändå :) Idag blir det lugnt(inget är väl ändå öppet i kalmar en torsdag haha) och så går vi all in fredag och lördag! 
 
Klassikern, ta bilder på toan haha ;P


Nästan 6 timmar på en buss



Finns de något tråkigare än att åka buss? Har tittat på film, kollat fb 100 ggr, läst bloggar, tittat på lite jobb och sovit. Tack och lov är vi snart framme :)

Mot Kalmar

Nu sitter vi på bussen påväg till Kalmar, är framme vid 4 tiden. Senare ikväll blir det nog utgång, får se vad Kalmar har att erbjuda en onsdag ;P
 

Lose my mind

Can we freeze, come and surrender our rights and wrongs
Can we just for a night let the stars decide where we belong





Turn up the love

Idag blev de jobb 9.30-16.45 sen åkte jag in till stan en sväng för jag upptäckte att mina byxor jag köpte i torsdags hade gått sönder i sömmen så jag bytte dom. Tur de fanns ett par till i min storlek för jag tycker verkligen om dom. Efter de åkte jag hem och har bara chillat framför tvn.
 
Imorn kommer Camie hit sen åker vi till Kalmar onsdag morgon :)
 

Sunday

Kom hem från jobbet för en stund sen och ligger nu i sängen och tittar på tv och äter godis :) Var en sjukt stressig dag idag på jobbet, fyfan.
 
Nu blir det jobb imorn och tisdag sen är jag ledig resten av veckan! Så det blir en sväng ner till Kalmar för att hälsa på syrran tillsammans med Camie, längtar!
 
Jag idag! Den snygga jackan köpte jag förra veckan på Cubus :)



Lördagsmys

Fy vad bakis jag har varit idag! Inte varit så bakis på länge alltså! Utgången igår blev väl inte riktigt som planerat. Nancy mådde inge bra så hon stannade hemma. Jag och Nathalie gick ut men tappade bort henne så åkte hem ganska tidigt. Nu blir det bara mys ikväll med massa gott och film/tv :)
 

Vimmelbild på Rebecca, Melina och mig på Pure från förra helgen :)

Take me home with you tonight

Nu är vi på G igen, är klarfixad för kvällen och har snart druckit mtit första glas vin. Nu inväntar vi Nathalie för lite förfest och sen utgång!:)
 



Lyckad torsdags utgång!

Vilken utgång de blev igår! Började med middag med massa thaior, sen drog vi till Solidaritet där vi stannade till stängning kl 5, sen drog vi runt halva stan för att hitta ett mcdonalds som var öppet.. Så kom i säng halv 8 imorse. Fyfan lagomt sliten idag, men vi har sovit hela dagen. Gick upp för två timmar sen kanske för att käka kebabrulle och nu börjar vi ladda om lite smått för kvällen! :)

Två vimmelbilder lyckades man fastna på också ;P

Mys med Nancy!

Har spenderat dagen på stan med Nancy och Henke, mycket trevligt. Köpte ett par skor och ett par byxor :) Nu vilar vi lite innan vi drar tillbaka till stan för middag och utgång :)


onsdag

Hallå! Sitter på t-banan påväg till jobbet och testar att blogga från "nya" mobilen. Jobb nu i några timmar sen ledig torsdag fredag, då kommer Nancy på besök:)

Grym helg!


Jag med ett nytt linne och rött öga(knallrött hela helgen) och fina syster på middagen jag bjöd henne på, indiskt mums!
Oh herregud jag har haft den sjukaste helgen!  Personalfesten i torsdags var så lyckad så det var helt stört! Vi började med Strawberry daiquri på Fridays i kungsträdgården. Fortsatte sedan till en libanesisk restaurang där det bjöds på sjukt god mat+dricka. Sedan drog de flesta av oss vidare till Hotell Malmen(?) för champagne, chefen var inte snål inte. Sen vidare til nått ställe för dans och drinkar! Blev väl 2 timmars sömn innan det var dags för jobb. Sen direkt efter jobbet var det bara att ladda om för fest med Nathalie, Melina och Rebecca. Klapp kanoners blev jag och blev inte mer än 2 timmars sömn denna natt heller för då skulle jag upp tidigt på dop. Sen direkt efter dopet blev det shopping och middag med syrran och sen vidare för ännu en utgång! Blev inte många timmars sömn denna helg men hade så kul! Och pengarna jag spenderade ska vi inte ens prata om...
 
och juste min kära iphone slutade fungera totalt, så nu har jag någon htc som jag inte förstår mig på..
 
 
 
 
 

RSS 2.0