Glada nyheter

Spenderade min lediga dag med att bara ta det lugnt, de blev poolen, inte stranden. Sen en promenad och lite matshopping på Lidl, så sjukt billigt. Sen hängde jag lite med Linn och kvällen spenderade jag i min säng med Glee som jag för övrigt blivit beroende av och godis :)

Idag har jag jobbat och hängt lite vid poolen igen :) Nyss skypade jag med mamma och mimmi och då fick jag veta att mamma redan har bokat resan hit. den 29e augusti kommer hon och stannar en vecka. Det är hon, hennes pojkvän eller numera fästman fick jag veta idag(!) dom förlovade sig tydligen på midsommar, roligt :) Sen är de min morbror och hans fru som kommer. Längtar!

Sen kommer även min syster snart, kanske redan om två veckor. Hon kommer någongång mellan 17-12 augusti och stannar en vecka. Så de är bara för mig att börja jobba in dagar så jag kan få lite ledigt när hon kommer och sen även när mamma kommer. Nästa vecka ska jag fråga chefen om idag ifall jag kan jobba utan nått ledigt så har jag en dag extra iaf. Men vill nog ha tre när Mimmi kommer. Har redan planerat att vi ska åka till Nicosia och Larnaca och åka på en båttur :)

Egentligen skulle inte mamma komma förrän i oktober och mimmi inte förrän september så detta är verkligen glada nyheter! :)

Internetet funkar inte hemma så nu sitter jag på en resaurang där personalen är så otrevlig så jag vill gå härifrån! Sitter alltid här men dom blir bara otrevligare och otrevligare så ska fan aldrig komma tillbaka! Dom hoppar på en direkt när man kommer in och frågar vad man vill dricka. Och idag så skypade jag direkt men fan ska dom komma ändå fast dom ser att man snackar och fråga, så jag sa kan ni vänta en minut? men nej de gick inte så jag beställde en cola och funderade på att inte dricka den i protest men blev lite törstig så de sket sig haha

Bilder från poolen igår


Boken jag läser just nu, lånad av Elin. Kanske är bra har bara läst några sidor eftersom jag är för lat när den är på engelska haha


Jag som steker i solstolen

 

Åh vad jag vill ha tillbaka min kamera igen så jag kan ta lite roligare bilder :)

 


Ledig dag

Trotsar molnen och drar till stranden ändå!


Trötter

Ligger nu i sängen efter ett stressigt arbetspass. Underbemannade i restaurangen är vi nu eftersom en ny tjej åkte hem och alva fick sparken. Kanske får jag sällskap i mitt rum snart vem vet.

Igår snackade jag med Johanna i telefon en lång stund och hon sa att hon vill flytta till stockholm när hon kommer hem och frågade om jag ville hänga på. Jag har ju fuderat på Stockholm ganska länge och är riktigt sugen. Så ska nog börja söka jobb och lägenhet där ganska snart tills jag kommer hem. Vill inte bo i Leksand iaf den saken är klar! Vill bara hem och träffa alla sen helst iväg igen. Men kanske inte riktigt så långt iväg som Cypern och då blir ju stockholm prima :)

Haha en rolig grej som tyder på att jag sover alldeles för lite och jobbar alldeles för mycket är att jag alltid somnar när vi är ute och festar. Hallå liksom?! Jag sitter kanske vid ett bord och så helt plötsligt somnar jag för jag är så sjukt trött. Det behöver inte vara så att jag är jättefull utan bara sjukt trött. Så sover jag en stund och sen är jag igång igen haha så sjukt de har aldrig hänt förut.


En bild från i torsdags då vi var ute i Napa, lagom trött tjej jag är!


Baloo

I paketet jag fick hemifrån när jag fyllde år låg de massa bra saker men de bästa av allt var Baloo! Och nej min riktiga hund låg tyvärr inte i paketet men en liten minikopia, alltså ett gossedjur. Den ser nästan ut som Baloo. Nu sover jag med honom varje natt. Underbart! Dock är han väldigt liten så de är svårt att hålla om, får typ hålla honom i handen haha.


Se så liten han är. Behöver jag säga att jag saknar han sjukt mycket?


I just wanna make you sweat

Kom nyss hem efter några timmar vid poolen. Och nej inte vår pool, vi bor ju i ghettot. Utan de finns en poolbar som hör till ett hotell som alla kan gå till där vi brukar hänga, asnice! Var ganska molnigt idag så smörde inte in mig och såklart har jag bränt mig lite. Alla cyprioter ska alltid kommentera så fort man har varit i solen även om man inte har bränt sig så har de alltid nått att säga. Och när jag tycker jag är brun så tycker dom att jag ser ut som en tomat, typ haha dryga! Som om vi inte har varit utomlands innan typ.

Snart blir de jobb igen, har split hela veckan. Imorn är jag ledig! Linn med så vi får se vad vi ska hitta på för skoj. Tror inte de blir utgång idag dock, känner inte för att festa. Ska nog möblera om mitt rum imorn iaf, Alva min rumskompis har ju åkt hem nu så nu är jag själv i rummet :)

Förresten funkar de här internet vi har köpt inte så bra asså. De funkar ibland men är jävligt segt och de går verkligen inte att skypa så sjukt irriterande. Men blogga går ju, och facebooka :)



En bild från poolen, inte så bra dock, är ju tagen med iphonen. De är anna man ser hänga där vid kanten förresten :)


Seg söndag

Bröllopet igår gick jättebra, jag hade två bord som var "mina" som jag skulle servera och "ta hand om". Trodde de skulle bli kaos men allt var så bra upplagt så de gick prima! Ett bord bakom mina bord gav mig dessutom 10 i dricks, dom sa att jag borde bli befodrad och massa sånt haha så de var kul :)

Idag har jag jobbat från 9-17.30, först frukost och sen i mamas. Sen gick jag, Matilda och Elin ner och badade men de var sjukt kallt så vi gick hem ganska fort. Kvällarna här är fortfarande ganska kalla konstigt nog.

Imorn jobbar jag split och sen är jag ledig på tisdag, skönt! får se vad jag ska hitta på för skoj då, blir nog inget speciellt, pengarna är slut!

nej nu är de dags att sova, börjar klockan 7 imorn.

Är förresten sjukt avis på Johanna som åker till turkiet på tisdag och ska stanna där hela sommaren. Vill också dit! Men jaja Cypern duger väl ;)

Lördag

Spenderade större delen av eftermiddagen igår med att springa runt och leta efter mat till midsommar. Lyckades ganska bra. De blev sill, rom, ägg, kaviar, potatis, lax, gräddfil, knäckebröd och alkohol till de! Skulle egentligen också köpt jordgubbar men de fanns ingenstans! Vi dukade upp ett fint midsommarbord här(de finaste som går i vår lägenhet) och åt ett skönt gäng :)

Efter de gick några av oss ut här i protaras, blev en ganska lugn utgång.

Idag kommer de bli galet på jobbet, de är bröllop för 450 pers, kaos! Jag ska börja jobba klockan 3 och slutar klockan 3 på natten, wihoo mördarpass! Sen börjar jag jobba kl 9 imorn bitti också.

 


Stranden

Jävla skype funkade inte idag heller, idag var de mimmis internet som krånglade. Vi ska göra ett nytt försök imorn!

Nu blir de stranden med Linn, gött! Riktigt varmt här nu, 38-40 grader ungefär skulle jag tro. Ett helvete att jobba i!


Glad midsommar!

Godmorgon och glad midsommar! Här på Cypern är klockan kvart i 12 och jag vaknade precis. Utgången igår var lyckad, det var jag, Linn, Alva, Vitas, Eleni och Cissi som var ute. Klockan 7 imorse kom vi hem så har inte sovit så många timmar haha :) Måste till hotellet och ge några papper till doktorn om försäkring klockan halv 1 annars hade jag gärna sovit några timmar till!

Internet krånglar för övrigt en hel del, skulle skypa igår med pappa men de gick ju inte och sen har de inte funkat till och från så är lite besviken. Får se om de blir bättre annars får vi nog ta och ringa företaget.

Idag ska jag också skypa med mamma för första gången sen jag kom hit, underbart! Mimmi är hemma nu så då kan hon ha hennes dator och skypa med. Och då får jag se Baloo också!! :D


Lagomt sliten tjej. Måste jobba på brännan idag också!


Internet i lägenheten!!

WOHOOOO! Har fixat internet i en månad i lägenheten nu, gött va? Så nu kan jag uppdatera betydligt oftare, har ju varit riktigt dålig på de!
Finns nått som heter redwifi här som man kan koppla upp sig på för 39 euro i månaden. Så jag Linn, Eve och kanske Elin ska dela på de. Vi jobbar för de mesta olika tider, man kan inte använda internet samtidigt nämligen. Vi ska testa en månad nu iaf och se :)

Snart ska jag troligtvis skypa med pappa och mimmi och kanske sebban om han nu är hemma. Pappa fyller nämligen år idag :)

Annars då, ja har jobbat imorse sen stekt en stund. Nyss fixat internet och ska snart börja jobba igen. Imorn är jag ledig så det betyder fest ikväll! och imorn är de midsommar så då ska vi köpa sill och massa svensk mat(om vi hittar något) och ha en middag här hemma, mys! Skulle dock verkligen vilja vara i sverige nu på midsommar men äsch cypern duger fint!

Var hos doktorn i Paralimni igår också, alltså en klinik. I Vanliga fall går vi till doktorn på hotellet om vi har något problem men den doktorn suger och ger bara antibiotika till allt så han skickade mig till en annan doktor. Jag har haft eller har fortfarande öroninflamation så har inte hört nått nästan på två veckor. Jättejobbigt på jobbet eftersom jag inte har hart vad gästerna har sagt men nu hör jag som vanligt igen, sjukt skönt!

I fredags när jag, Eve och Linn var lediga så åkte vi till Waterpark i Ayia Napa de var riktigt skoj! Har inga bilder eftersom min kamera fortfarande är hemma i Sverige, hoppas jag får tillbaka den snart dock!

Juste min rumskompis har fått sparken också så nu blir jag själv i rummet, tråkigt men skönt att bo själv ändå. Får se hur länge de blir dock :)

Oj, blev visst ett lite luddigt inlägg men har så mycket och berätta! Får bli mer sen :)

Bjuder på lite egopics så länge :D


Jag just nu i min säng :)



En I<3Cyprus mugg som jag köpt till mig själv :D

 


20 år!!

20 år idag!! Igår hade vi fest för mig i lägenheten, skönt folk och mycket dricka! Blev riktigt lyckat :) Sen drog några av oss vidare ut här i protaras, blev greenery och boogies. Idag har jag spenderat födelsedagen med att äta en god lunch ute med elin, sen stranden hela dagen :) Ikväll blir de ännu en utgång eftersom jag är ledig även imorn! Så skönt :) Har tyvärr inga bilder från igår eftersom min kamera är sönder och är just nu påväg till sverige för lagning. Fattar inte hur jag alltid lyckad tappa bort/bli bestulen eller ha sönder mina grejer, suck..

Annars går allt bra, skypade nyss med papi och sebban riktigt kul att de dom igen, lite hemlängtan har jag ju..



Jag just nu på en sketen bar, ska snart hem och fixa mig för utgång :D


Nicosia och födelsedag

Hallå!

Låg nyss en stund på stranden efter några timmars jobb, äter nu en bananasplit och ska snart till jobbet igen. Mycket har hänt sen sist jag skrev som vanligt.

Bland annat så åkte jag och Matilda till huvudstaden Nicosia förra lördagen, riktigt kul var de. Shoppade en hel del lite väl mkt för min lön men de var de värt. Gränsen till den turkiska sidan går ju även genom staden så där kunde man gå över om man hade passet med sig vilket jag såklart hade glömt men en bön från ett torn fick jag höra och skoja inte om att jag ville till alanya då! Nästa gång ska jag garanterat ta med mig passet!
Men de bästa av allt i Nicosia var ju Ikea! Där tog vi först en liten tupplur i en av sängarna haha vi var så trötta. Sen åt vi köttbullar med lingonsylt och brunsås, MUMS! och köpte marabou, leksands knäckebrön och kalles randiga kaviar, så gott! men nu är tyvärr allt slut :(

På söndag är de min födelsedag, 20 år, börjar bli gammal nu! Så på lördagen ska vi ha fest för mig, tänkte först ha en strandfest men de är så kallt på kvällarna och sen så är de så mörkt så då är de bättre att ha den i lägenheten. Dock kommer ägaren döda oss om han får veta men jaja. Fixade också så att jag har ledig kväll på lördagen så jag kan börja festa i tid och en ledig söndag! Underbart :)

Igår kväll på jobbet fick jag även ett paket som var skickat av mami! Ska öppna det på söndag :)

Ja vad ska man säga, jobbet går bra. Nu är jag tillbaka i restaurangen igen. Verkar som om jag kommer variera lite. Men så skönt att man kan sola på dagarna. Har blivit riktigt brun nu, gött!

I veckan kommer nästa lön och dricks! Tänkte nog ta en trip till Larnaca denna lön och shoppa bort den, de är ju bättre än att supa bort den eller hur?!


Jag vid den turkiska gränsen


Mumsig mat på ike, dock passade ju inte pommesen till detta men kokt potatis hade dom ju inte..


RSS 2.0