Mama's

Sitter på balkongen och äter frukost. Läser kommentarer som folk har skrivit om Capo Bay. Roligt att läsa haha. Inte de som är dåliga dock. Men under högsäsong så är alla stressade så förstår att alla gäster inte kan vara nöjda med sin semester då..

Kom på att Zlatina tog kort på oss i Mama's, poolbaren för ett tag sen men trodde inte att hon hade lagt in dem på Fb, men de hade hon tydligen så nedan är två st :)





Sanna(svensk), jag,  Zlatina(bulgar), Adrian(slovak) och Britta(Svensk) :) Snygga kläder va?! haha vi måse ha tröjorna instoppade också..


Samma som på förra bilden förutom George i mitten, han är headwaiter :)

Nej nu måste jag fixa mig inför jobbet. Eller ja fixa innebär dusch och sätta upp håret haha. Orkar aldrig fixa mig till jobbet längre. Har inte haft smink på jobbet på , ja jag vet inte hur länge. Men man svettas ju så mycket så det är ingen idé :)

Godnatt från ghettot

Har spenderat kvällen framför Hangover 2 med Eve, trevligt. Imorgon har jag sovmorgon, börjar klockan  1 men ska ändå sova snart. Behöver sömnen!

Tills min nya kamera kommer (som jag kommer bli en paparazzi med) så bjuder jag på gamla bilder. Här är en från midsommar. Då hade vi middag här med svensk mat (typ) riktigt mysigt :)



( Vi kallar stället där vi bor för ghettot för att förklara rubriken om någon inte förstår, just för att det är ett jävla ghetto ;) )

Fredag

Sitter på balkongen efter ännu en arbetsdag. Helt okej dag förutom att det känns som om jag håller på att bli sjuk, men de känns lite bättre nu än vad de gjorde imorse iaf :) Kikar på lite jobb nu, måste ju börja nu, snart är jag hemma igen. Och har ingen aning om vad jag ska göra.. suck!

Två bilder från när syrran va här :)


Nisse, syrran och jag. Mimmis sjukt snygga långklänning jag har på mig!


Mimmi, bästa roomie Eve och jag :)

Det är bara jag och Eve kvar i lägenheten nu, Elin fick ett ryck när hon var sur en dag på jobbet och sa upp sig, sen bokade hon flygbiljett hem samma dag och drog några dagar efter. Tråkigt men hon har nog de bättre hemma.. Även Anna har dragit, hon fick jobb i spanien.. haha alla drar utom jag :) När jag väl har påbörjat något måste jag avsluta de så är de bara!


Uppdatering från cypern

Oj, över en måndad sen jag skrev nu.. Har haft fullt upp och inte haft varken tid eller lust att blogga. Men nu så tänkte jag uppdatera er lite!

Jobbet är väl lika som vanligt, förutom att det har lugnat ner sig rejält nu, högsäsongen är påväg mot sitt slut, äntligen! Har varit fullt av cyprioter hela juli, och de är så sjukt jobbiga. Hade en period som jag bara ville hem var så less. Men nu är de bättre igen.

Min syster  och hennes kompis Nisse har hunnit varit här i i två veckor. Riktigt roliga veckor! Hade hela 7 lediga dagar under den tiden, underbart! Vi hängde vid poolen, åkte på utflykter till olika stränder och till Nicosia och Larnaca för shopping! Festade en del och käkade ute nästan varje dag. Jag bodde med dem på hotellet också. Precis som semester :)

På måndag kommer min kära mamma hit, så bli så kul! Då ska jag ha tre lediga dagar (tror jag, om chefen går med på de) underbart!

Igår bjöd hotellet på middag på en taverna(grekisk restaurang) där åt vi meze och drack en hel del! Alla cheferna på hotellet var där och en del av personalen(det är uppdelat på tre dagar) och vi hade shotrace och alla var fulla :D Tyvärr har jag inga bilder eftersom jag fortfarande inte har någon kamera men mamma köper en i Sverige nu som hon tar med på måndag!

Skulle kunna skriva en bok med allt som har hänt men detta får räcka än så länge :)

Här kommer lite bilder från när syrran va här, som självklart är tagna med hennes och nisses bilder :)


Min kära syster och jag på Nissi Beach i Ayia Napa. Bikinin har jag köpt när vi var i Larnaca och shoppadeoch jag älskar den!


Nisse och jag :)


Jag i Nicosia när vi hade gått över på den turkiska delen, halva cypern är ju turkisk. Både linnet och shortsen är köpta här.


Jag vid poolen på hotellet, köpte bikinin här också när vi shoppade i Paralimni.


Jag och Eve på The Brewery, fulla och glada :)

Nehe nu laggade datorn så de får räcka :)

RSS 2.0