Livet på cypern

nej jag har inte dött jag har bara det alldeles för bra för att sitta vid datorn! Fyfan livet kan inte bli bättre tror jag eller jo om min familj, mina vänner och Baloo skulle vara här skulle allt vara perfekt! Men allt går så bra, jobbet är riktigt roligt faktiskt, Jag får jättemycket beröm och det är jätteovanligt att man får de här så de är jättekul. Har fått höra några gånger att jag är  en av dem bästa av alla oss nya i restaurangen och man blir verkligen riktigt glad av att höra de!

Vädret börjar bli bättre, tycker dock att kvällarna fortfarande är kalla! Har tappat lite festsug nu men äsch den kommer nog tillbaka. Har även fått första lönen och första dricksen så de är bra! Höll på att bli helt fattig här.

Åh fick även mail om ett jobb i spanien och de skrev och frågade om jag kunde komma och jobba hos dom i mitten av juni fyra månader framåt men nej de går ju inte! Synd nog.

Här kommer bilder från några festtillfällen sedan sist jag skrev(alltså riktigt många, dock dålig med kameran :O)

Taurus från lituaen, anna, elleni från grekland, jag och linn :)


Barbara från ungern och resten samma som bilden innan höhö :)


Viktoria, Britta och Sanna, några av de nya svenska tjejerna på hotellet. har jag sagt att de har kommit  9 svenskar till? nej tror jag glömt att säga de men de är jättekul :)


Nic från jobbet, alva, eve, george en headwaiter på jobbeet höhö och jag :)

 

 

Ja de var några bilder jag har blivit sämst på att ta med kameran. Juste jag jobbar i poolbaren nu också, brukar jobba frukost i restaurangen och sen gå till mamas som poolbaren heter och jobba där. så nu de flesta dagarna jobbar jag 8 till halv 5 riktigt skön tid! men får se hur de blir sen, så länge jag inte har splitpass varje dag så är jag nöjd! :)

 

Just nu sitter jag på en pub som visar vm, kul sverige spelar ju och leder just nu med 3-1 :) imorn är de eurovision song contest så då jag jag och tjejerna sätta oss på en restaurang/pub och titta på de, mys! Jag skulle kunna skriva en hel bok om allt här men de får nog räcka nu.

Saknar alla där hemma sjukt mycket men hoppas att jag kommer få lite besök snart!!


RSS 2.0