Sex on the beach

Såhär lycklig är jag när jag får dricka lite sex on the beach!


Jobboutfit

Kom på att jag inte visat er min jobboutfit så tog snabbt kort på den, Dock saknas den silvirga scarfen och svart förkläde. Kan ju säga att man lökar sönder i den då den sitter sjukt tajt under armarna. Kommer dö i sommar!





Snygg va? höhö men äsch kunde ju varit värre ;)

Follow the leader

Måndagens utgång blev en riktig succé då Alva, Elin och Eve bestämde sig att följa med också, brukar ju bara vara jag Anna och Linn så de var riktigt skoj!

Den lediga tisdagen spenderade jag och Anna på Nissi beach med lite vin och häng. Dock blåste vi nästan bort så de var inte lika kul. Blåser sjukt mycket här! Vi käkade sedan på pizza hut, riktigt gött!

Sen drog vi hem, tittade lite på Pochahontas 2 och sov, Sen fixade vi oss och så var de dags för party igen! Nu kan jag dock inte festa på ett tag, har alldeles för ont om pengar och de suger! Men om ungefär två veckor kommer väl lönen och vi borde få¨dricks snart, hoppas på de! Blir så dyrt när vi går ut här eftersom man måste ta taxi hela tiden och den kostar ungefär 12-16 euro och de dagarna jag börjar 7 och går ut måste jag ta taxi hem själv eftersom jag inte kan åka hem lika sent som Anna och Linn så då blir de dyrt. Men snart börjar nattbussarna gå!

Börjar jobba kl 7 hela helgen och de suger, varför måste alltid jag ha de sämsta passen? ååh suck!

Saknar min familj sjukt mycket också, speciellt nu när min syster är hemma och alla ska äta påsklunch imorn.. Men nu ska jag sluta klaga jag trivs trots allt riktigt bra här!

Här kommer två bilder från måndagens utgång, har blivit riktigt kass på att ta bilder också!


Alva, Jag och Elin


Linn, Elin och Eve

En vanlig måndag på Cypern

Jaha då var de ett tag sen sist igen. Vad har hänt? Har jobbat på hela veckan och imorgon är jag ledig igen, verkar alltid vara ledig på tisdagarna. Så ikväll blir de utgång! All in :D

Verkar inte som om man får vara sjuk här iaf, eller sjuk får man vara men inte vara hemma från jobbet. Jätte många som har varit sjuka men inte fått gå hem, dom tror att man är bakis bara. Så de är väl bara att jobba på antar jag. Sjukt!

Får de vad jag hittar på imorn på min lediga dag, kanske blir en sväng till Larnaca och titta lite. Nu måste jag hem och duscha och fixa mig, börjar jobba kl halv 7 igen och sen direkt efter blir de utgång :)

Bloggen suger just nu och de vet jag, men har verkligen inte tid att sitta vid datorn, så då får bloggen lida tyvärr!


Ledig tisdag

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men hinner verkligen aldrig sitta vid datorn! Mina dagar ser ungefär ut såhär: Jobba, sova festa, sova jobba sova festa och lite sola däremellan om jag hinner :)

Idag har jag varit ledig, jätteskönt så jag och Linn drog till Ayia napa och hade tänkt lega på Nissi beach men de var för kallt för de. Dessutom trodde vi att stranden låg nära hamnen där så vi gick av där och sen gick vi i typ en timme innan vi kom fram haha! Men vi åt lite lunch där(efetersom maten på hotellet smakar kattmat)

Nu sitter vi på en bar och internetar lite, ikväll blir de utgång, var ute igår och i förrgår också. Börjar jobba kl 7 imorn bitti men äsch man lever bara en gång! :)

Ja vad mer kan jag säga? Jobbet går bra inga konstigheter där inte :) Lite slitit att jobba 6 dagar i veckan men vi jobbar ju bara 8,5 timme per dag så de är helt okej!


Jag i förrgår i en ny klänning! :)

Några timmars ledighet

Hallå!

Började jobba 7 imorse till halv 12 och nu har jag ledigt till klockan 6, då börjar jag jobba igen till kl 10. Hade tänkt sola idag men vädret suger ju så sitter här istället.

Verkar bli en fullspäckad helg på hotellet eftersom jag har fått sjukt många timmars arbetstid, måste kolla upp hur de är med detta, hoppas verkligen att man för betalt för övertid. Imorgon blir de även fest troligtvis. Börjar inte jobba förrän 1 på lördagen vilket i princip betyder obligatorisk utgång! ;)

Hoppas allt är bra där hemma!



Capo bay

När man jobbar med denna utsikt ska man fan inte klaga asså!


Jobb och fest

Livet på Cypern rullar på! Jobbar för fullt, de går riktigt bra! Fast cyprioter är inte de lättaste att jobba med, Allt ska vara perfekt! Jobbade första dagen i lördags då de var en grupp på 200 personer som skulle äta middag och festa. De gick bra!

Mitt jobb går mest ut på att servera dricka, ta bort tallrikar, duka bord mm. Jag jobbar just nu i den stora restaurangen där de är som mest strikt. Men tror vi kommer variera under sommaren mellan restaurangen och poolbaren så de kommer nog bli bra. Hela denna vecka har jag splitpass vilket innebär att jag börjar jobba klockan 7 på morgonen till halv 2, sen är jag ledig hela dagen fram till 6 tiden och jobbar till 10, 11. Tycker faktiskt de är ganska skönt med splitpass då kan man sola på dagen.

Kan inte uppdatera så ofta för de enda jag gör är allt jobba typ. Och festa lite då. Jobbet är som sagt roligt men väldigt jobbigt och cyprioterna tjatar så sjukt mycket på en!!

Vi alla var lediga i fredags så på torsdagen drog alla förutom två och festade i Ayia Napa på Senior frogs och sen till ett ställe som heter Black and white, riktigt lyckat. Jag, Anna och Linn gick även ut på fredagen. I måndags var vi också ute var ledig på tisdagen så de var skönt! Igår var vi också uter och 7 imorse började jag jobba, haha livet är bra underbart! ;)

Här kommer lite bilder!


Från i torsdags. Jag, Alva(tjejen jag delar rum med) anna och Linn. Förfest på balkongen


Alla tjejerna utom Matilda


Senior frogs!


Jag och en cypriot




Utgången på fredagen, Senior frogs igen!


Jag och nån söt ryss




En bild från igår

RSS 2.0