På flyget

Sitter på flyget nu till Stockholm, gratis Wifi, hur nice? NICE ;) Borde egentligen typ plugga på allt inför intervjun imorgon och förbereda mig till 1000 men orkar inte. Det går som det går.

Hur skönt som helst att åka ifrån skogen till storstaden iaf! Men när jag kommer tillbaka är det lite lov och så och förhoppningsvis mer och roligare folk :)

På flyget

Sitter på flyget nu till Stockholm, gratis Wifi, hur nice? NICE ;) Borde egentligen typ plugga på allt inför intervjun imorgon och förbereda mig till 1000 men orkar inte. Det går som det går.

Hur skönt som helst att åka ifrån skogen till storstaden iaf! Men när jag kommer tillbaka är det lite lov och så och förhoppningsvis mer och roligare folk :)

Bad day!

Har verkligen haft den värsta dagen idag på jobbet! Började med att vi skulle ha frukost för 42 pers så fick gå upp extra tidigt för detta. Så när vi hade fixat allt så visar det sig att dom inte ska komma, så nej då fick vi ställa tillbaka allt som vi hade fixat i onödan, sen blev hela dagen bara kaos med allt som vi skulle hinna och mitt i allt så skar jag av mig tummen. Eller ja inte riktigt men blev ett rejält hack rakt i rummen genom nageln, gjorde satans ont! Så den var inlindad i en massa plåster och bandage idag, såg riktigt roligt ut! Nej inte den bästa dagen. Tack gode gud jobbar jag bara imorn sen är jag ledig vilket betyder STOCKHOLM!

Back to work

Då var de lediga dagarna över och en fullspäckad helg på jobbet väntar. Men på söndag flyger jag ju till Stockholm, så skönt! Är bestämt nu att mamma och Camilla ska komma, wonderful! Har bokat resa dit och hem nu, åker dit söndag eftermiddag och tillbaka på onsdag morgon så det blir bra :)

Vad annars? Igår var de för kallt för att gå ut och träna så körde ett pass här hemma med styrka och lite boxning och så. Hej träningsvärk! Körde ett pass idag med så får se hur kroppen mår imorn :)

Imorn börjar jag kl 7 så hey dags att sova!!


What to do?!

Seg dag! Har varken tränat eller bokat allt inför resan.. Jag har knappt orkat lyfta rumpan ur sängen på hela dagen haha. Ville inte gå ut för det är -15 och det snöar så hell no. Resan kan jag inte heller boka för vet inte hur mitt schema ser ut nästa vecka men har i alla fall bokat flyg från oslo till stockholm för priserna stiger varje dag, hade redan stigit med 200 kr!

Borde plugga på inför intervjun också men orkar inte, får bli imorn. Camilla kanske kommer till Stockholm för att träffa mig när jag är där, överlycklig!! Så kan vi hitta på något skoj, kanske gå ut och ta en drink. Var ju så sjukt länge sen! Lilla mami kanske också kommer och så kanske jag kan träffa syrran en snabbis. Kan ju inte bli bättre! Är sjukt nervös inför intervjun bara...

Nehepp om man kanske ska ta och titta på ännu ett Jersey Shore avsnitt då;)


Vill ha värme, bara lite? Snälla. I denna kyla kan man ju inte ens åka snowboard..


Day off hallelujah

Satan i gatan vad kallt det börjar bli ute, närmare 20 minus nu, hade tänkt åka snowboard idag men icke, för kallt! Annars har jag jobbat idag, segt men gick bra. Sen lagat mat (min och hannas tur idag), tittat på film och nu har jag tittat lite på Jersey shore, beroende! Pratat lite med saknade johanna nu också som är tillbaka i sverige, typiskt nu när inte jag är där..

Imorn är jag ledig, åh ska sova till 12 minst! Sen måste jag träna och boka biljetten till stockholm. Prata med mami ska jag nog också göra :)


haha en bild på en bakis tjej i cypern. Ungefär så ser jag ut just nu, jag är dock inte bakis men lite sliten och har lilla baloo brevid mig, min trofasta sovpartner!

Junior OS

Efter jobbet idag åkte vi hela gänget ner till lillehammer. Det ska vara junior OS här 2016 och idag var det någon slags invigning för detta som vi var med på. Först kom några med tåget med os flaggan och alla gick sedan efter dom genom staden. Sedan bjöds det på lite prat, sång, dans och skidåkning. Kul att komma iväg från nordseter någon timme iaf även om jag frös fötterna av mig!

Känner mig lite nere så nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar upp på strålande humör imorn bitti som är sista arbetsdagen innan lite ledighet!


Måndag

Helgen är över vilket betyder att det är ännu en händelselös dag på jobbet! Vart är alla?! Eko eko


<3


 Saknar min underbara, söta lilla mami!


Lördag

Ligger nu i sängen efter en ganska så vanlig dag här i Nordseter. Först jobb, mycket folk idag eftersom det är helg vilket är bra. Sen efter jobbet så åkte vi snowboard en stund. Snöade sjukt mycket idag så det var lite svårare att åka men det gick bra. Börjar bli proffs ;)

Imorn blir det jobb tidigt så ska nog sova nu, tre arbetsdagar kvar nu sen äntligen är jag ledig!


I brist på annat en bild på mig ;)


Glad tjej!

Fick ett mail igår som sa att jag blev kallad till intervjun YES! En hel rekryteringsdag blir det med en massa test. Redan nervös! Så måste åka ifrån Norge i några dagar i slutet av månaden för detta. Ber till Gud att det går vägen!!

Igår hade vi en mysig kväll med god pizza och faktiskt en glas vin. Som min lever har längtat ;)


Pizza time!

Precis slutat jobbet och ska snart gå över till grannarna för att göra pizza, mums!

Jobbsökandet får nog vänta tills imorgon..


-

Åh vad jag vill till värmen nu! Är riktigt sugen på en resa med tjejerna med bara sol och fest! Så länge sen nu! Senaste gångerna jag har varit utomlands har ju bara varit jobb så skulle vara skönt med bara semester :)

Är riktigt avis på syrran som åker iväg till Egypten på måndag..



Torsdag

Ännu en dag på jobbet och som vanligt inga gäster. Inga gäster betyder att jag måste städa, suck!

Måste söka lite jobb idag också till våren/sommaren. Blir nog en säsong till hade jag tänkt! Vart vet jag inte men är sugen på Spanien :)


In the middle of nowhere

Slutade jobbet klockan 5 och har inte gjort någonting sen dess. Orkar inte ens laga mat. Försökte sova lite men det gick inte..


Wild ones

Borde egentligen ligga och sova nu men kan aldrig lägga mig i tid..

Har varit sjukt seg idag, tänkte egentligen åka snowboard nu på kvällen men orkade bara inte så stannade hemma och tittade på Jersey Shore, dom är ju för roliga!

Känner partysugen komma smygandes också, men lär ju vänta typ 3 månader?! innan jag får festa igen, oh my god! Här går jag runt i arbetskläder eller mjukisbyxor hela dagarna. Vill fixa mig och skaka rumpan på dansgolvet. Hm jag är nog inte gjord för att bo ute i skogen..

Anyways måste sova, det är en arbetsdag imorgon med!


Work work

Är på jobbet men det finns verkligen inget att göra! Inga gäster alls. Boring! Ska städa lite på lagret nu hade jag tänkt, jippi!



Slutkörd!

Puh är helt slut! Tog mig ett löparpass och det tog verkligen död på mig! Stället jag bor på ligger ju uppe på ett berg typ. Hela vägen från Lillehammer som ligger 12 km härifrån är det bara uppför. Så när man ska träna här blir det först bara nerför och sen för att komma hem igen bara uppför. fyfan säger jag bara! Men jag tog mig upp hela vägen och det är jag stolt över. Känner dock nu att jag har överansträngt mig..

Ska snart äte middag med mina roomies och sen blir det nog lite kortspel ikväll :)


När jag var påväg till Norge i bilen


Ute på en promenad


Snö och skog så långt ögat når :)

Måndag - 16 januari 2012

Whoho! Internet i lägenheten! Det var på tiden! Synd bara att jag hade tänkt gå ut och röra på mig här på min lediga dag men fastnade framför datorn istället nu.. haha.

Hade nyss en telefonintervju till ett jobb jag vill ha so bad!! Vi får se om jag blir kallad till den "riktiga" intevjudagen i stockholm..

Ledig idag sen blir det jobb 8 dagar i streck, oh no! Blir så sjukt trött här finns ju ingenting att göra så man blir så seg, suck!

Hade tänkt att åka snowboard idag men kanske blir en promenad istället, något måste jag ju göra. Kan inte ligga i sängen hela dagen.. höhö

Nej usch vilket tråkigt inlägg, lika bra at jag slutar skriva ;)

Uppdatering från skogen

Fortfarande inget internet i lägenheten.. Segt! Har ägnat de senaste två dagarna med att se alla vampire diaries avsnitt jag hade och nu är jag inne på Jersey Shore. Men ser nu att de finns två nya avsnitt av the vampire diaries så passar på att ladda ner lite snabbt! Kan ju inte sluta titta!! Haha har inget bättre för mig när jag inte jobbar och det är snöstorm ute  ;)

Har inget roligt att berätta direkt, händer inte myckey här i skogen ;) Men imorn blir det snowboardåkning efter jobbet! Hoppas på framsteg :)

Jag lever!

Jag har det jättebra här i Norge! Bor ihop med en svensk tjej och två danska killar, riktigt goa allihopa! Jobbet går bra och allt rullar på!

Har inget internet i stugan än så har inte kunnat sitta vid internet något men nu snor jag lite av jobbets. Bor verkligen mitt i ingenstans, när man är ledig är det enda man kan göra att åka skidor typ. Tyvärr är slalombacken här väldigt liten så tröttnade efter två åk så då bestämde Hanna och jag oss för att vi skulle lära oss åka snowboard här istället! Vi får se hur de går, vi åkte första gången igår, gick bättre än förväntat! :)
Längdskidor har jag tänkt att jag ska lära mig också! Har ju inte åkte det sen jag var liten..

Idag har jag varit ledig så åkte ner till "stan" och fixade skattekort och tittade lite, imorgon är jag också ledig så kanske ska åka lite snowboard då.

Annars består dagarna mest av att jobba , sen efter jobbet brukar vi laga middag ihop och sen titta på film, mys!

Har tyvärr ingen bild att lägga upp men hoppas att internet funkar snart så jag kan uppdatera mer! :)

FLYTTAR TILL NORGE

Åkte hem från Uppsala igår med världens packning! Hoppade av i Borlänge där jag köpte en ny dator, finally! Storshoppade även mat med mamma på Willys som jag ska ta med mig nu när jag flyttar till Norge!!! Flyttar dit imorn! Snabba ryck! Ska jobba på ett café där på en skidort och ska dela stuga med tre andra som jag inte har en aning om vilka det är, spännande :)

Nu: återgå till packningen!!


2012 - welcome!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat men ändå ganska lyckad! Vi åkte först till hotellet, sheraton som några killar hade hyrt. Vi smet in där och fick bo gratis, nice! Vi fixade oss och började förfesta. Sen var tanken att vi skulle gå ut i stan på någon klubb men vi hamnade på en hemmafest långt ute i Nacka istället. Vi festade där ett tag sen tänkte vi att vi skulle åka in till stan igen. Men enklare sagt än gjort, omöjligt att få tag på en taxi. Men till slut lyckades vi få tag på en klockan 5 på morgonen så då åkte vi till hotellet och efterfestade lite. En helt okej kväll ändå!

Nu är vi i Uppsala ska packa ihop alla saker här och så innan jag åker vidare till Leksand om några dagar.


RSS 2.0