Call it what you wanna call it..

Kvällen igår var riktigt lyckad! Den startade i en bystuga utanför Borlänge där vi firade en kompis som fyllde 20. Det var en överraskningsfest så det var verkligen kul att se hur glad hon blev! Det startade klockan sex, där åt vi tacos, drack lite gott och fick se presentöppning.

Ungefär vid halv tio tiden åkte vi och hämtade upp Johanna och Nancy i Borlänge och sen vidare till Etage i Falun. Fick stå i kö i ungefär en haltimme trots att vi var där redan kvart över tio!

Kvällen där inne var toppen! Smockfullt och många roliga människor. Dock spelade Rebecca&Fiona typ bara i en timme(?) och kan inte påstå att det var superbra musik de spelade men de dög :) Dansade inte så mycket heller just då utan virrade mest omkring hehe.

Vid halv två tog vi bussen till Borlänge där vi skulle på efterfest. Dock hamnade vi på Mcdonalds istället med mycket roliga människor! 

Vid halv 6 tiden drog vi vidare till en efterfest där vi stannade till klockan nio då vi tog tåget hem till Leksand igen. Sjukt sliten idag men hade en riktigt rolig kväll igår! Hade inte kunnat bli bättre :)





Jessica, Camilla och jag


Födelsedagsbarnet öppnar presenter


Jessica, Emma och Camilla


Nancy med kompisar på Etage


Rebecca&Fiona spelar


Rebecca och en random på donken haha


Mmm fyllekäk!


Nasse, Nancy, Noro och lite av Johanna på efterfesten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0