Tre roliga händeserika dagar!

Mycket har hänt sen jag skrev sist och de var ju faktiskt inte så länge sen! Jobbade mördarsplit i söndags och fick på måndag jätteont i vänster öga som sedan blev superrött och typ som infekterat. På måndag kväll på jobbet såg jag hemsk ut men fick sen droppar av en tjej på jobbet som gjorde susen! Nu är de nästan inte rött längre. Igår på jobbet fick jag lov att ha glasögon för linser har jag inte kunnat haft, blir nog glasögon imorn med usch hatar att ha dom men jaja.. Tur att de inte var ögoninflammation för då hade jag inte fått jobba och då hade alla mina lediga dagar försvunnit som jag ska ha när Mimmi och Nisse kommer den 29e!! Dom ska stanna i hela två veckor :D

Men nu till de roliga som har hänt, i måndags mellan mina split åkte jag till Konnos Bay (en strand) med Eve, Elin och Cissi. Riktigt mysigt var de, så fint där!

Igår så åkte vi till Larnaca för att gå på bio, transformers 3! Det var jag, Elin, Matilda, Nic och Adrian alla Capo Bay folk såklart :) Innan bion så åt vi en riktigt god middag på en japansk restaurang. Tyvärr var bion rätt sent, slutade vid 1 på natten så jag sov igenom nästan hela filmen men äsch mysigt var de ändå :)

Och idag har jag varit ledig så då blev de båttur med Beda, Emma och Cissi. Vi åkte till famagusta, även kallad spökstaden men var så långt ifrån så såg inte så mkt. Sen vidare till Cape greko där vi badade sen tillbaka. Sen åkte jag och Cissi Flying fish, en vattensport. Man ligger på en plastgrej bakom en båt och sen så flyger den upp så man typ står upp, svårt att förklara men grymt kul! Snart blir de vin och kexmys med tjejerna! Åh vilka underbara dagar, livet är bra nu!!


Utsikten över Konnos Bay, inte att leka med att gå upp för alla trapporna sen!


 

Bilderna nedan är tagna från Emmas blogg så kvaliten är inte den bästa..


Hade snorklat lite

 


Tjejerna!


På väg och åka flyfish




Och här flyger vi!

 


Kommentarer
Postat av: ELLINORAK

gud vilka härliga bilder. jag vill utomlaaands :P

2011-08-25 @ 13:21:04
URL: http://ellinorak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0