Saturday off - klipphoppning och party

Underbar ledig lördag hade vi! Vaknade med strålande sol utanför dörren så vi drog ner till stranden för att sola och faktiskt bada. Riktigt kallt typ som siljan men de gick :)

Sen kom våra brittiska vänner och frågade om vi ville följa med och klipphoppa så självklart gjorde vi de. Så nu har jag hoppat ner från en klippa också! Riktigt skön känsla men så jävla läskigt att klättra upp för man fick typ chansa på att man skulle klara de för skulle man tappa taget så skulle man falla rätt ner i stenklipporna!

Sen drog vi till ayia napa med dem till Nissi beach. Sen bestämde vi oss snabbt för att köra ännu en utgång denna kväll, alltså vår fjärde i rad. Men denna gång i Ayia Napa. Så de skjutsade hem oss, vi hämtade alla grejerna vi behövde sen åkte vi hem till dem och fixade oss och förfestade.

Början av kvällen var riktigt seg och vi funderade på att dra hem redan vid 12 men så drog vi till ett ställe som heter senior frog och där hade vi sjukt kul! Fullproppat och massa skönt folk. Slutade med att vi kom hem kl 6 på morgonen, alltså 2 timmars sömn då vi skulle börja jobba kl halv 9. Gick faktiskt bra ändå!


Anna som badar


Här hoppade jag ner i från klippan!


Sjukt rädd för att ta steget ut över kanten!!


Påväg ner, så fint vatten!


Nere, stolt! :)


Världens sötaste hund som vi ville ta med hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0